Добър вечер на всички неспящи
Та моята история е такава... Една приятелка ходи с едно момче от 1 месец. ПРоблема е,че тя супер много се лигави с него. Смисъл не иска да се вижда с него, в същото време го праща някаде и тогава му казва,че няма да дойде, когато той я пита какво става тя го лъже постоянно,че не е можела защото еди-какво си... И мене това супер много ме дразни,щото момчето е свястно и не заслужава такова поведение! Дори вчера вечерта нз как намери къде живея и дойде в 22:30 да говори с мене и се оказа,че тая мойта приятелка е била в нас без да знам,тоест го е излъгала,че е в нас. И трябва да подкрепям лъжите й,а ми много кофти! Дори момчето ми вика кажи ми сериозно какво става не заслужавам ли да знам и като го погледнах в очите едвам се сдържах А той вчера вечерта я е чакал 2-3 часа пред блока й за да може да я види за 5-10мин преди да се прибере,но тя го е излъгала,че не е у тях защото не е искала да слиза при него

Не знам какво да правя,казах й,че тва дето си играе с него е тъпо и поне да му каже да не я търси,но тя май не ме разбира
Не искам да им се меся,но ми е супер гадно за момчето наистина