Сериозно ли ДИС са изкарали албум и е по магазините О.о ... току що ми го казаха това ,но не ми се вярва ,та ако може още някой да потвърди утре съм на шопинг![]()
Не съм чула. Утре ще питам Денис, но съм почти убедена, че са те бъзикали, а се надявам да не са те.![]()
Те с тоя албум...направо да ти мине мерака от чакане...
nativ ne pitai ... az pitah ve4e denyo v 359 i kaza 4e toq pi4 si e izmislil ... az go znam 4e mnogo lyje,ma kato 4uh album na dis i naprao podludqhnishto 4e imam 2/3 sig ot pesnite
![]()
Ами да от друга страна, ако имаше албум там щеше да пише![]()
Може да ви се стори глупав въпроса,но бихте ли ми обяснили какво е ДИС ?![]()
Денйо и Сенсей на кратко как ? На кратко ДиС/тва е от тяхна песен / Това е бг рап дует бих казал за момента най-добрите с най-добрите текстове /иначе като цяло и x team не изостават от към лирики/ ако искаш да чуеш техни песни пишеш в дата ДиС и готово
/panse ,put ko , do koga n jivei ме кефят най-много май май /
![]()
Мм ДиС са страхотните Denyo and Sensei..
Denyo и Sensei на кратко как..на кратко каак.. на кратко ДИС.
Мм страхотна музика правят и са супер яки хора{|=
![]()
Който не е слушал тяхна музика да напише в зазз.бг дис и ще излезнат страхотните песнички.. аз ги имам сичките ама ако най-после излезне този албум ще си го взема веднага.. хах :P
естествено че го земаме бе ... няя бъдем путки я !!! Тва е супер тъпо да имаш на мп3 ,пича да го изкара за продажба и ти да не помогнеш ... поне за българия е малоумно и то доста ...Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
НЕ СЪМ ТОЯ! МОМИЧЕ СЪМ! И ДА, ПИТАМ КОГАТО НЕЗНАМ И КАКТО ВИЖДАШ ХОРАТА МИ ОТГОВАРЯТ ЦИВИЛИЗОВАНО! И ЗА ТВА Е ФОРУМ ДА ПИТАШ КОГАТО НЕЗНАЕШ НЕЩОПървоначално написано от Jamalska
![]()
п.п: Благодаря за отговорите, шще ги видя в зазз.бг![]()
ne mislq 4e ima predvid tebПървоначално написано от mokka
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
мисля че мен имаше предвидно няма значение бе ... нали получаваш отговор ,какво значение има как
![]()
мен и само сенсей ме радва ... ама както и да е ...........
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
![]()
![]()
![]()
важното е че няколко акъла схванаха
IdiOtKa,мен...и 2мата ме радват повече отделно...![]()
да има нещо вярно ...Първоначално написано от Jamalska
1/2 бг ме зарибява ... даже мно ...
но от двамата сенсей повече ме радва ....
ае и заедно и по отделно , да са живи и здрави и да идват по-често в плд да радват хората !![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мани се с тоя пловдив ... да идат във ВАРНАААА !!!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
Да е откога се говори за тояя албум оше го няма![]()
Ебаси аз ше пукна до'кат го чуя![]()
ами най-накрая от много чакане като нищо да нямам желание да го чуя ... то вече стана епичен,ма скоро ще им писне на сички май майПървоначално написано от miminia
![]()
албума им ощ не е излязъл иначе няам търпение
Сенсей е в Търново и бачка да ви е яяддд виждам го често у билярда![]()
(#) ...thats a cookie...
само не мога да хвана защо се заяждаш ... да кажеш да съм някой тъпак както повечето да си ги дръпнат от нета и да кажат "зако да си го земам след като вече го имам " както прави един дет се води "авер" на деньо /поне така той си мисли / ти въобще заслушваш ли се в песента фен ? и за кого е ???? ае пусни си я и пиисПървоначално написано от Jamalska
spoko be pi4 tva e bilo 6ega
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
а едно време рапа беше само игра на думи..днешните фенове явно не ги разбират тия неща
щом и даймънд взе да ми се връзваа...
ами ... кво да кажаПървоначално написано от Jamalska
2 поста постна и в 2та на заяждане ми заприлича и викам да отговоря ...
![]()
![]()