- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещото там долу..
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боби от кога си момиче бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог!!!
Ех, колко много спам![]()
![]()
![]()
По темата: Ако не е мастно образувание, може би е няква дребна инфекция. Например, приятелката ти как се епилира? Бръсне ли се? Щото, ако е това, може би нещо там се е драснала някой път и се е инфектирало или просто не и понася на кожата. После е изчезнало и след тва пак се е появило при повторно бръснене.![]()
ПП. Не помня кой каза, че цялостното наименование на женските полови органи е "вагина". Не е. "Вулва" е.
Тц, тц.. вие сте малоумни. Официално го обявявам.То не бяха мастни образувания, то не бяха джи точки. Може би й расте втори клитор, а?
Това е обърнат косъм - просто расте навътре, затова се е подуло. Случва се много често и ще й мине, нищо й няма, а ти стига се вкарва във филми.
Собственост на Canis_Dirus
ами аз имам такова...на допир е едно твърдо обаче не се вижда..и е отстрани на срамните устни там..до прегъвката..и то ту се появяваше ту изчезваше ама това лято като ходих на море и взе и да ми щипе и аз патката го натиснах и то зе да ме боли ..краткотрайна болка де ; ) и гинеколожката каза че сигурно е косъмче израстнало навътре..щото съм била ползвала много често самобръсначка и общо казано трябва да сменя метода на обезкосмяване там долоно първо трябвало да го мажа с Йодасепт и като минело тогава да ходя на кола маска..обаче..то беше минало и аз спрях да го мажа(опаковката беше почти цяла)ии..след 3-4 дена пак се появи и аз ся нз...ще мажа докато свърши опаковката..и ако пак почне да се появява тва нахалното нещо ще ходя пак на гинеколог.Но приятелката ти няма да направи лошо ако да отиде на гинеколог :P
Cruel Intentions
не ми говорете за спама снощи... не съм виждала толкова малко акъл с такова самочувствие...
Груба работа. Дай да не говорим, не можем да си знаем акъла, когато не сме общували като хората. Не бъди чепатнякПървоначално написано от jotitu
А и никой не ти е "говорил"
![]()
чети преди да говоришПървоначално написано от Mirelchetoo14
Апфф.. ама защо му се връзвате на акъла на това jotitu. Оставете я да се радва и да си мисли, че света се върти само и единствено около нея.![]()
По темата: Може наистина да е обърнато косъмче..
Sasho1988
Варна..
Авторе, кажи горе- долу колко е голямо това топче и дали е изпъкнало или си е дълбоко подкожно, че да разберем дали е мастно натрупване или враснало косъмче, не че сме лекари, ама....
Първоначално написано от x3eme
И ТИ ЛИ СЛУШАШ ДЕНЬО И СЕНСЕЙ?!![]()
:P
![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
тва нещо го имаше една приятелка както казваш подутина ала бала не съм запозната но мисля че е пълно с гной и е заведи на гинеколог да и изпише лекарства за да се махне по бързо .. и да за да се махне се пука или само или гинеколога ма нз точно колко тря да е голямо .. дано съм ти помогнала![]()
Ти да я водиш?Абе ти виждаш ли кво пишеш?Все едно гаджето ти е на 10 и не може сама да отиде.Първоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
заведи ня гинеколог да се успокоиш малко пък и за здравето на приятелката ти
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не виждам какво друго освен обърнато косъмче може да еХодете на гинеколог и после да кажете какво е станало
![]()
аз имах такова и ми правиха операция-не е нещо страшно-подкожен косъм израснал накриво,образувал мастно топче,не е опасно!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!