.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Въх...тва днешно поколение ....

здравейте нямам какво да правя и реших да се поровя тук.. и направо ми настръхнаха всички видове косми ....

Както и да е .. гледам тук едва ли има някой на мойта възраст колйто да не е специалист по темата секс ... или ще кажете "ние се раждаме научени" ммдаа .. сигурно си мислите вече "къв си па ти бе ? " е къв съм ... на 22 години съм и както бихте се изразили вие съм "загубеняк" щото не съм правил секс ...(не че бих се отказал просто не съм намерил човека за това) е ако това ви е мерката сега тук очаквам някви надувки да затрупат темата с псувни по мой адрес...

Не мислите ли че трябва да намериш човека за това ? Човек на който наистина да разчиташ и да имаш пълно доверие за всичко ? а като чета този форум се отчайвам съвсем... просто няма такива хора вече ... всички гледат да го направят а това че им е рано, че не са с верния човек, че не могат да се доверят на този индивид май нее от значение за вас ? та ако има хора подобни на мен чакакам да пишат .. ей така като няма какво да се прави ..

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

нещо против ?

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Абе аман от издуханяци.Какво правиш в раздел "Секс" като не си го правил? Нито ще можеш да помогнеш на начинeщите ебачи и ебачки нито ще можеш да кажеш нещо компетентно.Затова мястото ти не е в този форум, освен това ти си дърт пръч на 22г. какво правиш в тийн форум?!
    Как го натропа

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Абе аман от издуханяци.Какво правиш в раздел "Секс" като не си го правил? Нито ще можеш да помогнеш на начинeщите ебачи и ебачки нито ще можеш да кажеш нещо компетентно.Затова мястото ти не е в този форум, освен това ти си дърт пръч на 22г. какво правиш в тийн форум?!
    Как го натропа
    Evalata
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    in my world!
    Не мислите ли че трябва да намериш човека за това ? Човек на който наистина да разчиташ и да имаш пълно доверие за всичко ?
    според мен хубавите неща стават спонтанно на едни на 14 на други на 20 на 3-ти на 22.....никога неможеш да зн дали това е човека....и доверие пфффф на никой в днешно време неможеш да имаш доверие....има хора които се намират но адски трудно.Винаги съм ис мислела че преди 16-17 няма да го направя,да ама не, стана и кво?беше яко и мога да кажа перфектно и най-якото беше че стана съвсем спонтанно и ИМАХ доверие на човека а го познавах от 1 ден,но му имах просто го почувствах ние с него сме само приятели но макар и за кратко време той спечели доверието ми.Сега ако искаш ме наречи курва макар че съм го правила само с него...знам че не направих грешка.Не съжалявам и не го направих заради модата...според мен бях готова.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

това и очаквах ..... от като че ли точно огледало на заглавието ...

Град
    in my world!
    това и очаквах ..... от като че ли точно огледало на заглавието ...
    за мен ли става дума?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    За съжаление в днешно време ако си нормален те приемат за сдухат/задръстен и причие .. Не очаквай особено умни мнения по този твой въпрос в тийн форум.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    in my world!
    и кво ти си мислиш че и преди не са го правели и по рано ли а?не е важното че си го правил рано,по важно е да се пазиш и да знаеш рисковете не да се втурнеш ей така без да знаеш нищо

Re: Въх...тва днешно поколение ....

Цитирай Първоначално написано от Eminem4o
    та ако има хора подобни на мен чакакам да пишат ..
    НЯМА ТАКИВА! НА ИЗЧЕЗВАНЕ СА...
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Re: Въх...тва днешно поколение ....

Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    та ако има хора подобни на мен чакакам да пишат ..
    НЯМА ТАКИВА! НА ИЗЧЕЗВАНЕ СА...
    Как ве, аз мислих че са изчезнали

Град
    in my world!
    За съжаление в днешно време ако си нормален
    значи ако правиш секс си ненормален така ли?ми аз съм си напълно нормална уча си и т.н макар да съм го правела,тва че едни като почнат и стават чисти курви е др въпрос и си се кефят+ тва сиг и се дрогират за да са''част от тълпата''.....може и да си нормален и като си го правел

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    За съжаление в днешно време ако си нормален те приемат за сдухат/задръстен и причие .. Не очаквай особено умни мнения по този твой въпрос в тийн форум.
    +1

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

Желаещият да живее има три цели: познание, любов и богатство. Началото на живота е познанието, средата - любовта, краят - богатството. (който се сети от къде е цитата ще го черпя )

не говоря за никой няма какво да се обиждате а за това кой кога го е правил защо като сте толкова порасли не питате мама и тате ? не искам да обидя никой с това ... не мислете че съм някакав идиот който не е имал възмонността или желанието на повечето от вас родителите им са го направили за първи път след сватбата си ... а за това сигурно и те са сдуханяци ? така ли да разбирам ? пак казвам не искам да обиждам никой.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    x111111111111x smqtam e v1zdrasta ne e nai vajnoto.moje da si na 25 ida ne si go prael dotogaz ama nakraq ot nemane da bega6 na okolovr1snoto,ili na 12 da se naebe6 s pastir4eto i da rodi6 [po povod skoro6nata sly4ka za koqto ima6e statiq v novinite] po dobre e da go napravij za6toto go iska6,i to to4no s tozi 4ovek i to da ima6 ak1l da se predpazi6.tva e nai vajnoto............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Желаещият да живее има три цели: познание, любов и богатство. Началото на живота е познанието, средата - любовта, краят - богатството. (който се сети от къде е цитата ще го черпя )

не говоря за никой няма какво да се обиждате а за това кой кога го е правил защо като сте толкова порасли не питате мама и тате ? не искам да обидя никой с това ... не мислете че съм някакав идиот който не е имал възмонността или желанието на повечето от вас родителите им са го направили за първи път след сватбата си ... а за това сигурно и те са сдуханяци ? така ли да разбирам ? пак казвам не искам да обиждам никой.
    Тука ма утрепа ве мой
    Ако кажеш това на баща ми ще земе та гръмне

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Не вярвам 22г. сериозен човек да си измисли ник Eminem4o.Да не ни ебаваш нещо?
    Цитата ти е от Кама Сутра така че сега кво ще ме черпиш?
    xaxaxaxaxaxa da naistina..........toq avatar 6te6e da ti pasne ako ne6e 10 ina godini po mal1k
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

ника ми е регистриран 2005 толкова ли не мислите че човек може да промени мисленето си за 3 години ?

Град
    in my world!
    на повечето от вас родителите им са го направили за първи път след сватбата си ... а за това сигурно и те са сдуханяци ? така ли да разбирам ?
    и да са го направили тогава техен избор,и НЕ са сдуханяци всеки си избира кога и къде коя съм аз да ги съдя?

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Кама сутра :grin:

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Не вярвам 22г. сериозен човек да си измисли ник Eminem4o.Да не ни ебаваш нещо?
    Цитата ти е от Кама Сутра така че сега кво ще ме черпиш?
    xaxaxaxaxaxa da naistina..........toq avatar 6te6e da ti pasne ako ne6e 10 ina godini po mal1k
    Не виждате ли, че развитието на човека изостава двойно от годините му?

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Не виждате ли, че развитието на човека изостава двойно от годините му?
    да съм те обидил с нещо ?

за позналите - пред ндк отиваме на бар ся да не кажете че това е бил смисала на темата

Тва последното беше базик, извинявай ко си се обидил
    Ами да си на 22 и да не си срещнал свясно момиче към корто да изпитваш нещо не е нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си