- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Offer Nissim ...
Слушате ли Offer Nissim и ако го слушате кои са ви любимите песни?![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
много го харесвам и почти всички негови песни са ми любими![]()
Оо,да! Любими песни са ми Final, For your love, Happy people, Be my boyfriend, Summer night city, In your eyes, Celebrate и адкски мн други, въобще са страхотни всичките !! Голяма фенка съм на Offer Nissim :}
намерих хора които слушат Nissim ... айде ако има и други да пишат :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Offer Nissim .. о.0 йее бейбиии ..Любимите ми песни са .. "For your love" , "That's The Way I Like It" , "Only you" , "Be my boyfriend" , "Celebrate", "Rain" , "Love me " , "In your eyes "
![]()
![]()
![]()
![]()
поздрав за всички фенове Offer Nissim-Searching![]()
![]()
![]()
Be my boyfriend :P![]()
Searching,Alone,On my own,Final,Only you,Perfect love,Anything,Celebrate
най ми харесват
oo slusham go...super mnogo me kefqt vsichki parcheta...VELIK e![]()
![]()
Абе има една песен, дето адски много ме кефи![]()
Offer Nissim Feat. Maya - Anything (Sinai Tribal Mix)
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Offer Nissim - Celebrate
Най-яката песенннн![]()
Всичките са ми любими..Много ме кефят невероятни са.Обичам ги!![]()
![]()
![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Celebrate me kefi.
Power of Love,Alone,Perfect Love,I`am in love,In your eyes...пффф,няма парче,което да не ме кефи,просто няма![]()
Първоначално написано от dark_sw
Offer Nissim e muj!!! Izraelski Dj e,moje bi ima6 v predvid Maya Siman ,koqto su6to e izraelka,s koqto imat mnogo i uspe6ni hitovePravi strahotna muzika,mnogo mi e liubim!Haresvat mu i setovete i remixite,koito pravi!A pesenta mu s Sarid Hadad 6te ostane v istoriqta -Celebrate !!!!
![]()
![]()
![]()
Не слушам турци и еврей, още по-малко пък къща или течно
Za6to pravi6 diskraminaciq v muzikata?Edno par4e,ako e ka4estveno,to si e takova!!!Nezavisimo nali tur4in,ciganin ili indianec go e napravil!!!Първоначално написано от LastWarrior
Песните им,мелодийките им или квото там ги наричате-са мега кухи.Направих грешката да изслушам 1-2 парчета и почнах да задрямвам.Как това нещо се нарича музика,за бога ?!![]()
Първоначално написано от ~*RoNi*~
Sled kato ne te kefi,ne go slu6ai!Komentara ti za muzikata,e adski glupav i neumesten!!!Momi4eto e napravilo tema,v koqto da pi6at hora,koito slu6at imenno Offer Nissim,tva 4e nqkoi si smetnal,4e tva ne e muzika i stanal s leviq krak,ne me greee!!!Kak edna tema ne moje da se formira,bez da ima "gadini"koito da q razvalqt ii da bulvat "velikite si biseri",pfffffffff
напълно съм съгласнаПървоначално написано от pepita87
... pepita87 мерси че ме подкрепяш :P
![]()
Първоначално написано от danielchety
Н.п.,но аз не подкрепям само теб,защитавам коментарите си,наистина много ме нервят такива бозайници!
като не им харесва никой не ги е вързал да пишат коментариПървоначално написано от pepita87
![]()
Бе изразявам си мнението.И да не говорим кой чия тема проваля,при положение,че Вие(потребителките от по-горе) си направихте един бърз чат само да се подкрепяте и насъсквате срещу някой,чието мнение е по-различно!