.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    7 клас
    няма как насаме(поне в даскало)цялото училище е претъпкано по всяко време

Цитирай Първоначално написано от icofirea
    7 клас
    няма как насаме(поне в даскало)цялото училище е претъпкано по всяко време
    а след даскало е с приятелки(постоянно когато е навън)

Ами този проблем доста хора го имат в началото ... значи цялата работа е да излезете някаде (може и с др. приятели) накрая да я изпратиш до утях и ... и постепенно ще се отпуснеш

кураж

давай смело и се отпусни аз също имам подобен проблем
    help me..........pls........

Град
    Ямбол

Re: Срамежлив съм :(

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Здравейте на всички

Та проблема е следния...

Харесвам си едно момиче то мене също и го знам от общи приятели но проблема е че като съм с него унемявам немога да си кажа и името направо незнам а искам да и предложа... но незнам как да започна просто съм много срамежлив да се еба в тапака... :@ дайте съвети как да започна разговор и така моляви !
    WTF ???

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

благодаря ви хора.
    1.ще разкрия чувстата си
    2.ще я поканя на среща
    3.ще се опитам да я целуна

ако някои предложения как да действам да пише ЛС или в темата

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: Срамежлив съм :(

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Здравейте на всички

Та проблема е следния...

Харесвам си едно момиче то мене също и го знам от общи приятели но проблема е че като съм с него унемявам немога да си кажа и името направо незнам а искам да и предложа... но незнам как да започна просто съм много срамежлив да се еба в тапака... :@ дайте съвети как да започна разговор и така моляви !
    Ако взаймно се харесвате и обичате няма да е нужно да и предлагаш просто без да си и предложил вече вие ще бъдете сабрани от най-красивото чувство любовта

da,6tom ne moje6 da govori6 prosto q celuni...ako ne se polu4i ot 1 pyt opitai pak :P
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    emi sam si go kaza zapo4vai sam da se ebe6 tamun da se upragni6 i posle nqma da si sramegliv
    bazikam se ,po temata:napravi ne6to ne kazvai ni6to i ne6tata 6te se polu4at ot samo sebe si mislq

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    emi sam si go kaza zapo4vai sam da se ebe6 tamun da se upragni6 i posle nqma da si sramegliv
    bazikam se ,po temata:napravi ne6to ne kazvai ni6to i ne6tata 6te se polu4at ot samo sebe si mislq
    za 4astta s ebaneto sam.... mislq 4e nqma da ti e mn priqtno... a ina4e ne e zadaljitelno da si govorite za 4uvstva vednaga ....mojete da zapo4nete ot ob6tite ne6ta i vs da se slu4i postepenno
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

немога постепенно.просто никога преди не съм се надявал да не ме скъса,но незнам защо сега съм сигурен че няма да ме скъса.имам някакво чувство,че ще експлодирам ако не и кажа колкото може по-бързо.

опа!!!!
    разбрах,че си имала друг приятел,но незнам дале се харесват и обичат.
    сега вече ми е нужна голяма помощ!!!!!
    моля помогнете!!!!!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от icofirea
    опа!!!!
    разбрах,че си имала друг приятел,но незнам дале се харесват и обичат.
    сега вече ми е нужна голяма помощ!!!!!
    моля помогнете!!!!!
    Абе момко, ти май не знаеш какво искаш!! Нали казваш, че вече не издържаш и че искаш да й кажеш.Ами кажи й, пък да става каквото ще.Отиваш при нея и НА САМЕ й казваш всичко.Така на теб ще ти олекне, че си й казал и няма да се чудиш какво би станало.
    От там нататък вече тя сама ще прецени дали иска теб или гаджето си.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си