.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

подрани ми.. ?!

ами тъй като до сега не ми се е случвало искам да попитам
    значи този месец си ми дойде на 7 до 13 (както попринцип) обаче ся на 23 пак случвало се е да ми закаснява с 4-5 дена но се си се върти около дата,но никога не ми е подранявало с повече от 1 ден... и нз какво трябва да значи тва,на някой случвало ли му се е и на какво се дължи ?
    Тъй като знам че много от вас ще кажат отиди на лекар .. идва и др проблем, моя гинеколог който се води най добрия в Пловдив
    (или поне този който знам) една приятелка скоро ходи и каза че щял се пенсионира и го замествала няква шматка при която не искам да хода
    ако някой знае добри гинеколози от Пловдив да ми препоръча

Мерси

Град
    гр. Варна
    Въпрос..защо заглавието е подрани ми, а въпроса към темата е за добър гинеколог в Пловдив?
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

hottie
    Guest

Re: подрани ми.. ?!

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    ами тъй като до сега не ми се е случвало искам да попитам
    значи този месец си ми дойде на 7 до 13 (както попринцип) обаче ся на 23 пак случвало се е да ми закаснява с 4-5 дена но се си се върти около дата,но никога не ми е подранявало с повече от 1 ден... и нз какво трябва да значи тва,на някой случвало ли му се е и на какво се дължи ?
    Тъй като знам че много от вас ще кажат отиди на лекар .. идва и др проблем, моя гинеколог който се води най добрия в Пловдив
    (или поне този който знам) една приятелка скоро ходи и каза че щял се пенсионира и го замествала няква шматка при която не искам да хода
    ако някой знае добри гинеколози от Пловдив да ми препоръча

Мерси
    Не е нужно веднага да хукваш на лекар. СЛучва се! МОже да е от климата. Ако почне да ти се случва често чак тогава мисли за лекар.

Един път не е фатално.Не се паникосвай толкова .Ако продължи обаче чак тогава трябва да предприемеш мерки.

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Един път не е фатално.Не се паникосвай толкова .Ако продължи обаче чак тогава трябва да предприемеш мерки.
    +1

Може да е от времето.На мен ми закъснява с един ден
    Bring me to life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си