.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Не мисля,че ще липсвам на кой знае колко хора всъщност...
    Какво значение има дали ще липсваш на 3ма или на 40 души? Дори малко да са.. важното е наистина да им липсваш.
    Пор и те после наистина ще те забравят!!!
    Ти май верно мразиш хората.
    Аз пък вярвам, че винаги ще се намери някой, който да си спомня за теб. Може би съм наивна, но гледам заобикалящите ме хора.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Не мисля,че ще липсвам на кой знае колко хора всъщност...
    Какво значение има дали ще липсваш на 3ма или на 40 души? Дори малко да са.. важното е наистина да им липсваш.
    Пор и те после наистина ще те забравят!!!
    Ти май верно мразиш хората.
    Аз пък вярвам, че винаги ще се намери някой, който да си спомня за теб. Може би съм наивна, но гледам заобикалящите ме хора.
    Мразя ги и какво е смешното? Да ве кога ще се сети за теб когато става една година от смърта ти? В това число изключвам родителите ти ,защото те винаги ще си спомнят за теб!
    П.П. Но моля те изброй ми някой друг?Да наистина си наивничка ,даже прекалено много!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

И ваще ли мразиш? Щото и те са хора, квото и да си говорим..
    А тва, че ти нямаш свестни приятели, си е лично твой проблем. Вместо да злобееш 24/7, отиди и проведи малко социални контакти... с тоя негативизъм няма да прокопсаш.
    Ако пък те кефи да си мизантроп, тва е друг въпрос.

Имах един познат (дори не ми беше приятел), който почина от левкимия преди 2 години. Често се сещам за него, защото беше добро момче, доколкото го познавах, и не заслужаваше да си отиде така.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ами.. Това си е гаден въпрос. Понякога наистина няма кой да те забележи и това боли, но при мен не е така. Ако ме няма доста хора ще тъжат, то по принцип съм душата на компанията трудно ще ми намерят заместник.

Lestat357
    Guest

back 4 a while

..Да наистина си наивничка ,даже прекалено много!
    Мне, просто ти разсъждаваш твърде плоско. И още как.;] Само една от причините да не станеш мод тук, колкото и още да им досаждаш по въпроса. Изказ няма да коментирам въобще. Има хора, които ги помнят и повече от 10 години след смъртта им. Че и повече.. И не става дума за нобелови лауреати или какви да е имена неразривна част от световната история. Пор в случая е напълно права. Личните примери засега ще ги спестя, просто защото не намирам за нужно да ги давам все още. Не мразиш хората, а и бездруго си твърде неумела контра и в тази тема.

По темата - да, има хора на които ще липсвам, (и) такива, които никога не бих оставил хмм.. доброволно, които все още имат нужда от мен, немалка такава. Шепа хора. Стигат ми. Повечето от тези, които не биха се сетили дори за мен след година ми се ще да вярвам, че също са ми сред хората в 'този списък', хах. Но - е, няма как да бъда сигурен.

И стига детинщини от типа на 'не мисля че ще липсвам на много хора' и т.н. (да не почна да ги цитирам поотделно). Темата не е никак лоша. Може и повечко разсъждение да вкарам като/ако се поосвободя малко по-късно.

Голям фен
    Ест, че е безотговорно да умреш ('=
    Но е още по-безотговорно да останеш да живееш.

Просто трябва да си създадеш продължение?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Често съм се замисляла.
    Не знам какво би било. Защото всеки, който се е родил, е трябвало да бъде на тоя свят. Имал си е дадена мисия. Ако ме нямаше, то това значи, че не би трябвало да съм тук...Ако не съществувах, вероятно най-добрата ми приятелка щеше да е самотна(винаги ми е споделяла, че съм й единствения лъч светлина в тунела, много хора я лъгаха и предаваха и двете си бяхме утеха винаги). Ако не съществувах, щеше да й е по-трудно...Но пак щеше да е силна, вярвам в нея.
    Родителите ми-щяха да си имат 1 по-голяма дъщеря, щяха да издържат само 1 дете, щеше да им е по-лесно и да са по-добре материално. Но едва ли съжаляват, че съм се появила на тоя свят, често ми казват, че съм им много скъпа и че се гордеят с мен....
    Ако ме нямаше...

А ако сега изчезна? Примерно умра?
    Ще са тъжни близките ми, майка ми и баша ми ще се сринат психически, сигурна съм! Приятелят ми ще е в тежко състояние, но ще се справи след време. Той е борбен, а и е млад, целият живот е пред него. Същото важи и за сестра ми и най-добрата ми приятелка. Най-тежка би била загубата ми за майка ми и баща ми. Сигурна съм. Да не дава Господ!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    рядко мисля за това

Град
    Някъде по широкия свят...
    Като се замисля ,колко мизерна част от 6-7милиарда души ще се заинтересуват от моето изчезване,направо се чувствам нищожен,не е истина как всеки човек си изгражда една микро сфера ,която съставлява почти всичко за него.
    Какво ще се промени ли?Може би ще има един човек по-малко на земята,а може би ще променя нечия съдба,никой не знае.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на Blab
    Колкото и самонадеяно да звучи - изиграла(дори в сегашно време) съм главна роля в не един и два живота.
    Не ща да си представям каква огромна дупка ще зейне в душите на родителите ми, дори.
    Не само приятелите ми ще ме тъгуват, множество от хората, които просто съм срещала, с които сме си разменили късче от себе си.
    Няма да крия, имам се за важна, неповторима, единствена... И със сигурност ще липсвам на мнозина.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    be_true, на мен ще липсваш със сигурност!

Няма да има кой да ме води да гледаме "В полите на Витоша". Шегувам се, добро човече си, няма как да не се усети липсата ти.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Шумень
    Майка ми само ще реве, баща ми може да почне да пие, баба ми и дядо ми ше заобичат братовчедка ми още повече, приятелите ще ме забравят бързо Не искам да умирам обаче ...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ако ме няма, едно момиче със сигурност ще изгуби много

На никого няма да липсвам. Ден, два,после само бледи спомени и накрая нищо.

Не знам... наистина не знам. Знам, че ще има хора, които ще ги боли. Ще се съберат да уважат паметта ми, ще бъдат тъжни няколко седмици и после всичко ще отмине. Но в това няма нищо лошо - просто това е кръговратът на живота и всеки рано или късно си отива... хората трябва да превъзмогват това, иначе се измъчват сами себе си.

И да, знам, че има няколко човека, за които ще бъда вечно пареща рана.. знам, че е доста егоцентрично, но е факт.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Може и да прозвучи тъпо,но много щеше да е различно.
    Нямаше да мога да спася живота на най-добрия ми приятел

Когато един човек го няма много неща се променят,дори и този човек да не е означавал много...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Ще липсвам на няколко (може би малко повече) души, на повечето от тях може би силно. За друго...не знам.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Какво имате предвид под "да ме няма". Да не съм се рждал, или ако умра внезапно?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Определено има хора на които ще им е безразлично, такива, които ще се направят на тъжни, такива, които дори дълбоко в себе си ще се усмихнат, но заедно с тях са и тези, чийто свят повече никога няма да е същия- родителите ми, приятелите ми... Заради тях си струва да съм си тук.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Ако ме няма...?

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Въпросът ми е замисляли ли сте се, "ако ви няма" какво ще се промени в живота на хората които са около ва... родители, приятели, гаджета, момичета или момчета които харесвате.
    Аз днес се замислих и мисля че нищо няма да се промени... Някой може и да се прави на тъжен... ама ще е fake. Ще отшумят нещата доста бързо.
    Вие какво мислите че ще се промени живота на хората около вас..?
    драскайте

Не драматизирай излишно, освен това човек каквото сам си направи,

никой друг не може да му го направи.
    Мислила съм си много по тоя въпрос, да много неща ще се променят, много хора ще реват за дълго, на много хора ще липсвам и много животи ще се променят, точка.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ама така и не схванах за какво точно става дума.Ако умра ли или ако изобщо не съм се раждала?
    Не съм се замисляла много по темата...Не мисля,че съм направила кой знае какво и че живота на познатите ми ще се промени много,ако ме няма.Може да потъгуват малко,ама ще им мине.

mm sem trudno 6e me prejali -kat gi znam mama i kaka ....
    se6tam se za 3/4 priqtelki koito sa6to osobeno edna ot tqh priqtelq mi sa6to 6te mu e kofti .
    a koito smqta 4e priqtelite vi 6te prejalqt za 3 4 dni - predstvaete si 4e nqkoi ot tqh zaminava i nqma da se varne nqkaka si po realisti4no e te i togava nqma da vi prejalqt za 3 4 dni kamoli ako .. vi nqma

Може би доста неща щяха да са различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си