- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът и наркотиците
!!!!! МОЛЯ В ТАЗИ ТЕМА ДА ПИШАТ ЛИЦА ,КОИТО СА УПОТРЕБЯВАЛИ НЯКАКЪВ НАРКОТИК НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ СЕКС.КОМЕНТАРИ ОТ РОДА "АЗ НЕ УПОТРЕБЯВАМ НАРКОТИЦИ И НИКОГА НЕ БИХ УПОТРЕБИЛ/А ... " НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПОСТВАТ.ТЕМАТА Е ЕДИНСТВЕНО ЗА ХОРА,КОИТО УПОТРЕБЯАТ ИЛИ СА УПОТРЕБЯВАЛИ НЯКОГА НАРКОТИЦИ ПРЕДИ СЕКС !!!!!!!
В тази тема нека всеки,който е правил секс под въздействието на наркотици , разкаже за сексуалното си преживяване;* различно ли усещате преживяването?; * можете ли ако не употребявате никакви наркотици да достигнете до същия ефект; * различните наркотици ,различни усещания ли ви носят ? ; *с кой наркотик най-много ви е харесал секса ; * кой наркотик никога не бихте използвали отново преди да правите секс ?;
Schranz music is my world !
ми аз само трева съм пушила и замалко да се стигне до секс иначе са ми казвали(човека има опит) че амфета като се използва държало около4-5 часа(мъжа)за жени нз
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
БЯХМЕ СА НАПУШИЛИ С ЕДНА МНОГО СИЛНА ТРЕВА, БЕШЕ ТРЕВА ИЗРОД... БЕШЕ МНОГО СТРАННО ЩОТО ЧУВАХ СТРАННИ ЗВУЦИ И СИ ВЪОБРАЗЯВАХ РАЗНИ НЕЩА. НА ДРУГИЯ ДЕН ВИЖДАХ МНОГО МЪГЛИВО, И МНОГО СЪ ОПЛАШИХ АМА СА ОПРАЙ ПОСЛЕ.
различно ли усещате преживяването?
МИ ДА ПО ДРУГО Е ЩОТО ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ И МОГА ДА УСКОРА БЪРЗИНАТА НА ТУРБО...СТРАННИ ЧУВСТВА НА ЕУФОРИЯ В СЪЩОТО ВРЕМЕ НА ОБЪРКВАНЕ.
можете ли ако не употребявате никакви наркотици да достигнете до същия ефект;
МОГА АМА НЯМА ДА Е СЪЩОТО.
различните наркотици ,различни усещания ли ви носят ?
ЕЙ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ДРУГИ ОСВЕН ТРЕВАТА НА ДЕМОНИТЕ... НЕ МИСЛЯ ДА ПОЛЗВАМ ДРУГИ НАРКОТА ЩОТО СА МНОГО ОПАСНИ, И СА САМО ЗА СМОТАНЯЦИ.. ЕДИНСТВЕНО САМО КАТО ЗАБОГАТЕЯ ЩЕ ПРОБВАМ ЛСД НО ЩЕ БЪДА ПОД НАБЛЮДЕНИЕ С НЯКОЙ ЛЕКАР, ЩЕ ХОДЯ С НЕГО НА САМ НАТАМ ДА МЕ ИМА ПОД КОНТРОЛ ЩОТО Е МНОГО ОПАСНО АКО ПОПАДНЕШ В ОДВЪДНОТО, ЩОТО ИМА ШАНС ДА НЕ СЪ ВЪРНЕШ.. ЩОТО СИ ВЪОБРАЗЯВАШ ГЛУПОСТИ ДЕТО НЕ СА ИСТИНА ИЗОБЩО А И КАТ СЪМ В ДЕПРЕСИЯ ТОЛКОВА ЧЕСТО МОА НЕКВА ПАРА НОЯ МА ЛЕПНЕ. ОПАСНО Е ДОСТА. ЕДИН МОЙ КОЛЕГА СИ МИСЛИШЕ ЗА СТАТУЯ И НЕ СЕ МЪРДАШЕ СЕДЕШЕ КАТО ПРЕПАРИРАН... ДРУГ ПЪТ СЪЩИЯ ГЛУПАК КАРАШЕ МИСЛИШЕ ЧЕ ЛИНИЙТЕ НА МАГИСТРАЛАТА СА РЕЛСИ И СЕ МЕСТИ ПО ТЯХ КОЛАТА ВСЕ ЕДНО Е ВЛАК... ААААБЕ НЕ Е ШЕГА РАБОТА.. ЩЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ДА ШИБАМ НАДРУСАН С ЛСД. ХЯХЯХЯХЯХЯ.. ВСИЧКИ ДРУГИ НАРКОСИ СА ЛАЙНА. САМО ЗА ПРОСЯЦИ, МАНГАЛИ И ПРОПАДНАЛИ ХОРА..![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
купих си л-карнитин и превръщах мазнините в енергия
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
Първоначално написано от schranz
ти да не би да искаш да ползваш наркотици преди секс![]()
зависи аз лично ти препоръчвам 1 линия пико преди секс - като амфетите е само дето на другия ден не си като умрял;] но цената естествено е по голяма / може да минеш и с някои друг бонбон наистина секса след тфа е страшен
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
ем..ползвала съм амфети,кокаин,трева..аве не си е работавярно е,че амфетите дават страшно много енергия .. мъжкия издържа едно 4-5 часа и аз горе долу толкова..ама на следващия ден бяхме трупове..кокаина..ебава ти майката..моя приятел с триста зор го вдигна,направи един тек и тва беше..а пък после главите как ни деряха няма да коментирам..тревата си е трева
и найхубавото е че не пристрастява.обаче няма особен ефект..и да - мога да постигна същия ефект и без амфети и т.н.пък и няма смисъл да си тровя организма /повече не бихго направила/ на месеца 1-2 макс трева итва е..
Хах балък Карнитина не дава енегрия веПървоначално написано от anonimen_89
Виж креатина е друго нещо-на мен ми дава мн енергия![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
чувството е страхотно! просто е различно,все едно не си на този свят. но не ми се иска да кажа под въздействието на какъв наркотик е било,защото не го смятам за уместно!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
em i az sum go pravil pod vuzdeistvieto na narkotik ama puk da ti kaja 4ustvoto vub6te ne e neveroqtno kakto ti se izrazqva6.kato cqlo narkotika pritupqva 4uxualnoto 4ustvo no tova e mnogo otnositelno.imam predvit zavisi kakuv narkotik si izpolzvalaПървоначално написано от Rise_Against
Миличка...бонбонче или амфетка...
еми аз на бонбон съммно яко ми беше катоо ме удари кика.. хахах
![]()
![]()
еми то много си зависи от човека. дали взимаш редовно,за пръв пут ли взимаш,как ти действа и т.н. при мен наркотиците много засилват сексуалното желание,пък и аз вече много добре се контролирам,като съм друсана и всичко е ок. искам да кажа също че не се гордея с това нещо. не съм наркоманка,просто понякога с фр си правим кефа,е така за единия филм и аз знам собствените си възможности и мога да престана ако сикам,защото не съм пристрастена!Първоначално написано от x3eme
но не пробвайте,защото не знаете до какво ще доведе.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
подкрепям + също и на мен мн ми засилват сексуалното желаниеПървоначално написано от Rise_Against
![]()
Първоначално написано от anonimen_89
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
az sym upotrebqvala mnoogo puti.iskam da vidq vashite komentari prosto ...Първоначално написано от Jumbie483
Schranz music is my world !
rano ili kusno 6e sujalqvate za tova 4e ste vzimali ne6to taka kakto sujalqvam az v momentaПървоначално написано от ~babydoll~
![]()
пробвала съм с амфети и чувството беше невероятно