- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мн Гадна Работа :(
Та значи проблема е в това,че имам леки косъмчета как да го кажа малко над брадата по бузите,виждал съм мн хора със такива косъмчета и не ги бръснат на мен също ми казаха да не ги бръсна,но как може да се премахнат.Моля помогнете,че още са малки,а като пораснат нз просто не искам да ходя така![]()
Момче или момиче си? Ако си момиче може да е мъх той не расте и мисля че много не се вижда всеки човек има.. ако си момче сигурно брадата ти расте..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
момче съм на 16
не се притеснявай, почвай да се бръснеш и честито![]()
SHTOM SI MOM4E BRUSNI GI![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
абе плоблема е,че не е точно по бузите а над тях сещате ли сепод учите по скулите и съм виждал мн възрастни и не ги бръснат,а ако ги обръсна брадата ще ми стане мн нагоре а ветрябва да е така
![]()
+1Първоначално написано от s3xy...
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Тогава пинсетата трябва да е най-добрия ти приятел.Първоначално написано от Drogba
![]()
П.П.Ако нямаш,помоли майка ти да ти даде нейната.![]()
![]()
Мислех,че поне тук има сериозни хораПървоначално написано от shmurkam
![]()
Той/Тя е сериозен/на... или поне така си мисля де... Няма нищо срамно в това да използваш пинсетата на майка си... Поне според мене...Първоначално написано от Drogba
и аз мисля че с пенсета ще е най-добре поне за сегапо-късно ще се наложи да ги бръснеш .. няма как
аз също съм виждала момчета с такива хубости и мисля че без тях е по красиво ..тъй че хващай пенсетата и ти си..ако боли опъвай кожата
![]()
br1sni s e..6tom si mom4e we....k`1f e provbela ne moga da razbera...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
абе най добре се обръсни, аз съм осми клас и от бившия ми клас имаше момчета, които се бръснат а са едва на 13,14г.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Виждала съм дядовци които имат косми там където казваш...Не е много приятно,но е нормално![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Имам един приятел със същият проблем. Вариант също така е да отидеш на козметик да ти ги махне с кола маска. така няколко пъти, докато станат редички и рехави. Недей да ги бръснеш, че ще станеш като Кинг Конг![]()
Първоначално написано от Drogba
mi mahni si devstveniq mustak we....mn golqm problem nema 6to.... tctctct![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ako si momche i si po murgav e normalno da imash takiva kosamcheta