- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неоценената
Здравейте,не искам да се фукам или самоизтъквам ,но сам едно хубаво момиче,което мн маже харесват и оценяват .Но това не ми пречи да сам по нещасна от нячкой др момичета.Гаджето ми не оценява това, че съм хубава,че се глася,общо взето не оценява мен а ме приема като даденост.Напоследак си мисля за едно нещо,което ме плаши ,а то е дали да ме си хвана и аз нчкои богат мъж ,които да оценчва красотата ми -ще я използвам за да получавам разни неща ,защото сега не получавам и комплимент.Българските мъже са дебили ,затова би трчбвало да си плащат ,когато искат нещо хубаво .Не съм леко момиче просто ми писна отначалото да ми свалчт звезди ,а после да сам само нещо си там
sheherazada
Тъпа и проста си.
Това ти е проблемът.
Спокойно, има и други като теб.
![]()
Първоначално написано от be_true
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мисля,че проблема ти се състои в това,че се мислиш за принцеса Даяна...ква си ти ма пикло (с извинение)...недооценявали я! Ха! Ми хвани си богаташче е....... да та ебе накриво и да те захвърли като парцал,тва заслужаваш без туй!![]()
Ти си помисли първо какво даваш, преди да искаш да получаваш.. и браво в живота така успяват простите.
Добре казано!Първоначално написано от be_true
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И ти си мислиш че си нещо повече от другите?!Да ти кажа чесно, това което си написала тук ми звъчи все едно някоя ПИКЛА със самочувствие до небето ми говори насреща!
Всеко едно момиче може да вземе това което иска от един мъж но се замисли няма ли да ти е по сладко когато го вземеш да знаеш че си го направила със собствени усилия а не с това че си "надарена" с красота...
Другото което е, коя себеуважаваща се жена ще говори така..."а то е дали да ме си хвана и аз нчкои богат мъж ,които да оценчва красотата ми -ще я използвам за да получавам разни неща ,защото сега не получавам и комплимент"
Чесно казано ако си някой келеш на 15-16 години разбирам те ама на тази възраст няма какво да очакваш от едно момченце което още си мисли за коли и как да си играе с тях!!!
Ако си по голяма над 17 години значи би трябвало да използваш сивото си вещество да РАСЪЖДАВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И както е казал един ВЕЛИК писател "Боже, колко мъка има по този свят, Боже..."
Не всички мъже сме дебили, мисля че си прекалено алчна с това което казваш че искаш да си намериш богат мъж да те глези и още сумати неща ... думата с която мога да те опрелеча е Ку*ва
А и да те питам още нещо:Ти като мислиш да си хващаш "богат мъж, първо нали си наясно , че богатите мъже са над 28-29 години другите са богаташки дечица, второ надявам се да си наясно че ти си забавление в ръцете на един такъв мъж ако си мислиш че цяяяяяяяяял живот ще те цени значи е време да спреш да гледаш "Дързост и красота"...Замисли се че ти трябва мъж който да те уважава ,обича и цени а не някой богаташ а й ако си м/у 15 и 18 години просто забрави че ще излезне нещо...
Съжалявам че съм толкова откровенна но това е истината а ако имам правописни грешки извинете ме просто бързам...
супер самочуствие... но дали има покритие...![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Не тя кара кабриолетПървоначално написано от karvavata_djil
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ХахаххахахаххахаааааПървоначално написано от elllle
Нееее,няма такъв смях,няма!!!
Ти си едно хубаво,красиво,неоценено,
НЕГРАМОТНО (това сто процента) момиче,
което иска да го чукат за пари("да го оценяват
богати мъже"=превод в ефир),
НО НЕ Е КУРВА!!!
Евала,ти си някаква богиня![]()
П.С.Не е смешно,тъжно е...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Уххх ма напълни му душата тва изказване, Бравос! Съгласна съм!Първоначално написано от BubbleSS
mn si pov1rhnostna i ..... ograni4ena... tam ti e problema...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
А как искаш да те оцени гаджето ти като ти се интересуваш само от външния си вид? Някога показвала ли си му, че можеш и др да правиш освен да киснеш по цял ден пред огледалото и да се контиш? Говорили ли сте по смислена тема? ... Колко пъти спомена, че си красива само в няколко изречения? ... Аман от повърхностни хора вече!
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
чудех се кое от всички мнения да цитирам , но ... те всички са точни .. дерзай![]()
Така както киснеш пред огледалото се опитай да му зададеш въпроса : "Огледалце, огледалце на стената, коя е най-ПРОСТА на земята" ...
Риторичен въпрос ! Отново гениална идея ! Тръгни със себе си![]()
Първоначално написано от make_you_mine
+1
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Гаранция ти давам любов до живот без изневериПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
![]()
Co0L
![]()
![]()
anichkaaaa пускаш уникални отг. всеки път
![]()
![]()
яКо РадВаш ...
![]()
![]()
![]()
Мн успеХ4ета от мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Господи ....колко тъпи момичета има на света.. хахаха![]()
![]()
![]()
И кво..искаш да станеш поредната курва...
Айде хвани си някой богат мъж...най-много да те наебе 1 път..и да забрави за теб...
Явно по цял ден стоиш пред огледалото...добре имаш самочувствие...но май няма покритие...
хахах ясно що гаджето ти не ти прави комплименти....
Акъла ти го няма....грам акъл нямаш даже....
Айде бягай към магистралата..там ще те оценят добре... хахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
balgarskite maje sa bili debili ti pak si KURVA ;pПървоначално написано от elllle
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от zaraaa
И кво като не ти оценяват красотата?!
Тя ли е най-важната за теб?!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ти си тъпа и материална.
И си от онези пиявици, дето са много кухи на акъл и затова дават гъз за да успеят, щото с умствен багаж не могат просто..
Аз мразя и ненавиждам такива хора.
Дупелизачка
Ама то за теб винаги ше има купувачи, така че..
Замисли се - може да просперираш по улиците в холанция.. жалко, че няма да съм ти сводник, щото си надъхана за кариера.. ;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮