- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив съм :(
7 клас
няма как насаме(поне в даскало)цялото училище е претъпкано по всяко време
а след даскало е с приятелки(постоянно когато е навън)Първоначално написано от icofirea
Ами този проблем доста хора го имат в началото ... значи цялата работа е да излезете някаде (може и с др. приятели) накрая да я изпратиш до утях и ...![]()
и постепенно ще се отпуснеш
![]()
давай смело и се отпусниаз също имам подобен проблем
help me..........pls........
WTF ???Първоначално написано от RuLzZz
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
благодаря ви хора.
1.ще разкрия чувстата си
2.ще я поканя на среща
3.ще се опитам да я целуна
ако някои предложения как да действам да пише ЛС или в темата
da,6tom ne moje6 da govori6 prosto q celuni...ako ne se polu4i ot 1 pyt opitai pak :P
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
emi sam si go kaza zapo4vai sam da se ebe6 tamun da se upragni6 i posle nqma da si sramegliv
bazikam se ,po temata:napravi ne6to ne kazvai ni6to i ne6tata 6te se polu4at ot samo sebe si mislq
za 4astta s ebaneto sam.... mislq 4e nqma da ti e mn priqtno... a ina4e ne e zadaljitelno da si govorite za 4uvstva vednaga ....mojete da zapo4nete ot ob6tite ne6ta i vs da se slu4i postepennoПървоначално написано от therichbitch
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
немога постепенно.просто никога преди не съм се надявал да не ме скъса,но незнам защо сега съм сигурен че няма да ме скъса.имам някакво чувство,че ще експлодирам ако не и кажа колкото може по-бързо.
опа!!!!
разбрах,че си имала друг приятел,но незнам дале се харесват и обичат.
сега вече ми е нужна голяма помощ!!!!!
моля помогнете!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе момко, ти май не знаеш какво искаш!! Нали казваш, че вече не издържаш и че искаш да й кажеш.Ами кажи й, пък да става каквото ще.Отиваш при нея и НА САМЕ й казваш всичко.Така на теб ще ти олекне, че си й казал и няма да се чудиш какво би станало.Първоначално написано от icofirea
От там нататък вече тя сама ще прецени дали иска теб или гаджето си.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."