.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Веждите ми. :(

Здравейте.
    По принцип веждите ми са супер тънки и руси, а сега като почнах да ги скубя /не от скоро, де/, станаха някакви супер тънки, направо ме е срам да се покажа.
    А и през какви препятствия са преминавали..
    В пети клас взех, че ги остригах мъничко. Рисувах ги известно време с молив, оправиха се, ама взех, че ги оскубах отпред, имах супер голямо разстояние между тях. Пак действах с молив, оправиха се що годе и сега като ги погледна просто ми се доревава.
    Та кажете какво да използвам, за да станат поне мааалко по-гъсти.
    Бадемово масло, хининова вода?
    А, и кажете някакъв трик, който да ме откаже от навика веднага щом видя пинцета, да почна да се скубя, ужасно е.

Град
    Okinawa

Re: Веждите ми. :(

о,боже
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    опитай с бадемово масло мисля, че ще помогне
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Re: Веждите ми. :(

Цитирай Първоначално написано от ju**
    о,боже
    Да?

С бадемово масло и други мазила могат само да ти пораснат по-бързо.Да се сгъстят НЯМА НАЧИН.Но ако искаш да са по-видими можеш да ги потъмниш с боя,ако решиш,че ще ти отива.А как да се откажеш да скубеш-воля

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kato za nachalo ne gi skupi vyobshte, ama bukvalno vyobshte! I opitai da gi napravish po-gysti s Trivitaminol.

Що не отидеш при козметичка, която да ти кажа кво да правиш, за да няма кофти изненади после.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ъх, то и аз имах момент, в който ги бях направила супер тънки. Ужах, хахах.
    И сега, от известно време, си ходя на козметичка. Къде ще се занимавам аз, къде ще се нервя 15 минути пред огледалото, отивам и мацката се справя. Знае какво да прави. Та, сега ги остави извество време(5-6 дена, знам, че ще ти се стори много, те ще станат големи бла блаа)... и отиди на козметик. ;>

бе и аз съм забелязала нещо такова при тебе
    Не ги барай вече,остави ги да растааааат..малко е гадно ама по добре и после си ги оформи и внимавай..

Цитирай Първоначално написано от пор
    Що не отидеш при козметичка, която да ти кажа кво да правиш, за да няма кофти изненади после.
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ъх, то и аз имах момент, в който ги бях направила супер тънки. Ужах, хахах.
    И сега, от известно време, си ходя на козметичка. Къде ще се занимавам аз, къде ще се нервя 15 минути пред огледалото, отивам и мацката се справя. Знае какво да прави. Та, сега ги остави извество време(5-6 дена, знам, че ще ти се стори много, те ще станат големи бла блаа)... и отиди на козметик. ;>
    Тц, аз ги скубя веднъж в седмицата, даже веднъж на две, защото растат супер бавно!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не ги скуби повече,иначе пробвай с бадемово масло или най-добрия вариант е да отидеш при козметичка
    Суетата.Моят любим грях.

Ох, дано малко по малко се оправят.

e tei ti se pada deto se ligave6e na onaq s obrusnatite vejdi ae sa obrusni si i ti tvoite

Оо, не, никога няма да си ги обръсна! Всъщност като се замисля, не са най0тънки, но просто страшно много харесвам по-гъсти и поддържани вежди. Иначе за веждите ми одавна има какво да се желае. ;д

Град
    в мазето ;dd
    оо не наистина не ги бръсни че ще стане УЖАСНО!

пробвай с рециново масло :P ии не ги бръсни
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Абе то и аз бях така едно време, руси и проскубани, те не че са не са де,
    ама се пооправиха, и моите бяха станали тънки руси линиики, обаче с търпение ги изчаках малко да порастнат. Понеже вече са били скубани, когато порастнаха бяха вече по тъмни и малко по -дебели. Сега вече са човешки, пак са проскубани, но поне се вижда, че имам вежди. С молив можеш да ги подчертаваш, ама не да си правиш нови вежди, че е супер дебилно. Имай търпение и не пипай пинцетата!

Give me your best shot motherfucker!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от пор
    +1
    *same here*

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Абе то и аз бях така едно време, руси и проскубани, те не че са не са де,
    ама се пооправиха, и моите бяха станали тънки руси линиики, обаче с търпение ги изчаках малко да порастнат. Понеже вече са били скубани, когато порастнаха бяха вече по тъмни и малко по -дебели. Сега вече са човешки, пак са проскубани, но поне се вижда, че имам вежди. С молив можеш да ги подчертаваш, ама не да си правиш нови вежди, че е супер дебилно. Имай търпение и не пипай пинцетата!
    Пфахах, винаги ми е било смешно, когато жените са си рисували нови вежди с молив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си