- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kолко време не се отказахте от нея/него?
Интересно ми е някой успял ли е да се върне при бивш след повече от 6 месеца???
Само веднъж съм се връщала при бивш. Две-три седмици по-късно някъде. Голяма грешка...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абее няма смисъъл ! Миналото си е минало ...Гледай си напреде и това е
![]()
Защо на мен ми изглежда толкова трудно...не ден,не два...6 месеца и да си по-влюбен от преди,а и при положение че съм я видял 1 път...Първоначално написано от anichkaaaa
Няма смисъл простоПървоначално написано от kalioo
Ще си намериш момиче и другото ще остане просто един красив спомен
![]()
Аз успях...след 2 години...и от март месец миналата година сме заедно...начи става година и половина..... демек цял живот го влача тва копеле![]()
![]()
Мисля, че ако не се е получило един път, втория пак няма да се получи. Разбира се, не винаги е така.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Щом сте се разделили, значи е имало основателна причина.
В повечето случаи това е грешка, по- добре гледай напред.
Give me your best shot motherfucker!
Не виждам смисъл да се връщам при минали неща...и не го правя
Върнах се и си отидох после,защото разбрах,че съм допуснала грешка!Първоначално написано от kalioo
![]()
![]()
Не не съм се връщала и нямам намерение,да го правя.Трябва да се гледа напред,а един бивш определено не е продължаване напред,а по скоро връщане към миналото...А за мен миналото е един спомен,а в спомени не се живее...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Връщала съм се при бивш след 2 месеца и беше ужасна грешка![]()
![]()
Робинята на Quench
Никога няма да се върна към бивш...ако ше да умирам от болка няма...каквото било в миналото си остава!Гледам напред.. Никога 2 път няма да е като първия..... не си заслужава усилието
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Никога не казвай "никога".Първоначално написано от Honey:)
![]()
Миии не съм успяла да се върна, но още го обичам и не съм се отказала от него вече почти 1 година.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Исках да се върна при бившия и чак след 6 месеца се усмелих да му кажаи пак трагнахме
събрахме се след 5 месечна раздяла...след това събиране..прекарах най-красивите 7 месеца с него..и сега 6 месеца след раздялата още не мога да го забравя и да се примиря,че това е края.. ;(
и аз съм се вращала .. и беше голяма грешка за мен![]()
![]()
![]()
БеЗ мЪкА оЧиТе Не ПлАчАт, БеЗ оБлАк ДъЖд Не ВаЛи. СаМо ИсКрЕн0 к0иТо 0бИчАт МоГаТ дА р0нЯт СъЛзИ...
единственото, което можеш да направиш е д развалш и малкото останали хубави спомени...познавам двама, които са се разделяли около 7 пъти... луда работа, веднъж скъсате ли...няма връщане назад
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Да,събрахме се пак ама не се получи и се разделихме като приятелиПървоначално написано от kalioo