- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 Въпрос?
Здавейте, искам да се обърна към вас с молба да ми помогнете. Ходя с едно момче, но сме от различни градове. Запознахме се на една екскурзия лятото и искарахе 2 перфектни седмици когато се прибрах в Пловдив започнахме да си пишем и сичко беше страхотно, докато не започнахме даскало, от тогава се държи странно, отдръпна се, почти не ми пише, когато говорим по телефона, бърза да ми затвори. И нещете не са като преди. И 2мата сме последна година и догодина заедно ще ходим в сф. да учим. Превеше планове за нас. Заедно сме от 2 месеца, но последните няколко дни не е същия. Според вас на какво може да се дулжи това? Напрекъснато ми повтаряше колко мн ме обича и колко му липсвам, каза че ще идва с плд. да се виждаме, но нз сега дали не е различно![]()
![]()
![]()
Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice...
I`ll let the wind blow out the light
'cause its gets more painful every time i die.
Ами поговори с него и разбери каква е причината.Така ще е най-добре,защото той ще може да разбере какво чувстваш,когато се държи така с теб.![]()
Връзка от разстояние трудно се поддържа за съжаление... Никога не можеш да си сигурна , какво прави , с кой е и тн ...
По-добре поговори с него , и кажи , че си забелязала , че напоследък се е отдалечил, и го помоли ако има някаква причина да ти я каже...
opredeleno....az ot sobstven opit zn 4e takava vr1zka nqma b1de6te....izvinqvai ama s1m otkrovenna..
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Връзка от разстояние да,трудно се поддържа.Обаче ако си имате доверие и найстина се обичате,това няма да ви пречи толкова много.Пък и ще разберете много неща за себе си...Ще има духовна връзка.Пък после като се съберете,няма да можете да се нарадвате един на друг.
![]()
Говорих с него, той каза че нямало такво нещо. в skype не пишел защото не се занимавал мн с тва, а предните пути седяхме до 6 сутринта.Първоначално написано от SuNsEt
Може би чувствата му не са същите както преди. Просто го попитай какво има - по-добре горчивата истина, отколкото да се залъгваш и да се чудиш какво точно става
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ооо..не се занимавай по-добре..и аз пробвах този тип връзка от разстоянието... не става просто....
или е охладнял към тебе..или има друга... незнам..нека той да ти каже..
Поэнато ми е,эащото и с мен се случи подобно нещо.
Човекът докато бях при него беше мил,а после,когато си эаминах на другия край на България,положението ряэко се промени.Точно както ти каэа-телефонните раэговори ставаха кратки и отегчителни.Раэбрах,че явно километрите си каэват думата.Така и не се чухме повече,сигурно няма и да се чуем.Кофти работа,ама това е.Не энам даже какво да те посъветвам.Километрите са ужасна работа эа една връэка.
[size=7][b][u]fosse cos
Да така е само дето той напрекъснато ми повтаря или по-скоро вече повтаряше че това няма значение за него защото иска да сме заедно и независимо колко сме далеч и колко време ще мине ще сме заедно защото ме обича. И мн се страхувам за това ако найстина сега не е така, защото не сам испитвала такива чувства към другПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
и нейскам да го загубя
Може да има някакви проблеми и да не иска да те натоварва с тях... но вероятността да си е намерил друга или вече чувствата му да не са толкова силни към теб е голяма...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може да е срещнал друга... Попитай го какво става, но и аз мисля, че тази връзка няма бъдеще. Но щом сте се разбрали да учите заедно в София, може и да има. Ние не можем да ти кажем защо се държи студено с теб. Говори с него, най-добре! Успех!
Много пъти съм го казвала и пак ще го кажа-връзка от разстояние няма!Както искаш го разбирай.При такава "връзка" не знаеш къде е,какво прави,с кого,...Не ти трябват такива главоболия.Можеш да опиташ да поговориш с него.Попитай го каква е причината за държанието му.
може би си му омръзнала вече ... апък и връзка от разстояние няма смисал според мен![]()
по добре си потърси приятел от твоя град![]()
![]()
+1Първоначално написано от anichkaaaa
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Що да няма връзка от разстояние? вие ще кажете.... при мене беше точно така .. бяхме заендо 2 месеца той от др край на бг а аз от софия..ама си продължихме връзката и той доийде да живее в софия заради мене и вече 2 години сме заедно.. а всичко беше на шега за мене!ама то си зависи от човека
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
да и при нас стана на шега, започнахме да се преструваме защото бъзикахме 1 фр. пък в крайна сметка се оказа че не е на бъзик.Първоначално написано от Honey:)
![]()
както и да е, по въпроса онзи ден дойде в плд. и си изяснихме нещата
![]()
![]()
+1Първоначално написано от cHooOpiHka___
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да бе, направо се скапвам като чета тука мненията...Първоначално написано от Honey:)
Аз пък днеска правя месец с моя приятел, който е от друг град и силно се надявам нашата връзка от разстояние да просъществува...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кофти е, но по-добре гхо остави. Няма смисъл да се тормозиш. Плановете нямат нищо общо с изпълняването им. Намери си приятел от твоя град.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Има мн мн мн причини ... питай го да ти каже, ние от къде да знаем дали не ти изневирява или просто си е ударил главата![]()
![]()
![]()
da ne se ot4aivai bez da prikazvate ne si vadi izvodiПървоначално написано от SuNsEt
![]()