Ае кво гледам тука само всеки мисли че е различен от другите че е доброто уникално неразбрано самотно момченце/момиченце сред тълпата от изроди и се чуди защо не го харесват момичетата а харесват "тъпите наркомани и идиоти". Ае пич, ти ако си зубър дет не му пука през колко време се къпе щом на него не му смърди и считаш тва че си постоянно у вас вместо да си на купон кой ше те избере тебе вместо някой който се забавлява и може да осигури забава и на момичето. Особено като се "разчуствате" и споделите колко сте романтични напрао ми иде ви наредя едно хубаво ве момци. Са не сте в филм не сте актъори ае малко са стегнете и по серйозно.

Пък момичетата кат почнат, аз съм добра а не като другите, нз си кво нз си що и се вкарвате в некви уникални филми където само вие си ги разбирате и очаквате всеки да кима с глава и да се съгласява че всичко е така. Не може са те да са направили нещо през живота си или да ги мързи да отидат от време на време на фитнес и очакват да им поднасят всичко на тепсия. Ае са кат си 200 килограмова крава дет не ще да праи друго освен да се тъпче кай ми кой ше се занимава да се опитва да те цъка у туловището. За тва ше си останеш и девствена бе.

Ае стига сте ревали ве. Тука тръгнали на по 13 години си мислят че са видяли кво е ВНЛ и ми са праат на интересни ам всъщност само сънчо гледат бе мн са зле и кат почнат ох ма тва ох ма онова ма те никога не са виновните сеш ли се и се праат всички на луди.

дгд.