- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 Въпрос?
Не разбрахте ли, че за да се реши даден проблем, то той трябва да се обсъди с другия, участващ във връзката?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от sasha_90
ама чакайте малко! Сега то дали е тук или е на другия край на България пак не можеш да знаеш какво прави с кой е и такива разни!То затова има ДОВЕРИЕ! Иначе ти може да излезнеш с гаджето и той да ти каже,че отива до кенефа и там да прави к'вото иска с някоя мадама.Може да ти казва че отива с приятели да гледат мач а всъшност д аоправя тръбите на някоя какатъй,че....или има доверие или за какво си говорим изобщо
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
е като дойде какво се разбрахте?![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Lubov ot rastoqnie e mnogo trydno.Trqbva da pogovori6 mn dobre s nego i da go pita6 direktno.No vsi4ko tova trqbva da e na 4 o4i moje da se dalji na y4eneto pritesnenieto za bal i t.n.No e e xubavo da se vidite i pogovoriteuspex
Nai xubaviq den e dneshniq