.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    abe are stiga ste spamili temata na pi4a be...ako iskate da se hranite vzaimno napravete si tema v razdel KOFATA.e tam re6avaite sporovete si i moralnite si otkloneniq
    dobre sladurano.... mnogo qki postove puskash btw :* naprao te obi4am ve4e pozdravi
    bate da zeme6 da mi se mahne6 ot glavata 6tom kazva6 4e puskam qki postove zna4i si gi 4el i bi trqqlo da si razbral 4e sum mom4e....

Боби от кога си момиче бе

По темата:Кажи на приятелката ти да отиде на гинеколог!!!

Град
    Paradise
    Ех, колко много спам
    По темата: Ако не е мастно образувание, може би е няква дребна инфекция. Например, приятелката ти как се епилира? Бръсне ли се? Щото, ако е това, може би нещо там се е драснала някой път и се е инфектирало или просто не и понася на кожата. После е изчезнало и след тва пак се е появило при повторно бръснене.
    ПП. Не помня кой каза, че цялостното наименование на женските полови органи е "вагина". Не е. "Вулва" е.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Тц, тц.. вие сте малоумни. Официално го обявявам. То не бяха мастни образувания, то не бяха джи точки. Може би й расте втори клитор, а?

Това е обърнат косъм - просто расте навътре, затова се е подуло. Случва се много често и ще й мине, нищо й няма, а ти стига се вкарва във филми.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами аз имам такова...на допир е едно твърдо обаче не се вижда..и е отстрани на срамните устни там..до прегъвката..и то ту се появяваше ту изчезваше ама това лято като ходих на море и взе и да ми щипе и аз патката го натиснах и то зе да ме боли ..краткотрайна болка де ; ) и гинеколожката каза че сигурно е косъмче израстнало навътре..щото съм била ползвала много често самобръсначка и общо казано трябва да сменя метода на обезкосмяване там доло но първо трябвало да го мажа с Йодасепт и като минело тогава да ходя на кола маска..обаче..то беше минало и аз спрях да го мажа(опаковката беше почти цяла)ии..след 3-4 дена пак се появи и аз ся нз...ще мажа докато свърши опаковката..и ако пак почне да се появява тва нахалното нещо ще ходя пак на гинеколог.Но приятелката ти няма да направи лошо ако да отиде на гинеколог :P

Cruel Intentions

не ми говорете за спама снощи... не съм виждала толкова малко акъл с такова самочувствие...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    не ми говорете за спама снощи... не съм виждала толкова малко акъл с такова самочувствие...
    Груба работа. Дай да не говорим, не можем да си знаем акъла, когато не сме общували като хората. Не бъди чепатняк А и никой не ти е "говорил"

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Груба работа. Дай да не говорим, не можем да си знаем акъла, когато не сме общували като хората. Не бъди чепатняк А и никой не ти е "говорил"
    чети преди да говориш

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Апфф.. ама защо му се връзвате на акъла на това jotitu. Оставете я да се радва и да си мисли, че света се върти само и единствено около нея.

По темата: Може наистина да е обърнато косъмче..
    Sasho1988

Варна..

Голям фен
    Авторе, кажи горе- долу колко е голямо това топче и дали е изпъкнало или си е дълбоко подкожно, че да разберем дали е мастно натрупване или враснало косъмче, не че сме лекари, ама....

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Не знам въпросната G-точна да се появява и да изчезва
    abe i az tova kazvam ama eto...planina ot razbira4i cqla luvina

И ТИ ЛИ СЛУШАШ ДЕНЬО И СЕНСЕЙ?! :P
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

тва нещо го имаше една приятелка както казваш подутина ала бала не съм запозната но мисля че е пълно с гной и е заведи на гинеколог да и изпише лекарства за да се махне по бързо .. и да за да се махне се пука или само или гинеколога ма нз точно колко тря да е голямо .. дано съм ти помогнала

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Говорих и гледам, че и тя се притеснява...но казва да изчакаме малко и ако не и мине ще не ще да я водя на гинеколог. Аз искам да видя дали някоя друга мацка го е имала това нещо и имало ли е последствия?
    Ти да я водиш?Абе ти виждаш ли кво пишеш?Все едно гаджето ти е на 10 и не може сама да отиде.

Град
    с0фия
    заведи ня гинеколог да се успокоиш малко пък и за здравето на приятелката ти
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Не виждам какво друго освен обърнато косъмче може да е Ходете на гинеколог и после да кажете какво е станало

аз имах такова и ми правиха операция-не е нещо страшно-подкожен косъм израснал накриво,образувал мастно топче,не е опасно!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си