- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- молив за очи
здравейте на всички. имам много тъп въпрос. слагам си рядко молив за очи и то само на горния клепач защото ми текат очите и на долния нищо не слагам. но сега искам да пробвам как ми стои. та въпроса ми е къде точно се слага молива на долния клепач ? над миглите или под миглите? защото ако е над миглите доста сложно ми се вижда и мисля че ще ми текат много очите.. някакъв съвет ?мерси предварително .![]()
до колкот знам или аз както си слагам молива на долния клепач се слага над миглите....драпваш леко долната част и нанасяш на лигавицата...както му казват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Аз понякога слагам над , миглите понякога под . Зависи , понякога си слагам и на двете места . Пробвай и ще видиш как ти стои .![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и като си слагате на лигавицата не ви ли потичат сълзи или нещо такова ? на мен ще ми се разтече окото 100 % и ще се разкихам сигурно![]()
![]()
Не , до сега не ми се е случвало .Първоначално написано от zaiobaio
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моите очи са доста чувствителни и общо взето никакъв молив не им понася, всичко се разтича, отмива, замазва...абе гадна работа.
Това не ти пречи да опиташ де, ако пък не си доволна от резултата си карай по старо му.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от angel000
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от lady_forever
samo v na4aloto 6te ima6 sylzi nai mn sled 3toto nanasqne 6te svikne6![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
мерси за съветите момичетасправих се
![]()
даже се оказа че с молив само отдолу и спирала ми е по-добре
![]()
Shtom ti tekat ochite si sloji moliv pod miglite. I posle go razmaji i go raznesi (ne znam kak tochno da se izrazq za podobno deistvie) s chetka za senki i nqma da se razticha.
Аэ си слагам и отвътре и отвън.
[size=7][b][u]fosse cos
Ами ако искаш "по-големи" очи молива се нанася на така наречената лигавица като не натискаш много . Ако искаш очите ти да са по-дълги и красиви молива се поставя много близо под миглите и в никакъв случай недеи да свъразваш молива , който си нанесла отгоре и този отдолу . По принцип зажиси какви са очите ти .![]()
![]()
![]()
![]()
Може и по двата начина - и под, и над миглите : )) Нататък си зависи от това по кой начин се харесваш повече.
Stay up all night with the stars *
Аз ако слагам слагам над миглите![]()
аз слагам над миглите...очите ми също сълзят,но до сега не се е разтичал...![]()
Before you die you see The Ring...
ми аз попринцим си слагам над миглите . но обикновенно се слага по тях![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
ami kakto ti kazaha drugite slagai ama e mn vredno za o4ite
Аз си слагам над миглите..придърпваш леко така да се каже кожата под клепача си и слагаш молива..нормално е да ти дразни и да ти сълзи докато го слагаш защото окото ти не е свикнало..![]()
Можеш да сложиш и на свете места и отгоре на клепача очна линия![]()
.........
Ако очите ти са малки, по-добре не слагай отвътре (на лигавицата).
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..