.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

приятелка и гаджето й...

Добър вечер на всички неспящи
    Та моята история е такава... Една приятелка ходи с едно момче от 1 месец. ПРоблема е,че тя супер много се лигави с него. Смисъл не иска да се вижда с него, в същото време го праща някаде и тогава му казва,че няма да дойде, когато той я пита какво става тя го лъже постоянно,че не е можела защото еди-какво си... И мене това супер много ме дразни,щото момчето е свястно и не заслужава такова поведение! Дори вчера вечерта нз как намери къде живея и дойде в 22:30 да говори с мене и се оказа,че тая мойта приятелка е била в нас без да знам,тоест го е излъгала,че е в нас. И трябва да подкрепям лъжите й,а ми много кофти! Дори момчето ми вика кажи ми сериозно какво става не заслужавам ли да знам и като го погледнах в очите едвам се сдържах А той вчера вечерта я е чакал 2-3 часа пред блока й за да може да я види за 5-10мин преди да се прибере,но тя го е излъгала,че не е у тях защото не е искала да слиза при него

Не знам какво да правя,казах й,че тва дето си играе с него е тъпо и поне да му каже да не я търси,но тя май не ме разбира
    Не искам да им се меся,но ми е супер гадно за момчето наистина
    Stay with me Don't let me go...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не знам дали трябва да им се месиш...Той не се ли усеща как се държи тя с него? Освен пак да й кажеш ако не го харесва да не ходи с него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Права си...много тъпо...ама знаеш ли...остави ги той много скоро ще се усети и оная ше духа

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Права си...много тъпо...ама знаеш ли...остави ги той много скоро ще се усети и оная ше духа
    +
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    vypreki 4e ti e priqtelka kaji na mom4eto (nastroi go) da q ostavi ne zaslujava takova otno6enie ta tq si igrae s nego a toi naivnia da q ostavq....ne tq nego...a toi neq
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SmiLee .. ))
    +
    +1
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    40 Miles from the Sun
    Тоя тряа да е ебати шматката,че не се е усетил още. о.О Нищо не прави, нека сами да се оправят.

Ами той просто наистина я харесва..днес излизахме и той й е казал,че я обича Върви й по свирката а тя не оценява нищо... Аз я познавам и знам,че много късно ще се осети що за момче е тоя
    И аз си мислех да му кажа какво става,но тя ще се сърди ако разбере пък не искам ся да се карам с нея... Не мога да съм 100% сигурна,че той няма да й изпорти какво съм казала....все пак продължава да я търпи. И като се видят (когато се видят 1път в седмицата) той е в кофти настроение,щото тя е закасняла с поне 30мин и тя вика "той е някав сдухар не го искам такъв само и моето настроение скапва" а не вижда,че тя е виновна

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    той сам трябва да се събуди и да разбере, че тя го лъже...
    Ако се намесиш, може после на теб да си го изкара...по-добре не се меси, а ако опре до теб му кажи простично "отвори си очите"

Техен си проблем, остави ги да се оправят.

Град
    в къщи :D
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Ако се намесиш, може после на теб да си го изкара...по-добре не се меси, а ако опре до теб му кажи простично "отвори си очите"

Приятелка ти е егати кучката! Говори пак с нея, момчето не заслужава такова отношение!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Приятелка ти е егати кучката! Говори пак с нея, момчето не заслужава такова отношение!
    +1 .Приятелката ти е мръсна курва - а този да седи 3 часа пред блока и - поредния заблуден младеж който си мисли, че като направи такова нещо значи нещо за курвата-друг път.И ние момчетата сме гадни-ама твоята приятелка е на първо място!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не се бъркай където не ти е работа.Той ще си прецени кво да прави.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Тръгни ти с него и излекувай раните му

Цитирай Първоначално написано от SmiLee .. ))
    +
    +1
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    abe кажи му на момчето.... мани я тая лигла.... няма смисал и ТИ да го лъжеш заради тая твоята лигава фр....
    <N>

И аз имам такава приятелка,само че тя не лъже приятеля си къде ходи.
    Когато тръгнаха тя едвам го поглеждаше,не го целуваше в дискотеката,не иска да говори с него по телефона,се му се цупеше за нищо,а той все и ходеше по г*за.
    Той е направо момче злато,но един ден нещата се промениха,той почна да и се сърди и след като си поговориха един ден и си изясниха нещата сега са по-щастливи от всякага изобщо не се карат.За което аз много се радвам
    Затова кажи на твойта дружка да го оцени защото може да съжелява някой ден
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Днес пак говорихме и тя вика "абе той е прекалено сериозен за мене, не съм готова за такава връзка" И ми вика "ти що го защитаваш постоянно?Искаш ли да тръгнеш с него,че да ме остави на мира?" Направо това момиче подлудява ли Не издържааам искам да му каже истината !Но не мога да я накарам да го направи

По-добре я накарай някак си да му каже истината или ти му я кажи въпреки това че нетрябва да се намесваш ти сама каза че момчето е много свестно според мен колкото по-рано се реши проблема толкова по-добре
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit

\/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си