- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с ерекцията
prosto pitam kak1v e problema i dali nqkoi e bil v podobna situaciq ne se zasqgaiПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
А защо просто не попиташ него на какво се дължи ставащото?!Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
Ние не го познаваме и не можем да ти кажем,какво точно му има...
Можем само да гадаем,но това не е решение на проблема ти...
Da i kvo da mu kaja, pi4 shto ne ti stava, v men li e problema ne moga da te vazbudq kat ti go lapam ili si gei?![]()
По начина,по който се изрази оставам с впечатление,че сте просто сексуални партньори без нищо по-сериозно (не сте гаджета)Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
Ми говори с него ... Ако искаш направо го питай "Какво ти има?!Вече два пъти опитваме и нищо!!!На какво се дължи това?!Аз ли правя нещо не както трябва или просто ти е писнало с мен?!"
Друг вариант:Пийте по нещо (за да се поотпусне по-добре).След това преди да започнете изгасете лампите (като не се виждате може и да се получи...знам ли),а и го дразниЛека целувка по шията,по ухото,докосвай го много лекичко...,когато той посегне да те целуне се дърпаш леко...Ей такива дразнещи/изнервящи нещица вършат страхотна работа понякога :P
ae kvo li ne probvahi tova koeto kazvash da go draznq sashto... nqmashe efekt
Изчакай известно време (няколко дена) и пробвайте пакПървоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
Всяко момче (както вече казаха) има периоди,в които не му се прави секс по една или друга причина
Ако и тогава не се получи ... ще ти се наложи да говориш с него!!!
мерsi za savetite shte vidim mai she govorq s nego
prosto mn skonfuzeno se polu4i
Е бях длъжна да помогна все пак донякъде заради мен започна оня спам по-гореАйде успех и не се притеснявай от разговора
Може да се чувстваш неудобно тогава,но по-добре така,отколкото още безуспешни опити
![]()