.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
    He}|{Ha_Dpo|`a tva e moita tema kat iskash si naprai tvoq i pishi kolkot iskash sq az pitam kakav e problema ne mi se 4ete kolko ti se ebe posred nosht
    То май на теб ти се ебе щом пускаш теми и се оплакваш,че на твоя не му става И ако не можеш да четеш казах,че е време да спрем със спама
    prosto pitam kak1v e problema i dali nqkoi e bil v podobna situaciq ne se zasqgai

visoka sam 165 i teja 49 kg spazvam si li4nata higiena i ako go otvrashtavah nqmashe da me i da iska da izliza s men
    А защо просто не попиташ него на какво се дължи ставащото?!
    Ние не го познаваме и не можем да ти кажем,какво точно му има...
    Можем само да гадаем,но това не е решение на проблема ти...

Da i kvo da mu kaja, pi4 shto ne ti stava, v men li e problema ne moga da te vazbudq kat ti go lapam ili si gei?

Da i kvo da mu kaja, pi4 shto ne ti stava, v men li e problema ne moga da te vazbudq kat ti go lapam ili si gei?
    По начина,по който се изрази оставам с впечатление,че сте просто сексуални партньори без нищо по-сериозно (не сте гаджета)
    Ми говори с него ... Ако искаш направо го питай "Какво ти има?!Вече два пъти опитваме и нищо!!!На какво се дължи това?!Аз ли правя нещо не както трябва или просто ти е писнало с мен?!"
    Друг вариант:Пийте по нещо (за да се поотпусне по-добре).След това преди да започнете изгасете лампите (като не се виждате може и да се получи...знам ли),а и го дразни Лека целувка по шията,по ухото,докосвай го много лекичко...,когато той посегне да те целуне се дърпаш леко...Ей такива дразнещи/изнервящи нещица вършат страхотна работа понякога :P

ae kvo li ne probvah i tova koeto kazvash da go draznq sashto... nqmashe efekt

ae kvo li ne probvah i tova koeto kazvash da go draznq sashto... nqmashe efekt
    Изчакай известно време (няколко дена) и пробвайте пак Всяко момче (както вече казаха) има периоди,в които не му се прави секс по една или друга причина Ако и тогава не се получи ... ще ти се наложи да говориш с него!!!

мерsi za savetite shte vidim mai she govorq s nego prosto mn skonfuzeno se polu4i

Е бях длъжна да помогна все пак донякъде заради мен започна оня спам по-горе Айде успех и не се притеснявай от разговора Може да се чувстваш неудобно тогава,но по-добре така,отколкото още безуспешни опити

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си