- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако ме няма...?
Въпросът ми е замисляли ли сте се, "ако ви няма" какво ще се промени в живота на хората които са около ва... родители, приятели, гаджета, момичета или момчета които харесвате.
Аз днес се замислих и мисля че нищо няма да се промени... Някой може и да се прави на тъжен... ама ще е fake. Ще отшумят нещата доста бързо.
Вие какво мислите че ще се промени живота на хората около вас..?
драскайте
Raise your fist!
Хмм... ако ме няма??? Наистина, и аз се чудя, какво ли би било, ноо аз съм тук, на земята, жива и здрава и се радвам за това! Не ми се мисли, какво би било ако ме нямаше, тъй като сега съм си тук и си живея живота... Може би вече като остарея и стана на 60-70 години... бих си задала този въпрос, но не и сега. Сега мога да мисля само за живота, който живея!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз пък се чувствам обичана и някак един от съществените хора в живота на близките ми. Сигурна съм, че ще им липсвам много, ако ме няма.. както и те на мен, ако се случи нещо с тях.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ponqkoga se zamislqm po tozi vupros..posle si kazvam "kato umra 6a mu mislq ko tolkoz"
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Може би нямаше да има кой да изслушва тези които имат нужда от това,нямаше да има кой да ги разбира, кой да им влиза в положението и винаги да дава точните съвети,нямаше да има кой да им вдига винаги настроението и то с лекота,нямаше да има кой да бъде такъв като мен..без мен нямаше да е същото, може би нито един мой приятел нямаше да е същия,може би щеше същите неща да ги разбере по много по-труден и болезнен начин,нямаше да има кой да страда и после да споделя опита си с надеждата да не се повтарят моите грешки, нямаше да е същото...всеки човек се ражда за да изпълни някаква мисия на земята и след това си отива... много неща нямаше да са същите без мен...и макар и сега много малко хора да оценяват труда ми после ще го ценят и ще се питат защо не са го оценили по рано![]()
^ Каква реклама!![]()
Всички щяха да пируват, ако ме нямаше!
Само дето съм тук!![]()
![]()
Емии замисляла съм се иии според мен едва ли ще има някяква особена промяна освен за майка ми (много ме обичахаха) сигурно няма да го преживее лесно, както всяка майка. А за приятелитееее, ми предполагам ще им е тъжно 1,2 седмици и след месец ще ме забравят
Ноо не мисля скоро да умирам,никой не може да се отърве лесно от мен!
![]()
![]()
Ако ме няма...
Ще ми бъде тъжно за останалите. Как ли ще живеят без мен?![]()
mn pravilnoПървоначално написано от LoReTo
...(to vinagi stava taka)
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ми, аз гледам много да не мисля на такива теми. Само ако си представя, че някой от семейството ми, приятелите ми, близките ми, ги няма, ми става някво... ужас. А ако мен ме няма, предполагам, ще липсвам на горепосочените хора.![]()
И не всичко е фалшиво. В такъв смисъл.. представи си, че си с един човек супер дълго време. Познаваш го, свикнал си с него, с навиците му, държиш на него, уважаваш го, обичаш го... много ясно, че ако стане нещо с него, ще ти е супер кофти. Но после ще свикнат и без теб, разбира се. Животът продължава... с или без теб. Да не би да очакваш да тръгнат с теб?
ако никога ме е нямало или ако от днес ме няма...мисля,че има разлика..
..и в двата случая нещата ще са доста по-различни ..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не мисля,че ще липсвам на кой знае колко хора всъщност...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ако, ме няма, вероятно ще липсвам на роднините си. Нямам приятелиняма да им липсвам. На съучениците си също, предполагам, че няма да липсвам...
![]()
Ако ме няма, ще липсвам на семейството ми. За приятелите не знам. Може и да има 1-2, на които ще липсвам... Не му е времето сега да го мисля, все още съм тук.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Ако ме няма най-много ще липсвам на най-близките ми хора. Тези, които ме познават такава каквото съм![]()
'ако ме няма'..?
не разбирам дали въпросът е ако умра евентуално или ако никога не ме е имало..защото 2те неща са много различни.Ако случайно си замина от този свят предполагам,че на много хора ще им липсвам..и сигурно ще мие п о кофти за тях, че страдат, отколкото за мен ,че съм умряла.Но ако просто никога не ме е имало...едва лина някой ще му е мъчно за мен,тъй като не може да страдаш за нещо,което никога не е съществувало,та сигурно няма да има фрапантни промени.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И аз съм си мислела за това.Примерно ако не дай Боже не6то се случи с мен. Мислела съм дори за погербението си- кой 6те дойде, каква 6те е реакциqта на тези с които не съм се разбирала. Много ми е интересно.
да и аз често се замислям за това недай си Боже да стане какво ще се промени ??разбира се че родителите ми ще са най-съкрушени ... близките ми но дали на всички познати ще им липсвам ? .. какво ли ще стане с приятелите ми?дали ще мислят за мен или ще ме збравят?? .. това са въпроси на които не можем да си отговорим а само можем да гадаем
.. и все пак дано на никого не се случва такова нещо!
![]()
Ако ме няма, ще липсвам на доста хора.
И пак, вси4ко е д време - ще им липсвам, ще им липсвам и после вси4ко ще си е както преди и всеки ще продължи да си живее. Някво естествено е
![]()
Робинята на Quench
ако ме няма няма да има кой да пресушава по 3-4 бутилки кола на ден![]()
А сега сериозно - ако ме няма, всмисъл никога не ме е имало, нищо няма да е различно![]()
А ако сега изчезна брат ми няма да има кого да пита какво е правил на неговата възраст, а Еди няма да има кого да пита дали има някой готин метъл или рок... Майка ми няма да има кого да дразни и кой да и пише разпределението, тати няма да има компания за мачовете ( днешния мач Манчестър Юнайтед 1:1 Челси не трябваше да свършва така, ама както и да е)
Десито няма да има кого отчаяно да се опитва да вкара в Планета ( ужас)
няма да го има момичето, което толкова много разбира от химия,
ще си отиде една непоправима фенка на Токио Хотел
Мога само да се радвам ,че съм тук, че съм жива и здрава и че знача много за някои хора![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1Първоначално написано от Madness
Няма да липсвам на много хора.Ако умра едва ли тези с които се скарах ще дойдат на погребението ,но ще се радвам ,ако го направят защото още държа на тях!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Какво значение има дали ще липсваш на 3ма или на 40 души? Дори малко да са.. важното е наистина да им липсваш.Първоначално написано от Madness
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пор и те после наистина ще те забравят!!!Първоначално написано от пор
Първоначално написано от ScionOfStorm