.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Елечета

Супер фен Аватара на j_adore2

Елечета

Къде в София има елечета .. такива черни с качулка,много удобни ..?! Сега знам,че всеки ще каже "навсякъде" .. да,действително има навсякъде,но всички са едни такива къси ии не стават за зимата,ако искам малко по - дълго ( не говоря за под коляното ) трябва да си взема мъжко,а това не ме устройва.Кежете вие имате ли,откъде са ви и от тези късите си са
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на Vincitore
    да ... и аз си търсих но не си намерих... всички са до носа къси ако някой знае къде има но не чак толкова къси да пише

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз имам такова елече, само че баба ми го е плела.И е малко над коляното дълго с едни големи копчета Та, аз не съм от София и не мога да ти кажа къде има, но тук в Плевен ги има в няколко магазина (: Ако не си намериш помоли баба си да ти оплете някое.Със сигурност ще е по-хубаво , отколкото тези по магазините (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ама плетено ли искаш или от плат, нещо не схванах. Да не би да искаш нещо като грейка или друго обясно по-добре. Постни и снимка ако намериш нещо такова.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на gabi_94
    аа, ако искаш такова като грейка, с качулка и по-дълго - в Метро съм виждала подобни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

az imam ot plat kuso cherno eleche.. sega sa mn na moda v pochti vsichki butici gi ima

Град
    Plovdiv
    ми в Пловдив в Кенвело съм виждала има сега напускани грейки много сладурски и са малко под кръста, не както казва баща ми "гъзовейка" имаше черни и с пухчета даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си