Цитирай Първоначално написано от jotitu
Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
Ау, това било отвън по вагината... нали ти казвам, най- вероятно ще да е някакво мастно натрупване... Липом май се казваше
омг пращаш картинка с надписи и след млако ми викаш "отвънка по вагината" как ще е оптвънка като вагината не е отвънка а клитора е отвънка... ка може да сте толкова прости и я си свали гащи малката и си пипни там където ти се събират вътрешните срамни устни има едно като топченце и бяш то е най чувствителни!!! бе вие не маструбирате ли бе хора?!?!?!?
Алооу умното, за да си спестя време мога да напиша "вагина" вместо "цялостния женски полов орган", но прости ми неакуратността, извинявам се за невежеството си. И ще ми кажеш, че от женския полов орган единственото, което е вън е един клитор?! Уауууу уби ми мечтите! Не, има големи, малки срамни устни, има и твоя любим клитор..... И цялото това чудо барабар с вътрешните - влагалище, матка, г-точка и дрън- дрън е ВАГИНА! Така е общото му наименование... Ала моля, на някакво нервно индивидче му се заяжда по вечерно време... колко малко неща ме спират да те отпсувам