.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

неоценената

Здравейте,не искам да се фукам или самоизтъквам ,но сам едно хубаво момиче,което мн маже харесват и оценяват .Но това не ми пречи да сам по нещасна от нячкой др момичета.Гаджето ми не оценява това, че съм хубава,че се глася,общо взето не оценява мен а ме приема като даденост.Напоследак си мисля за едно нещо,което ме плаши ,а то е дали да ме си хвана и аз нчкои богат мъж ,които да оценчва красотата ми -ще я използвам за да получавам разни неща ,защото сега не получавам и комплимент.Българските мъже са дебили ,затова би трчбвало да си плащат ,когато искат нещо хубаво .Не съм леко момиче просто ми писна отначалото да ми свалчт звезди ,а после да сам само нещо си там
    sheherazada

Мега фен Аватара на Blab
    Тъпа и проста си.
    Това ти е проблемът.
    Спокойно, има и други като теб.

Град
    Враца
    Май сама не знаеш какво искаш...
    еlsy

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Тъпа и проста си.
    Това ти е проблемът.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Повече от фен
    Мисля,че проблема ти се състои в това,че се мислиш за принцеса Даяна...ква си ти ма пикло (с извинение)...недооценявали я! Ха! Ми хвани си богаташче е....... да та ебе накриво и да те захвърли като парцал,тва заслужаваш без туй!

Ти си помисли първо какво даваш, преди да искаш да получаваш.. и браво в живота така успяват простите.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Тъпа и проста си.
    Това ти е проблемът.
    Добре казано!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    И ти си мислиш че си нещо повече от другите?!Да ти кажа чесно, това което си написала тук ми звъчи все едно някоя ПИКЛА със самочувствие до небето ми говори насреща!
    Всеко едно момиче може да вземе това което иска от един мъж но се замисли няма ли да ти е по сладко когато го вземеш да знаеш че си го направила със собствени усилия а не с това че си "надарена" с красота...
    Другото което е, коя себеуважаваща се жена ще говори така...
    "а то е дали да ме си хвана и аз нчкои богат мъж ,които да оценчва красотата ми -ще я използвам за да получавам разни неща ,защото сега не получавам и комплимент"
    Чесно казано ако си някой келеш на 15-16 години разбирам те ама на тази възраст няма какво да очакваш от едно момченце което още си мисли за коли и как да си играе с тях!!!
    Ако си по голяма над 17 години значи би трябвало да използваш сивото си вещество да РАСЪЖДАВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И както е казал един ВЕЛИК писател "Боже, колко мъка има по този свят, Боже..."

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Не всички мъже сме дебили, мисля че си прекалено алчна с това което казваш че искаш да си намериш богат мъж да те глези и още сумати неща ... думата с която мога да те опрелеча е Ку*ва

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    А и да те питам още нещо:Ти като мислиш да си хващаш "богат мъж, първо нали си наясно , че богатите мъже са над 28-29 години другите са богаташки дечица, второ надявам се да си наясно че ти си забавление в ръцете на един такъв мъж ако си мислиш че цяяяяяяяяял живот ще те цени значи е време да спреш да гледаш "Дързост и красота"...Замисли се че ти трябва мъж който да те уважава ,обича и цени а не някой богаташ а й ако си м/у 15 и 18 години просто забрави че ще излезне нещо...
    Съжалявам че съм толкова откровенна но това е истината а ако имам правописни грешки извинете ме просто бързам...

супер самочуствие... но дали има покритие...
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от karvavata_djil
    супер самочуствие... но дали има покритие...
    Не тя кара кабриолет
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: неоценената

Цитирай Първоначално написано от elllle
    Здравейте,не искам да се фукам или самоизтъквам ,но сам едно хубаво момиче,което мн маже харесват и оценяват .Но това не ми пречи да сам по нещасна от нячкой др момичета.Гаджето ми не оценява това, че съм хубава,че се глася,общо взето не оценява мен а ме приема като даденост.Напоследак си мисля за едно нещо,което ме плаши ,а то е дали да ме си хвана и аз нчкои богат мъж ,които да оценчва красотата ми -ще я използвам за да получавам разни неща ,защото сега не получавам и комплимент.Българските мъже са дебили ,затова би трчбвало да си плащат ,когато искат нещо хубаво .Не съм леко момиче просто ми писна отначалото да ми свалчт звезди ,а после да сам само нещо си там
    Хахаххахахаххахааааа
    Нееее,няма такъв смях,няма!!!
    Ти си едно хубаво,красиво,неоценено,
    НЕГРАМОТНО (това сто процента) момиче,
    което иска да го чукат за пари("да го оценяват
    богати мъже"=превод в ефир),
    НО НЕ Е КУРВА!!!
    Евала,ти си някаква богиня

П.С.Не е смешно,тъжно е...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BubbleSS
    Ти си помисли първо какво даваш, преди да искаш да получаваш.. и браво в живота така успяват простите.
    Уххх ма напълни му душата тва изказване, Бравос! Съгласна съм!

mn si pov1rhnostna i ..... ograni4ena... tam ti e problema...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

А как искаш да те оцени гаджето ти като ти се интересуваш само от външния си вид? Някога показвала ли си му, че можеш и др да правиш освен да киснеш по цял ден пред огледалото и да се контиш? Говорили ли сте по смислена тема? ... Колко пъти спомена, че си красива само в няколко изречения? ... Аман от повърхностни хора вече!
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

чудех се кое от всички мнения да цитирам , но ... те всички са точни .. дерзай

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Така както киснеш пред огледалото се опитай да му зададеш въпроса : "Огледалце, огледалце на стената, коя е най-ПРОСТА на земята" ...
    Риторичен въпрос ! Отново гениална идея ! Тръгни със себе си

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Мисля,че проблема ти се състои в това,че се мислиш за принцеса Даяна...ква си ти ма пикло (с извинение)...недооценявали я! Ха! Ми хвани си богаташче е....... да та ебе накриво и да те захвърли като парцал,тва заслужаваш без туй!
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Така както киснеш пред огледалото се опитай да му зададеш въпроса : "Огледалце, огледалце на стената, коя е най-ПРОСТА на земята" ...
    Гаранция ти давам любов до живот без изневери
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Co0L anichkaaaa пускаш уникални отг. всеки път яКо РадВаш ... Мн успеХ4ета от мен
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Господи ....колко тъпи момичета има на света.. хахаха
    И кво..искаш да станеш поредната курва...
    Айде хвани си някой богат мъж...най-много да те наебе 1 път..и да забрави за теб...
    Явно по цял ден стоиш пред огледалото...добре имаш самочувствие...но май няма покритие...
    хахах ясно що гаджето ти не ти прави комплименти....
    Акъла ти го няма....грам акъл нямаш даже....
    Айде бягай към магистралата..там ще те оценят добре... хахахахха

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: неоценената

Цитирай Първоначално написано от elllle
    balgarskite maje sa bili debili ti pak si KURVA ;p
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от BubbleSS
    Уххх ма напълни му душата тва изказване, Бравос! Съгласна съм!
    +1

И кво като не ти оценяват красотата?!
    Тя ли е най-важната за теб?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ти си тъпа и материална.
    И си от онези пиявици, дето са много кухи на акъл и затова дават гъз за да успеят, щото с умствен багаж не могат просто..
    Аз мразя и ненавиждам такива хора.

Дупелизачка
    Ама то за теб винаги ше има купувачи, така че..

Замисли се - може да просперираш по улиците в холанция.. жалко, че няма да съм ти сводник, щото си надъхана за кариера.. ;д;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си