.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Разбих му сърцето ... ;( ;( ;(

Бях пуснала тема за това, че между мен и приятеля ми не върви, защото чувствата ми към него почти ги няма,докато неговите са мн силни.
    Мислих дълго... и открих, че най-доброто решение е да прекъснем докато още не сме задълбочили връзката си...За да не боли толкова.

Говорих с него.Казах му, че вече няма смисъл и му разбих сърцето. Супер гадно ми е.Няма да забравя как ме погледна с онзи празен поглед, които ми беше до болка познат. Чувствам се ужасно... Не искам да го боли за мен. Не исках да го нараня,просто смятам, че така беше най-добре.

Сега най-ужасното е,че той почти не ми говори.Само чувам от приятели,че е страшно наранен. Чувствам се... отвратително! Никога не съм искала да го нараня....

Какво да правя... Искам някак да го успокоя,че всичко ще бъде наред.Че ще бъде щастлив,но не съм аз човекът...че наистин а съжалявам.

Eiiii q spokoino nali si 4uvala izraza 4ovek trqq da byde i malko egoist Spppppx 6te te zabravi se nqkoga aaa i da za da ne go naranish pove4e sega ako si hvanesh gadje gledai da ne razbira 4e 6te mu stane po gadno no ti prodaljavai napred da ne ti puka tolkos

Цитирай Първоначално написано от slanceto1122
    Eiiii q spokoino nali si 4uvala izraza 4ovek trqq da byde i malko egoist Spppppx 6te te zabravi se nqkoga aaa i da za da ne go naranish pove4e sega ako si hvanesh gadje gledai da ne razbira 4e 6te mu stane po gadno no ti prodaljavai napred da ne ti puka tolkos
    Гадже ? Не! Това ще е последното нещо, което бих направила... няма да понеса да видя тъгата в очите му. Просто не съм човек, който наранява и не му пука за чувствата на другия. Направо сега имам чувтсвото, че съм съсипана и разбита, че моето сърце е разбито.

Просто го остави да се оправи. Нали почти нямаше чувства към него, защо тогава толкова си се загрижила за разбитото му сърце? Щом си преценила, че е трябвало да се разделите и си го отрязала, продължавай да правиш най-доброто за себе си и остави човека да си живее собствения живот. Никой не е в състояние да промени живота на друг към по-добро. Няма как да направиш така, че да спре да го боли, няма как дори с мъничко да намалиш болката му. Той трябва да е бил наясно, че нещата между вас няма да се получат, но това не значи, че не го боли. Но така, както аз, например, съм се справяла с болката в своя живот, така, както ти си се справяла с болката в своя, така трябва и той да преодолее този мъчителен момент както той реши и може. Ти просто трябва да стоиш настрана, да не се бъркаш, защото всяка намеса от твоя страна само ще направи нещата и за двамата по-сложни.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Там,където се намирам
    Цитирай Първоначално написано от влюбена91
    Цитирай Първоначално написано от slanceto1122
    Гадже ? Не! Това ще е последното нещо, което бих направила... няма да понеса да видя тъгата в очите му. Просто не съм човек, който наранява и не му пука за чувствата на другия. Направо сега имам чувтсвото, че съм съсипана и разбита, че моето сърце е разбито.
    Ти май не разбра смисъла на съвета... ;]
    Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.

знаеш ли и аз имам подобен "проблем" преди време едно момче ми предложи обаче не ми беше до връзка (така да се изкажа) и сещаш се. малко след това започнах да изпитвам мн силни чувства към него но той вече беше продължил напред и си имаше сериозна приятелка с която е и до сега (вече близо година) сега ми е мн гадно.смисъл аз го обичам но - всичко беше до онзи път в който го нараних много!сега сме само на здравей-здрасти. знам че няма нищо общо с твоя въпрос амааа и аз така да си излея мъката.а относно това с тебе и приятелят ти-мисля че с времето всичко ще отмине.ти ще продължиш напред както и той.надявам се да останете добри приятели въпреки случилото се
    когато един глухоням художник нарисува звука от паднала роза върху крисален под,тогава и аз ще спра да те обичам!

Ами неможе да си със човек към които не изпитваш чувства,защото така си губиш времето.Както ти каза тъжно му било,че си го зарязала,но все пак трябва да продължи напред.Наистина щом е имал чувства към теб ще е тъжен след раздялата,но все някага ще го преживее.И не се чувствай гузно заради това,че си постъпила така както си решила за най-добре,защото рано или късно е щяло да се случи.
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Правилно си постъпила,когато си му казала истината в о1ите, за това трябва да ти в благодарен, дай му време да се отърси от случилото се и му кажи всичко онова, което ни написа на нас

Ostavi go da se spravi sam. Budi egoistka i ti , na mom4etata ne im puka kogato razbiqt ne4ie surce , za6to ti trqbvad da se pritesnqva6 za nego. Sugyrna sum 4e 6te te zabravi .6tom si izbrala da go zareje6, zna4i ne si iskala da ima6 ne6to s nego kaji mu prosto 4e iska6 da ste priqteli , hvani si nqkoi drug i da ne ti puka.Prosto ne go sujalqvai, kakto i toi ne bi te sujalqval !

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

Dobre ebasi kvo iskash da ti govori li?!Nali traa da te preodolee i zabravi,tva ne stava za edin den,ostavi go za boga,kato toi e gotov she te potursi

Е..нормално да му е тежко сега...ама бъди сигурна, че ще се оправи с времето всеки минава през това ... добре че поне не сте се разделили със скандал и на теб ти пука как е 'щото можеше и да му биеш шута и да не ти пука той как е ... и все пак не се притеснявай толкова...то е нормално да е така...след време Everything's gonna be OK

Не че съм отрицателно настроен,но обикновено дори и след време нещата няма да са "ОК"!При мен е същия случай.Обичах приятелката си много,всичко давах за нея и накрая всичко свърши,по същия начин!Тя ми каза истината,че вече няма чувства и т.н. , дълга история!Благодарен бях от една страна,че беше честна с мен,но болката беше по-голяма!След това бях много разочарован от нея,опитавах да я приема за приятел,защото не исках да я губя като човек!Исках да запазя и малкото,което ми се предлага и това беше нейното приятелство....Да ама Не!Малко след като скъсахме тя беше с друг,което ме нарани много!От тогава с всеки ден се озлобявам,все повече и повече към нея!Чак не мога да се позная и не мога да повярвам,че мога да мразя толкова човека,който съм обичал повече от всичко!Но по-лошото е че се озлобявам към целия женски пол!!!
    Има си лаф "Там,където някога е имало любов,няма приятелство!" и това си е истината!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Разбих му сърцето ... ;( ;( ;(

Цитирай Първоначално написано от влюбена91

Сега най-ужасното е,че той почти не ми говори.
    Нормално.

Иначе просто му пиши 1 мил
    смс или в скайп(много е полезен понякога),
    че просто е нямало да бъдете щастливи
    двамата,че нещата между хората не се
    получават,че съжаляваш,но така е по-добре,
    отколкото да го лъжеш.
    Дано всичко е наред

П.С.Бай Тоя е добър.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от prob
    Не че съм отрицателно настроен,но обикновено дори и след време нещата няма да са "ОК"!При мен е същия случай.Обичах приятелката си много,всичко давах за нея и накрая всичко свърши,по същия начин!Тя ми каза истината,че вече няма чувства и т.н. , дълга история!Благодарен бях от една страна,че беше честна с мен,но болката беше по-голяма!След това бях много разочарован от нея,опитавах да я приема за приятел,защото не исках да я губя като човек!Исках да запазя и малкото,което ми се предлага и това беше нейното приятелство....Да ама Не!Малко след като скъсахме тя беше с друг,което ме нарани много!От тогава с всеки ден се озлобявам,все повече и повече към нея!Чак не мога да се позная и не мога да повярвам,че мога да мразя толкова човека,който съм обичал повече от всичко!Но по-лошото е че се озлобявам към целия женски пол!!!
    Има си лаф "Там,където някога е имало любов,няма приятелство!" и това си е истината!
    Аз съм на същото мнение Преди една година и 3 месеца минах по твоя път (и продължавам да вървя по него де).Много обичах приятеля си,но един ден той дойде и ми каза,че няма повече чувства.Разплаках се пред него,но на него не му пукаше...И както казват хората ВРЕМЕТО ЛЕКУВА!
    А ти мила не вярвам да си тоооолкова безразлична,както твърдиш За да се загрижиш така за някого...
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Хубаво е, че си била искрена с него, но не се измъчвай.. това, което си направила е правилно.. може би е трябвало и малко по-рано да го направиш, но сигурно си сметнала, че нещата ще се променят.. хубаво ще да е да се свържеш с него, но единствено да му се извиниш и да му кажеш какво точно си направила.. с каква цел.. не му давай надежда, че ще се върнеш при него.. защото дори и ако го успокоиш прекалено много - той ще те гушне и ще те целуне.. или поне ще има желание.. и все пак поизчакай малко докато му поотмине.. неизбежно е да го приживява по друг начин..

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Ще му мине след време ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Случват се и такива неща за съжаление..Остави го ще страда и ще му мине.....

Все някога ще му мине не се притеснявай

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сега поне знае истината,а това е по-добре.

Град
    Никъделенд
    Хей до болка ми е позната историята ти. Да речем, че и аз съм се чувствала така както ти. Първо успокой се. Второ.... имаш два варианта:
    1.Да останеш с него, въпреки всичко, само и само той да е добре; 2. Да продължите напред разделени. Препоръчвам ти второто, разбира се. А и от личен опит знам... Това, което мога да те посъветвам е да му кажеш, че наистина много съжаляваш и въобще всичко онова, което изпитваш. След което прекратете всякакъв контакт. Инъче ще е много трудно да се преодолеете.Дори невъзможно, може би. Незнам колко време изобщо ще е нужно, зависи от колко време ходите. Но времето лекува... Аз също съм като теб, знам че супер много ти пука за него, въпреки всичко и че ти е виновно. Но не трябва....Дори трябва да се почувстваш добре, че си се осмелила да вземеш това решение.

Желая ти успех и знай, че живота си продължава, както и за теб, така и за него!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

ам по-добре че си му казала какво чувстваш нали? отколкото да живее в заблуда така е по-добре и съм сигурна,че и той го знае :Х
    Ам ще му мине дали след 1 или 213424 месеца ще мине..

А па тия дето питат к'во й пукало нали нямала чувства са яко зле... Ами просто нейска да му е кофти и да е наранен кофти е да си виновен за нешо нали?
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

той трябва да знае как се чувстваш, че ти пука за него, нормално е да не иска да те вижда...все пак си го свалила от облака на щастието, но ще свикне след време
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    sofia
    znam che go boli no po dobre ne otivai pri nego samo shte zadulbochavash neshtata ostavi gi da gi prieme takiva kakvioto sa sega smqtam che vsichko ostanalo e izlishno kazvam ti go zashtoto sum mom4e
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    еми просто е отиди при него и му кажи всичко това което и на нас ..... лесно е
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си