.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: 1 Въпрос?

Hybrid View

Не разбрахте ли, че за да се реши даден проблем, то той трябва да се обсъди с другия, участващ във връзката?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Много пъти съм го казвала и пак ще го кажа-връзка от разстояние няма!Както искаш го разбирай.При такава "връзка" не знаеш къде е,какво прави,с кого,...Не ти трябват такива главоболия.Можеш да опиташ да поговориш с него.Попитай го каква е причината за държанието му.

ама чакайте малко! Сега то дали е тук или е на другия край на България пак не можеш да знаеш какво прави с кой е и такива разни!То затова има ДОВЕРИЕ! Иначе ти може да излезнеш с гаджето и той да ти каже,че отива до кенефа и там да прави к'вото иска с някоя мадама.Може да ти казва че отива с приятели да гледат мач а всъшност д аоправя тръбите на някоя кака тъй,че....или има доверие или за какво си говорим изобщо
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

е като дойде какво се разбрахте?
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Lubov ot rastoqnie e mnogo trydno.Trqbva da pogovori6 mn dobre s nego i da go pita6 direktno.No vsi4ko tova trqbva da e na 4 o4i moje da se dalji na y4eneto pritesnenieto za bal i t.n.No e e xubavo da se vidite i pogovorite uspex
    Nai xubaviq den e dneshniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си