.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Срамежлив съм :(

Здравейте на всички

Та проблема е следния...

Харесвам си едно момиче то мене също и го знам от общи приятели но проблема е че като съм с него унемявам немога да си кажа и името направо незнам а искам да и предложа... но незнам как да започна просто съм много срамежлив да се еба в тапака... :@ дайте съвети как да започна разговор и така моляви !

Няма от какво да се притеснявш, още повече, че знаеш, че и тя има чувства към теб. Ако говоренето не ти се отдава - действай! Просто я целуни. Ако тя ти отвърне - всичко е наред, ако ли не - извиняваш се и казваш, че няма да се повтори.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Пише се Онемявам.
    И това не е нищо ненормално. Можеш да й споделиш, проблема ти със срамежливостта и да й се извиниш, примерно. Според мен така и двамата ще се отпуснете, пък и изглежда сладко

Град
    L.A. \ Moscow
    2 големи водки, ще ти поодпуснат устата...
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    2 големи водки, ще ти поодпуснат устата...
    +++ за тоя пост но баче след 2 големи водки не че нещо ама ще си личи че съм пил аи неможе да ида на среща и да лахам на водка

Град
    L.A. \ Moscow
    направи си комбинация... 1 голяма водка с 1 спрайт... след като испиеш ако миршеш на водка си вземи дъвка, по възможност с ментол (най добре)
    И пий от тая водка.. бяла мечка тя е най добрата!

въпреки че това не е решение, за 1 -2 пъти може да помогне
    Raise your fist!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Срамежлив съм :(

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Здравейте на всички

Та проблема е следния...

Харесвам си едно момиче то мене също и го знам от общи приятели но проблема е че като съм с него унемявам немога да си кажа и името направо незнам а искам да и предложа... но незнам как да започна просто съм много срамежлив да се еба в тапака... :@ дайте съвети как да започна разговор и така моляви !
    Пишете си бележки,
    като не можеш да говориш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Париж
    Мм тя да не яде хора...?
    Няма от какво да те е срам.Просто се отпусни и бъди напълно естествен.Може да е доста трудно,но го направи.И ще видиш как тя веднага ще забележи.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Bai Toq:Пишете си бележки,
    +1 или пък по скайп аз така направих

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от Football Manager
    Bai Toq:Пишете си бележки,
    +1 или пък по скайп аз така направих
    Е евала кво да ти кажа .. Точно по скайп се признават чувства !

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Мм тя да не яде хора...?
    Няма от какво да те е срам.Просто се отпусни и бъди напълно естествен.Може да е доста трудно,но го направи.И ще видиш как тя веднага ще забележи.
    +1 Просто трябва да се отпуснеш бе...И недей да пиеш нищо щот така ша прецакаш цялата работа...

Какво толкова..? Кажи и, че я обичаш . Предложи и и тя сигурно ще приеме щом и тя те харесва и така..Много е гадно като момчетата са срамежливи.. тя цяла вечност ли да те чака ..? А, и го кажи на живо като се видите, по-яко е. Действай по-бързо и успех!

Не се впрягай толкова - или ще се получи, или няма, трети вариант не виждам просто. И зависи само от теб.
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен
    Град
    София
    Еми като си срамежлив,ще си останеш с мечтите эа момичето.
    Не энам как да преодолееш срама,но ще ти кажа едно нещо,което е важно.Работи в свой интерес,эащото ако ти не го правиш,няма кой.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Абе срамежлив бил ... Я горе главата ! Нали и тя те харесва какъв е проблема тогава ? Отиваш притискаш я в някой ъгъл и айдее готова работата Нямя за кво да се притесняваш :P

благодаря на всички като се видя с нея ще ви споделя как е минало

благодаря пак

Никакъв скайп, чат, мейл и др.. говори с нея, ще изпуснеш възможността си, бори се за това което искаш мамка му...и когато самия ти си пречиш е още по тъпо... успех

Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    Никакъв скайп, чат, мейл и др.. говори с нея
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Никакъв скайп, чат, мейл и др.. говори с нея, ще изпуснеш възможността си, бори се за това което искаш мамка му...и когато самия ти си пречиш е още по тъпо... успех

и аз така мисля друго си е на живо ... пак и друго си е да видя как ще реагира ... довечера ще ви кажа какво е станало

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от RuLzZz

и аз така мисля друго си е на живо ... пак и друго си е да видя как ще реагира ... довечера ще ви кажа какво е станало
    Саамо така никакви скайпчета и тем подобни...

Бях чел скоро в подписа на някой потребител"Дъжд кола не мие и срам п***а не ебе" така че действай

И при мен проблема е същия.Харесвам едно момиче още от 3 клас и все не намирам начин и място да и предложа.Откачено много я харесвам.В 4 клас чувах слухове,че искала да ми предлага,но незнам дали е вярно.Записах се там където и тя учи,опитвам се да я заговоря,но не получавам отговор.Все едно и също поведение.Моля ви помогнете ми.10х предварително.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от marmot bg
    Пише се Онемявам.
    И това не е нищо ненормално. Можеш да й споделиш, проблема ти със срамежливостта и да й се извиниш, примерно. Според мен така и двамата ще се отпуснете, пък и изглежда сладко
    +1 даже много сладко.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

моля ви,моля ви,моля ви помотнете ми.лудо влюбен съм в това момиче

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от icofirea
    И при мен проблема е същия.Харесвам едно момиче още от 3 клас и все не намирам начин и място да и предложа.Откачено много я харесвам.В 4 клас чувах слухове,че искала да ми предлага,но незнам дали е вярно.Записах се там където и тя учи,опитвам се да я заговоря,но не получавам отговор.Все едно и също поведение.Моля ви помогнете ми.10х предварително.
    А сега в кой клас си??

Както и да е....Ами щом не получаваш отговор, значи или не те харесва, или не я заговаряш по правилния начин, или я е срам.И какво значи "не намирам начин и място да й предложа"?? Отиваш и я канич на среща (кафе, разходка) и толкова. И не пред цялото даскало!!! Опитай на саме.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си