.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: 1 Въпрос?

Hybrid View

1 Въпрос?

Здавейте, искам да се обърна към вас с молба да ми помогнете. Ходя с едно момче, но сме от различни градове. Запознахме се на една екскурзия лятото и искарахе 2 перфектни седмици когато се прибрах в Пловдив започнахме да си пишем и сичко беше страхотно, докато не започнахме даскало, от тогава се държи странно, отдръпна се, почти не ми пише, когато говорим по телефона, бърза да ми затвори. И нещете не са като преди. И 2мата сме последна година и догодина заедно ще ходим в сф. да учим. Превеше планове за нас. Заедно сме от 2 месеца, но последните няколко дни не е същия. Според вас на какво може да се дулжи това? Напрекъснато ми повтаряше колко мн ме обича и колко му липсвам, каза че ще идва с плд. да се виждаме, но нз сега дали не е различно
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами поговори с него и разбери каква е причината.Така ще е най-добре,защото той ще може да разбере какво чувстваш,когато се държи така с теб.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Връзка от разстояние трудно се поддържа за съжаление... Никога не можеш да си сигурна , какво прави , с кой е и тн ...
    По-добре поговори с него , и кажи , че си забелязала , че напоследък се е отдалечил, и го помоли ако има някаква причина да ти я каже...

opredeleno....az ot sobstven opit zn 4e takava vr1zka nqma b1de6te....izvinqvai ama s1m otkrovenna..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Връзка от разстояние да,трудно се поддържа.Обаче ако си имате доверие и найстина се обичате,това няма да ви пречи толкова много.Пък и ще разберете много неща за себе си...Ще има духовна връзка. Пък после като се съберете,няма да можете да се нарадвате един на друг.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами поговори с него и разбери каква е причината.Така ще е най-добре,защото той ще може да разбере какво чувстваш,когато се държи така с теб.
    Говорих с него, той каза че нямало такво нещо. в skype не пишел защото не се занимавал мн с тва, а предните пути седяхме до 6 сутринта.

Може би чувствата му не са същите както преди. Просто го попитай какво има - по-добре горчивата истина, отколкото да се залъгваш и да се чудиш какво точно става
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    у вас
    Ве остави момчето на мира.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ооо..не се занимавай по-добре..и аз пробвах този тип връзка от разстоянието... не става просто....
    или е охладнял към тебе..или има друга... незнам..нека той да ти каже..

Мега фен
    Град
    София
    Поэнато ми е,эащото и с мен се случи подобно нещо.
    Човекът докато бях при него беше мил,а после,когато си эаминах на другия край на България,положението ряэко се промени.Точно както ти каэа-телефонните раэговори ставаха кратки и отегчителни.Раэбрах,че явно километрите си каэват думата.Така и не се чухме повече,сигурно няма и да се чуем.Кофти работа,ама това е.Не энам даже какво да те посъветвам.Километрите са ужасна работа эа една връэка.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Поэнато ми е,эащото и с мен се случи подобно нещо.
    Човекът докато бях при него беше мил,а после,когато си эаминах на другия край на България,положението ряэко се промени.Точно както ти каэа-телефонните раэговори ставаха кратки и отегчителни.Раэбрах,че явно километрите си каэват думата.Така и не се чухме повече,сигурно няма и да се чуем.Кофти работа,ама това е.Не энам даже какво да те посъветвам.Километрите са ужасна работа эа една връэка.
    Да така е само дето той напрекъснато ми повтаря или по-скоро вече повтаряше че това няма значение за него защото иска да сме заедно и независимо колко сме далеч и колко време ще мине ще сме заедно защото ме обича. И мн се страхувам за това ако найстина сега не е така, защото не сам испитвала такива чувства към друг и нейскам да го загубя

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Връзка от разстояние трудно се поддържа за съжаление... Никога не можеш да си сигурна , какво прави , с кой е и тн ...
    По-добре поговори с него , и кажи , че си забелязала , че напоследък се е отдалечил, и го помоли ако има някаква причина да ти я каже...
    Много точно!!!

Може да има някакви проблеми и да не иска да те натоварва с тях... но вероятността да си е намерил друга или вече чувствата му да не са толкова силни към теб е голяма...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    софия
    Може да е срещнал друга... Попитай го какво става, но и аз мисля, че тази връзка няма бъдеще. Но щом сте се разбрали да учите заедно в София, може и да има. Ние не можем да ти кажем защо се държи студено с теб. Говори с него, най-добре! Успех!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Много пъти съм го казвала и пак ще го кажа-връзка от разстояние няма!Както искаш го разбирай.При такава "връзка" не знаеш къде е,какво прави,с кого,...Не ти трябват такива главоболия.Можеш да опиташ да поговориш с него.Попитай го каква е причината за държанието му.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    може би си му омръзнала вече ... апък и връзка от разстояние няма смисал според мен

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Що да няма връзка от разстояние? вие ще кажете.... при мене беше точно така .. бяхме заендо 2 месеца той от др край на бг а аз от софия..ама си продължихме връзката и той доийде да живее в софия заради мене и вече 2 години сме заедно.. а всичко беше на шега за мене!ама то си зависи от човека
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Цитирай Първоначално написано от Honey:)
    Що да няма връзка от разстояние? вие ще кажете.... при мене беше точно така .. бяхме заендо 2 месеца той от др край на бг а аз от софия..ама си продължихме връзката и той доийде да живее в софия заради мене и вече 2 години сме заедно.. а всичко беше на шега за мене!ама то си зависи от човека
    да и при нас стана на шега, започнахме да се преструваме защото бъзикахме 1 фр. пък в крайна сметка се оказа че не е на бъзик. както и да е, по въпроса онзи ден дойде в плд. и си изяснихме нещата

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    opredeleno....az ot sobstven opit zn 4e takava vr1zka nqma b1de6te....izvinqvai ama s1m otkrovenna..
    +1
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от Honey:)
    Да бе, направо се скапвам като чета тука мненията... Аз пък днеска правя месец с моя приятел, който е от друг град и силно се надявам нашата връзка от разстояние да просъществува...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Кофти е, но по-добре гхо остави. Няма смисъл да се тормозиш. Плановете нямат нищо общо с изпълняването им. Намери си приятел от твоя град.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Има мн мн мн причини ... питай го да ти каже, ние от къде да знаем дали не ти изневирява или просто си е ударил главата

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    da ne se ot4aivai bez da prikazvate ne si vadi izvodi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си