cql jivot mom4etata sa se gavrili bukvalno s men zashtoto ne bqh nahakana kurva a svito sladko momiche.estestveno taka ne mojeh da si hvana priqtel.godinite minavat li minavat i az si nqmah a vsi4ki samo me obijdaha che sum grozna.neznam zashto taka dori po ulicata sa me spirali i sa me obijdali.ne sum perfektna krasavica no v nikakuv slu4ai ne sum grozotiq neznam kakvo gi beshe provokiralo vsi4ki.nakraq bqsna ot vsi4ko si promenih stila viziqta i vsi4ko. sega sum mnogo haresvana tova si mi beshe ideqta no tui kato vsi4ki se gavriha s men sega i az go pravq s tqh.samo karam mom4etata da se vlubvat i posle gi zaebavam.nqma opravdanie za tova keto sum no nqmate ideq kolko depresirana bqh predi ot neprestannite podigravki i obidi na vsi4ki.ne iskam da sum takava no sum super ozlobena i naranena.dori ne znam kak daimam normalna vruzka sram me e da si pokazvam chuvstvata pred mom4etata mnogo sam se kompleksirala
pove4eto ot vas shte me napsuvate no pak kazvam nqmate si ideq prez kakvi podigravki sym minala.neznam zashto pisha temata prosto iskah da si izleq dushata.izvinete za latinicata no nqmam komp v nas i pisha ot dr. i na taq klaviatyra se pishe koshmarno izvinete za negramotnoto mnenie