- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въх...тва днешно поколение ....
здравейтенямам какво да правя и реших да се поровя тук.. и направо ми настръхнаха всички видове косми ....
![]()
Както и да е .. гледам тук едва ли има някой на мойта възраст колйто да не е специалист по темата секс ... или ще кажете "ние се раждаме научени" ммдаа .. сигурно си мислите вече "къв си па ти бе ? " е къв съм ... на 22 години съм и както бихте се изразили вие съм "загубеняк" щото не съм правил секс ...(не че бих се отказал просто не съм намерил човека за това) е ако това ви е мерката сега тук очаквам някви надувки да затрупат темата с псувни по мой адрес...
Не мислите ли че трябва да намериш човека за това ? Човек на който наистина да разчиташ и да имаш пълно доверие за всичко ? а като чета този форум се отчайвам съвсем... просто няма такива хора вече ... всички гледат да го направят а това че им е рано, че не са с верния човек, че не могат да се доверят на този индивид май нее от значение за вас ? та ако има хора подобни на мен чакакам да пишат .. ей така като няма какво да се прави ..
нещо против ?
Как го натропаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
Evalata
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
според мен хубавите неща стават спонтанно на едни на 14 на други на 20 на 3-ти на 22.....никога неможеш да зн дали това е човека....и доверие пфффф на никой в днешно време неможеш да имаш доверие....има хора които се намират но адски трудно.Винаги съм ис мислела че преди 16-17 няма да го направя,да ама не, стана и кво?беше яко и мога да кажа перфектно и най-якото беше че стана съвсем спонтанно и ИМАХ доверие на човека а го познавах от 1 ден,но му имах просто го почувствах ние с него сме само приятели но макар и за кратко време той спечели доверието ми.Сега ако искаш ме наречи курва макар че съм го правила само с него...знам че не направих грешка.Не съжалявам и не го направих заради модата...според мен бях готова.Не мислите ли че трябва да намериш човека за това ? Човек на който наистина да разчиташ и да имаш пълно доверие за всичко ?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
това и очаквах ..... от като че ли точно огледало на заглавието ...![]()
за мен ли става дума?това и очаквах ..... от като че ли точно огледало на заглавието ...
За съжаление в днешно време ако си нормален те приемат за сдухат/задръстен и причие .. Не очаквай особено умни мнения по този твой въпрос в тийн форум.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и кво ти си мислиш че и преди не са го правели и по рано ли а?не е важното че си го правил рано,по важно е да се пазиш и да знаеш рисковете не да се втурнеш ей така без да знаеш нищо
НЯМА ТАКИВА! НА ИЗЧЕЗВАНЕ СА...Първоначално написано от Eminem4o
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Как ве, аз мислих че са изчезналиПървоначално написано от miloto_Pilence
![]()
значи ако правиш секс си ненормален така ли?ми аз съм си напълно нормална уча си и т.н макар да съм го правела,тва че едни като почнат и стават чисти курви е др въпрос и си се кефят+ тва сиг и се дрогират за да са''част от тълпата''.....може и да си нормален и като си го правелЗа съжаление в днешно време ако си нормален
Желаещият да живее има три цели: познание, любов и богатство. Началото на живота е познанието, средата - любовта, краят - богатството. (който се сети от къде е цитата ще го черпя )
не говоря за никой няма какво да се обиждатеа за това кой кога го е правил защо като сте толкова порасли не питате мама и тате ? не искам да обидя никой с това ... не мислете че съм някакав идиот който не е имал възмонността или желанието
на повечето от вас родителите им са го направили за първи път след сватбата си ... а за това сигурно и те са сдуханяци ? така ли да разбирам ? пак казвам не искам да обиждам никой.
x111111111111x smqtam e v1zdrasta ne e nai vajnoto.moje da si na 25 ida ne si go prael dotogaz ama nakraq ot nemane da bega6 na okolovr1snoto,ili na 12 da se naebe6 s pastir4eto i da rodi6 [po povod skoro6nata sly4ka za koqto ima6e statiq v novinite] po dobre e da go napravij za6toto go iska6,i to to4no s tozi 4ovek i to da ima6 ak1l da se predpazi6.tva e nai vajnoto............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Тука ма утрепа ве мойПървоначално написано от Eminem4o
![]()
Ако кажеш това на баща ми ще земе та гръмне![]()
xaxaxaxaxaxa da naistina..........toq avatar 6te6e da ti pasne ako ne6e 10 ina godini po mal1kПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ника ми е регистриран 2005 толкова ли не мислите че човек може да промени мисленето си за 3 години ?
и да са го направили тогава техен избор,и НЕ са сдуханяци всеки си избира кога и къде коя съм аз да ги съдя?на повечето от вас родителите им са го направили за първи път след сватбата си ... а за това сигурно и те са сдуханяци ? така ли да разбирам ?
Кама сутра![]()
:grin:
Не виждате ли, че развитието на човека изостава двойно от годините му?Първоначално написано от my baby love
да съм те обидил с нещо ?Първоначално написано от vaseto0o
за позналите - пред ндк отиваме на барся да не кажете че това е бил смисала на темата
![]()
Тва последното беше базик, извинявай ко си се обидил
Ами да си на 22 и да не си срещнал свясно момиче към корто да изпитваш нещо не е нормално![]()