- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещото там долу..
мога само да се прекръстя и да кажа, че си инвалид...
и не се впечатлявам от коментарите на 14 годишна пиокла така, че си спести некомпетентните постове... пъпки и нз там какви работи имало пхах
А аз не се впечатлявам от коментарите на нещо, за което цифричките значат само години... На 16 съм, не се прави на възрастово превъзхождаща някого, че е жалко ако ще и на 20 да сиПървоначално написано от jotitu
А... какви пъпки, моля? Няма значение, ясно, ще трябва да се примиря и да отрежа милите си 2 чифта срамни устнички за да остана само с това, което е вън според твоите убеждения - горкото ми самотно клиторче
Да, неправилно казах "вагина", но тъй и тъй се разбира за какво става дума... или трябва да кажа отвън на женския полов орган.....![]()
Добре мацко, кажи какво според теб е това нещо щом ти си толкова навътре в нещата, разбираш, компетентна си и т.н, и т.м ? Казах, че не е вътре във ВАГИНАТА (както ти ме поправи), а накрая на едната от външните срамни устни?Първоначално написано от jotitu
както казах може да е обърнато косъмче (случвало ми се е.. и ткаа де щом е изчезнало не виждам какво друго да е.. аз имах едно само, че в долния край и се наложи да го изжадя с игличка, защото си стоя подуто повече от месец..)Първоначално написано от Ne_Znaesh
а за тая по горе да оитбележа че съм споменала устните в по горния пост и че съм и над годините и очевидно някой толкова и е тресъл главата за свирка, че сега не работи правилно
Такава подутина да се е образувала от едно косъмче?! Чесно казано, не мисля, че е това.
Незнам на какво може да се дължи.. Да не се някакви гъбички ?!![]()
Няма нужда да покзваш тъй наяве възпитанието си и да се връщаш назад към милите моменти на село с прасетата, нека се държим добре и не се обиждаме. Никой възпитан човек не се обръща с "тая" или "тоя" към когото и да било.... Амин за мама, че учи чавето на обноскиРазминават ни се мненията, не сме разбрали и това е....
![]()
накарай приятелката си да ходи на гинекологне знам какво друго да ти кажа..
големината беше колкото върха на малкия ми пръст
чавето обноските ги показва на човек, когото уважава, а не на рагонена пуберка дето се опитва да е оригинална и дава странни диагнози.. колкото до разминаването.. мога да го обобщя - аз съм права, а ти грешиш... айде ходи да си научиш уроците и спри да спамиш
typa siПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
ейй един да ме подкрепи
Задръстихме темата на човека... А ти как даваш етикети без да познаваш някого, моля? Ти си права, аз съм крива, но пак е на лице факта, че ако не беше толкова чепата нямаше дори да стане проблем... Акъл не се изтъква като вървиш и де що видиш грешка оплюваш човек за неземната му простотия. Напротив, може да направиш поправка на грешката, човека да се извини за нея и всичко да приключи мирно и кротко. Не се измъквай сега, който има обноски си ги "носи" непрекъснато, моля те...Първоначално написано от jotitu
Дори епитетите, които поставяш са глупави... "Разгонена пуберка". Ммоля?!
Да не би да си очевидец как се нахвърлям на някого, че да решаваш, че съм разгонена?!
Липома хич не е странна диагноза, защото както го описва човека може и да е това... Нали ти казвам, че майка ми имаше и звучи като гореописаното, но хайде, да речем, че диагнозата е странна и че съм я "поставила", а не съм предположила.... прави ли те това по- малко недружелюбна и с желание да покажеш колко знаеш, осмивайки другите?! Мне....
Mirelchetoo14 първо каза едно, после друго .... Говоря за въпросната вагина .. Първо успооооорваше, че се е изразила правилно и 'цялостното наименование е вагина' .. а после .. 'е добре де сбърках като използвах думата вагина'
.. Това ми хареса.
П.П. Нищо лично!!
По темата: ... И аз имах пъпчица, която изчезна за ден-два .. Но нямам представа какво е това, което описваш .. Дали ще е косъмче, пъпчица, мастно образование ... каквото и да е - заведи я на гинеколог и това е. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не знам кой се опитва да се прави на голям и на интересен и още повече си простиворечиш с глупостите които пишеш, а после ми говориш за етикет и т.н. мм може би сега е момента да се извиниш и да приключиш тихо?
Да се извиня за това, че през цялото време не те нападнах и обидих просташки?Първоначално написано от jotitu
Грешката я признах, не вярвам, че има човек който не допуска грешки от невнимание или от каквото и да било. Още в първия си пост по темата изразих И предположението си какво би могло да бъде ако е по външните гениталии, но нали е по- забавно да се заяждаме
Грешката не е грях, за да се извиня за нея, това е нещо което човек допуска, поправят го, научава се и я признава.... Но прости ми ужасното невнимание и глупавото подбиране на думи, ама че съм невнимателна
![]()
така ли тук май не обиждаш никого а? хах не стига, че за майка ми говори пък и за село.. като аз през живота си не съм стъпвала в село хихи... ти ми приличаш на тая от сигнално жълто.... говори говори и си мисли, че всички и се радват, а те всъщност си мислят "о боже тая тъпата се е снимала в плей бой?!" така де.. много приказки, а нищо казано.. като зрънчотоПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Гледай сега, аз как миролюбиво искам да приключа цялата смешка, ама ти явно си жадна за заяждане и си копаеш още материалПървоначално написано от jotitu
Ти го приемаш лично, ОК, а аз говоря какво изразява държанието ти... Не бих могла да твърдя, че е истина, след като не те познавам, нали? Както и ти съответно не можеш да твърдиш нищо за мен. Това, че мненията ни се разминават и че спора заради теб взе груба страна не прави нито една от двете ни автоматично тъпа, селяндурка, грозница или каквото там още решиш да кажеш може би....
a takaПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
mnogo me kefite i dvamata
are bratq nabiite si po edna ot men
![]()
![]()
![]()
![]()
ще приключа с редишния си постмисля, че обобщава всичко за теб.. а и не отстъпвам, защото знам че съм права така, че няма защо да се правиш на миролюбива
тука няма камери и оценка за поведение одавна трябва да си го разбрала.. държа се така, защото просто ми е писнало от такива като тебе, които дават диагнози и се мислят за познавачи... така де оня ден или вчера за трипер четох, защото някакъв го засърбяло... само лекар може да си каже мнението, а ти от своя страна можеш да приключиш мнението си до пъпка или бенка или нещо, което не изисква операция... така де нещо с което си запозната, че може би ще се появи върху срамни устни, а не върху лакътя на майка ти... така де на лакътя кожата е мъртва, а там долу нещата са доста по различни, но според мен автора вече си е направил сметка
ОК, не съм давала диагноза, а както и ти и умния ти враснал косъм просто предположих. Жива и здрава, щом си правиш изводи за някого само за да успокоиш прекомерната си враждебност... Със здраве отвсякъде, с някои хора човек просто не може да се разбере. Не е важно кой е прав или кой казва последната дума, но всеки го разбира в различен етап от живота... Айде лека вечер и се извинявам на автора за всичкия спам.
abe are stiga ste spamili temata na pi4a be...ako iskate da se hranite vzaimno napravete si tema v razdel KOFATA.e tam re6avaite sporovete si i moralnite si otkloneniq![]()
dobre sladurano.... mnogo qki postove puskash btw :* naprao te obi4am ve4eПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
pozdravi
![]()
Мастни натрупвания ... само за това се сещам по описанието![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Edna priqtelka ima sashtiqt problem...I kazva, che dori q boli. Nqkoi znae li kak se premahvat tiq mastni natrupvaniq?
![]()
♥ ♥ ♥
оф никой ли не се е сетил че това може да са..............ъъъъъъъъъъ от толкова глупости които прочетох немога да се сетя не са нито мазни натрупваниянито пъпчици според мен а офффффффффф немога да се сетя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
bate da zeme6 da mi se mahne6 ot glavataПървоначално написано от ПуКанКа
6tom kazva6 4e puskam qki postove zna4i si gi 4el i bi trqqlo da si razbral 4e sum mom4e....
![]()