- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ????????Surbej????
Sedmica predi da mi doide imam mnogo golemi sarbeji??? Zashto e taka..????Kakvo da pravq![]()
Кат тa сърби почеши са![]()
hmmm 4esno kazano i az imah edin takuv problem zatova sega tezi dni shte hoda na genekolok no trq da mi svurshi ako ne iskam da opleskam genekologa s kruv
Пробвай да не се къпеш само след като ти свърши цикъла а малко по честичко, може да ти помогне![]()
De-Phazz - Anchorless
mii dosta 4esto se kupq..no rezultat po4ti nqma.. :S.. Trqbva li da hodq na lekar ??
Да бе отиди на гинеколог да си нямаш проблеми ... Ще прежалиш 20-30 лева и ще те оправи човека да нямаш повече сърбежи ! Успех![]()
De-Phazz - Anchorless
da moje da imash gubi4ki ako si imala na skoro polov akt ot ne4istoplutnost pro partniora ti :SПървоначално написано от LiLitOOO
На всяко момиче дефиницията за честичко е различна.
За едни е по 3-4 пъти на ден
На други - всеки ден веднъж
На трети - веднъж на седмица
и т.н.
За тебе знаймПървоначално написано от tqnkо
![]()
Еми ако имаш бяло течение преди да ти дойде може и да те сърби... което също се дължи на лоша хигиена.![]()
емии вероятно е да имаш гъбички поне това е моето мнение просто иди на лекар и нещата ще се оправят![]()
един ден ще усетиш липсата ми и ще се молиш да се върна при теб ..но мисля че ще е прекалено късно
може да са гъбички![]()
Cruel Intentions
а гъбичките само сърбеж ли причиняват?и кога спира да те сърби когато те изчезнат ли?![]()
Cruel Intentions
Почеши се !!!:P
![]()
Зависи с какво се миеш. Голямо значение има рН- то на съпуна или интимния гел
Направи добро- яж л***о !
ami kakvo 4aka6,a ne otide6 na genekolog?![]()
![]()
![]()
ili puk ako deistvva 6tom te surbi 4e6ai sq
![]()
![]()
![]()
![]()
Който изневерява заслужава 5 кубика пръст и един кръст
to deistva oba4e taka nqqma li da stane po lo6o ? .. i ako sa gabi4ki ne trabva li da ne sarbi postoqnno a ne samo predi da mi doide???