Пред всяко момичe винаги възниква въпроса "Обича ли ме или всичко е лъжа?? ".Преди година и половина се запознах с едно момче никога не съм предполагала,че ще бъдем заедно,но ето,че стана.Обичам го страшно много,но понякога си мисля че всичко е една лъжа.Казва ми за голямата си любов към мен,но при скарване всичко рухва..Продължителните караници ме направиха както по силна така и по уязвима..Свикнах да убивам тъгата си с сълзи и ми стана навик да плача.Понякога имам чувството че бившата му винаги ще пречи на щастието ни,защото макар и да не си признава той още изпитва нещу към нея което ме кара да мисля че думите "Обичам те" са една лъжа..Чела съм какво са си писали за тяхната голяма любов за това как никога няма да я забравят и още куп неща и когато му потърсих обяснение той започна да говори колко ме обича и това е само чат няма нищо истинско,но аз не съм сигурна че той я е забравил..
Спречквали ли сте се с въпроса "Обича ли ме?" и как разбрахте истината..?? Как да повярвам че тя е минало ??? Какво да направя ??