.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    мога само да се прекръстя и да кажа, че си инвалид...

и не се впечатлявам от коментарите на 14 годишна пиокла така, че си спести некомпетентните постове... пъпки и нз там какви работи имало пхах

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jotitu

и не се впечатлявам от коментарите на 14 годишна пиокла така, че си спести некомпетентните постове... пъпки и нз там какви работи имало пхах
    А аз не се впечатлявам от коментарите на нещо, за което цифричките значат само години... На 16 съм, не се прави на възрастово превъзхождаща някого, че е жалко ако ще и на 20 да си А... какви пъпки, моля? Няма значение, ясно, ще трябва да се примиря и да отрежа милите си 2 чифта срамни устнички за да остана само с това, което е вън според твоите убеждения - горкото ми самотно клиторче

Да, неправилно казах "вагина", но тъй и тъй се разбира за какво става дума... или трябва да кажа отвън на женския полов орган.....

Добре мацко, кажи какво според теб е това нещо щом ти си толкова навътре в нещата, разбираш, компетентна си и т.н, и т.м ? Казах, че не е вътре във ВАГИНАТА (както ти ме поправи), а накрая на едната от външните срамни устни?

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh

Добре мацко, кажи какво според теб е това нещо щом ти си толкова навътре в нещата, разбираш, компетентна си и т.н, и т.м ? Казах, че не е вътре във ВАГИНАТА (както ти ме поправи), а накрая на едната от външните срамни устни?
    както казах може да е обърнато косъмче (случвало ми се е.. и ткаа де щом е изчезнало не виждам какво друго да е.. аз имах едно само, че в долния край и се наложи да го изжадя с игличка, защото си стоя подуто повече от месец..)

а за тая по горе да оитбележа че съм споменала устните в по горния пост и че съм и над годините и очевидно някой толкова и е тресъл главата за свирка, че сега не работи правилно

Такава подутина да се е образувала от едно косъмче?! Чесно казано, не мисля, че е това.
    Незнам на какво може да се дължи.. Да не се някакви гъбички ?!

Голям фен
    Няма нужда да покзваш тъй наяве възпитанието си и да се връщаш назад към милите моменти на село с прасетата, нека се държим добре и не се обиждаме. Никой възпитан човек не се обръща с "тая" или "тоя" към когото и да било.... Амин за мама, че учи чавето на обноски Разминават ни се мненията, не сме разбрали и това е....

накарай приятелката си да ходи на гинеколог не знам какво друго да ти кажа..

големината беше колкото върха на малкия ми пръст

чавето обноските ги показва на човек, когото уважава, а не на рагонена пуберка дето се опитва да е оригинална и дава странни диагнози.. колкото до разминаването.. мога да го обобщя - аз съм права, а ти грешиш... айде ходи да си научиш уроците и спри да спамиш

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14

А аз не се впечатлявам от коментарите на нещо, за което цифричките значат само години... На 16 съм, не се прави на възрастово превъзхождаща някого, че е жалко ако ще и на 20 да си А... какви пъпки, моля? Няма значение, ясно, ще трябва да се примиря и да отрежа милите си 2 чифта срамни устнички за да остана само с това, което е вън според твоите убеждения - горкото ми самотно клиторче

Да, неправилно казах "вагина", но тъй и тъй се разбира за какво става дума... или трябва да кажа отвън на женския полов орган.....
    typa si

Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut

typa si

ейй един да ме подкрепи

Голям фен
    чавето обноските ги показва на човек, когото уважава, а не на рагонена пуберка дето се опитва да е оригинална и дава странни диагнози.. колкото до разминаването.. мога да го обобщя - аз съм права, а ти грешиш... айде ходи да си научиш уроците и спри да спамиш
    Задръстихме темата на човека... А ти как даваш етикети без да познаваш някого, моля? Ти си права, аз съм крива, но пак е на лице факта, че ако не беше толкова чепата нямаше дори да стане проблем... Акъл не се изтъква като вървиш и де що видиш грешка оплюваш човек за неземната му простотия. Напротив, може да направиш поправка на грешката, човека да се извини за нея и всичко да приключи мирно и кротко. Не се измъквай сега, който има обноски си ги "носи" непрекъснато, моля те... Дори епитетите, които поставяш са глупави... "Разгонена пуберка". Ммоля?! Да не би да си очевидец как се нахвърлям на някого, че да решаваш, че съм разгонена?! Липома хич не е странна диагноза, защото както го описва човека може и да е това... Нали ти казвам, че майка ми имаше и звучи като гореописаното, но хайде, да речем, че диагнозата е странна и че съм я "поставила", а не съм предположила.... прави ли те това по- малко недружелюбна и с желание да покажеш колко знаеш, осмивайки другите?! Мне....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Mirelchetoo14 първо каза едно, после друго .. .. Говоря за въпросната вагина .. Първо успооооорваше, че се е изразила правилно и 'цялостното наименование е вагина' .. а после .. 'е добре де сбърках като използвах думата вагина' .. Това ми хареса.
    П.П. Нищо лично!!

По темата: ... И аз имах пъпчица, която изчезна за ден-два .. Но нямам представа какво е това, което описваш .. Дали ще е косъмче, пъпчица, мастно образование ... каквото и да е - заведи я на гинеколог и това е. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

не знам кой се опитва да се прави на голям и на интересен и още повече си простиворечиш с глупостите които пишеш, а после ми говориш за етикет и т.н. мм може би сега е момента да се извиниш и да приключиш тихо?

Голям фен
    не знам кой се опитва да се прави на голям и на интересен и още повече си простиворечиш с глупостите които пишеш, а после ми говориш за етикет и т.н. мм може би сега е момента да се извиниш и да приключиш тихо?
    Да се извиня за това, че през цялото време не те нападнах и обидих просташки? Грешката я признах, не вярвам, че има човек който не допуска грешки от невнимание или от каквото и да било. Още в първия си пост по темата изразих И предположението си какво би могло да бъде ако е по външните гениталии, но нали е по- забавно да се заяждаме Грешката не е грях, за да се извиня за нея, това е нещо което човек допуска, поправят го, научава се и я признава.... Но прости ми ужасното невнимание и глупавото подбиране на думи, ама че съм невнимателна

Няма нужда да покзваш тъй наяве възпитанието си и да се връщаш назад към милите моменти на село с прасетата, нека се държим добре и не се обиждаме. Никой възпитан човек не се обръща с "тая" или "тоя" към когото и да било.... Амин за мама, че учи чавето на обноски Разминават ни се мненията, не сме разбрали и това е....
    така ли тук май не обиждаш никого а? хах не стига, че за майка ми говори пък и за село.. като аз през живота си не съм стъпвала в село хихи... ти ми приличаш на тая от сигнално жълто.... говори говори и си мисли, че всички и се радват, а те всъщност си мислят "о боже тая тъпата се е снимала в плей бой?!" така де.. много приказки, а нищо казано.. като зрънчото

Голям фен
    така ли тук май не обиждаш никого а? хах не стига, че за майка ми говори пък и за село.. като аз през живота си не съм стъпвала в село хихи... ти ми приличаш на тая от сигнално жълто.... говори говори и си мисли, че всички и се радват, а те всъщност си мислят "о боже тая тъпата се е снимала в плей бой?!" така де.. много приказки, а нищо казано.. като зрънчото
    Гледай сега, аз как миролюбиво искам да приключа цялата смешка, ама ти явно си жадна за заяждане и си копаеш още материал Ти го приемаш лично, ОК, а аз говоря какво изразява държанието ти... Не бих могла да твърдя, че е истина, след като не те познавам, нали? Както и ти съответно не можеш да твърдиш нищо за мен. Това, че мненията ни се разминават и че спора заради теб взе груба страна не прави нито една от двете ни автоматично тъпа, селяндурка, грозница или каквото там още решиш да кажеш може би....

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Цитирай Първоначално написано от CMEX
    Тия на 20 години да не знаят кво имат на кура/путката си са за килийно училище ... а като станат родителии .. не ми се мисли
    Абе я си запази глупавите коментари за теб!
    a taka mnogo me kefite i dvamata are bratq nabiite si po edna ot men

ще приключа с редишния си пост мисля, че обобщава всичко за теб.. а и не отстъпвам, защото знам че съм права така, че няма защо да се правиш на миролюбива тука няма камери и оценка за поведение одавна трябва да си го разбрала.. държа се така, защото просто ми е писнало от такива като тебе, които дават диагнози и се мислят за познавачи... така де оня ден или вчера за трипер четох, защото някакъв го засърбяло... само лекар може да си каже мнението, а ти от своя страна можеш да приключиш мнението си до пъпка или бенка или нещо, което не изисква операция... така де нещо с което си запозната, че може би ще се появи върху срамни устни, а не върху лакътя на майка ти... така де на лакътя кожата е мъртва, а там долу нещата са доста по различни, но според мен автора вече си е направил сметка

Голям фен
    ОК, не съм давала диагноза, а както и ти и умния ти враснал косъм просто предположих. Жива и здрава, щом си правиш изводи за някого само за да успокоиш прекомерната си враждебност... Със здраве отвсякъде, с някои хора човек просто не може да се разбере. Не е важно кой е прав или кой казва последната дума, но всеки го разбира в различен етап от живота... Айде лека вечер и се извинявам на автора за всичкия спам.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    abe are stiga ste spamili temata na pi4a be...ako iskate da se hranite vzaimno napravete si tema v razdel KOFATA.e tam re6avaite sporovete si i moralnite si otkloneniq

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    abe are stiga ste spamili temata na pi4a be...ako iskate da se hranite vzaimno napravete si tema v razdel KOFATA.e tam re6avaite sporovete si i moralnite si otkloneniq
    dobre sladurano.... mnogo qki postove puskash btw :* naprao te obi4am ve4e pozdravi

Град
    София
    Мастни натрупвания ... само за това се сещам по описанието
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Edna priqtelka ima sashtiqt problem... I kazva, che dori q boli. Nqkoi znae li kak se premahvat tiq mastni natrupvaniq?
    ♥ ♥ ♥

Град
    in my world!
    оф никой ли не се е сетил че това може да са..............ъъъъъъъъъъ от толкова глупости които прочетох немога да се сетя не са нито мазни натрупвания нито пъпчици според мен а офффффффффф немога да се сетя
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    dobre sladurano.... mnogo qki postove puskash btw :* naprao te obi4am ve4e pozdravi
    bate da zeme6 da mi se mahne6 ot glavata 6tom kazva6 4e puskam qki postove zna4i si gi 4el i bi trqqlo da si razbral 4e sum mom4e....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си