- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли е???
Към момичетата:Когато вашето гадже си има най-добра приятелка?Не,това не сте вие...С нея си споделя всичко.
Към момчетата:Когато вашето гадже си има най-добър приятел?Не сте вие,а някакво друго момче,с което си споделя всичко...
Правилно ли е това??Не трябва ли гаджето ти да ти е и най-добър приятел?...Момиче съм и разбирам,ако гаджето ми си имаше най-добър приятел-момче...Но според мен някак си не върви да има най-добра приятелка...Ако не споделяш с гаджето си,тогава за какво ти е(изключваме секс хъхъ...)???![]()
Щом вашето гадже споделя с друго момче(към момчетата)/момиче(към момичетата)...Това не ви ли прави по някакъв начин безсилни?Не ви ли наранява?...
ем тогава всичко коеот ги свързва е секса![]()
![]()
няма нищо лощо в това момче да си има най добра приятелка или момиче да си има най добър приятел според мен е нормално. ако има доверие на гаджето си ще споделя и с нея/него![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Разбирам те.Кофти е,но може да иска да чуе женско мнение за нещо,за което не може да говори с теб.Или ако двамата имате проблеми дасподеля с нея.Тъй че не го взимай толкова насериозно,просто не му позволявай да те поставя след нея.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
И това как се постига?Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Напълно нормално.
Аз лично имам няколко най-добри приятели, с които споделям всичко (и за секса). Те също. Ако гаджето ми има най-добра приятелка ддз..малко бих ревнувала, но бих го приела. Нали аз съм с него, а не тя.
Апффф МНОГО ревнувам аз от тея "най-добри" приятелки ! Той я възприема по такъв начин примерно, ама знайш ли на нея кво й е в главатаНикога не съм показвала, че ревнувам чааааак толкова, амаа ....
:x
О,и аз така,въпреки,че се старая да не го показвам.Първоначално написано от anichkaaaa
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
По принцип не вижам нищо нередно. Но ако трябва да съм честна, малко ревнувам приятеля ми от приятелките му.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми какво искаш пък и ти сега.Нема си единствена на света.Ми какво да прави един мъж сред компания на жениПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Стига се заяжда с кака си !!! Искам за Него да съм единственна бе ! Нали ходи с мене , не с нея ! Амахаа...Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
даи мом4ето или моми4ето да не си имат приятели и приятелки аз имам наи добра приятелка и си споделяме вси4ко тфа не зна4и 4е тряа да праим СЕКС !!! абе хора не си4ко е секс и закфо тряа да ревнува6 или да се 4уства6 ОТХВЪРЛЕНА не ми е ясно ама караи .... (Приятел в нужда се познава) а гаджето е за месец два( или 1 2 години на тази възраст) ама има ПРИЯТЕЛИ за цял живот !!!
Ами не то не е нужно да правите секс ама ...Първоначално написано от pld16
Аз специално си вкарвам някви филми , някви паранои и става страшно
![]()
е тфа ся е друг въпрос ако 4увстате 4е като си легнете 6а ви е по хубаво :Д тфа си е до въпрос на 4овека .... ако мислите 4е можете да имате сексуална изгода --> ДАВАИПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Според мен няма нищо лошо.Ама вече не можеш да си само приятел с някого.Все ще се намери някой да си вкара филмите...(На мен ми се е случвало с моя най-добър приятел...)
To be yourself is all that you can do...
za6to da e gre6no...i az imam besT fr ... i toi ne e gadjeto.. ne vijdam ne6to ne pravilno..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ако не се меси-няма проблеми,ама ако се меси във ваште си неща...
Да добавя и...ако най-добрата му приятелка постоямно ме провокира и не мисли какво говори...Просто по някога не издържам.Уж не трябва да й се връзвам ама...
Как просто да не се ядосаш като ти каже 'Ами аз го познавам от толкова много време и знам всичко за него'?!...И аз познавам гаджето си от почти година,какво иска да ми каже???Че не знам нищо за него ли? Говоря ви за провокация бе мама му стара...
Голема работа.След това ще пуснеш тема той ме скъса защото го "задушавам" :PПървоначално написано от anichkaaaa
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Гаджетата се сменят непрекъснато, това трябва ли да значи, че всеки един от тях ще ми бъде и най-добър приятел. Всеки човек си има силни страни и никой не е казал, че гаджетата трябва да са мултифункционални, така ще си омръзнете много бързо
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Бе на теория и аз не виждам нищо лошо...ама на практика тая пача ме подлудява...Навсякъде с нея-на кафе,на бар,на море...Той е първя,на който тя звъни и с повод и без...ебати да не и е лепната путката за негоНаистина е дразнещо...
Принципно няма нищо лошо но наистина зависи....ако той я възприема само като най-добра приятелка...никога не мога да бъда сигурна кво се върти в нейната глава... А понякога и в неговата![]()
Иначе на мен ми е позволено да имам най-добър приятел...Хах и не виждам нищо лошо но наистина се старая да си личи че сме само това-най-добри приятели... Докато обратната комбинация в моите очи не винаги е толкова невинна
![]()
Ако беше прочел мъничко , щеше да видиш , че казвам , че се старая да не го показвамПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Накрая откакто толкова се стараеш ще провалиш нещата.Говориш с него или се сприятеляваш с приятелките.Първоначално написано от anichkaaaa
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Е добре ве някъде да съм казала, че не го правя ?! Имало е случаи , където и аз съм се сприятелявала с нея и сме ставали близки , и въпреки всичко съм имала едно наум . щото ми се е случвало , да ми изневеряват с "най-добрата" му приятелка и казвам нещата от личен опит![]()
+1Първоначално написано от b00m
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]