здравейте нямам какво да правя и реших да се поровя тук.. и направо ми настръхнаха всички видове косми ....

Както и да е .. гледам тук едва ли има някой на мойта възраст колйто да не е специалист по темата секс ... или ще кажете "ние се раждаме научени" ммдаа .. сигурно си мислите вече "къв си па ти бе ? " е къв съм ... на 22 години съм и както бихте се изразили вие съм "загубеняк" щото не съм правил секс ...(не че бих се отказал просто не съм намерил човека за това) е ако това ви е мерката сега тук очаквам някви надувки да затрупат темата с псувни по мой адрес...

Не мислите ли че трябва да намериш човека за това ? Човек на който наистина да разчиташ и да имаш пълно доверие за всичко ? а като чета този форум се отчайвам съвсем... просто няма такива хора вече ... всички гледат да го направят а това че им е рано, че не са с верния човек, че не могат да се доверят на този индивид май нее от значение за вас ? та ако има хора подобни на мен чакакам да пишат .. ей така като няма какво да се прави ..