- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kолко време не се отказахте от нея/него?
Не,не съм се връщала,а и не мисля че някога ще го направя!Каквото било било,бъдещето е само напред!![]()
Не съм точно по темата,защото не ходим точно официално, но 3 години вече е така,на сърцето ми е незнам какво да правя,сигурно така ще си продължаваме вечно![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
аз не !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Опитах какво ли не да се върна при бившия,но не пожънах успех.Сега се радвам,че всичко свърши.Не си струваше да си губя времето с този....,който дори не си направи труда да ме оцени.Е,сега не съжалявам,даже се радвам,че съм далеч от него.
Хм аз съм се връштала 2 пъти с единият въпреки, че се обичахме и дтория път не се получи, а с гругия се получи много добре даже. Има един лаф, трябва да загубиш някого за да разбереш, колко много значи за теб, понякога точно това е нужно!
На мене в началото ми беше мнооого кофти и си мислех че никога няма да го забрава, но го забравах след около 6-7 месеца....![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Да, веднъж успях да се върна при човек, с когото връзката ни беше обречена сякаш от векове. Той си беше тръгнал преди много, много време. Беше ме отписал. Но аз, знаейки, че той е човекът за мен, не се отказах. Защото за него аз може би бях бивша, но той за мен беше бъдещето ми. Тогава не бях пораснала още и рших, че ще се боря за него. Ако времето можеше да се върне, сигурно сега не бих го направила. Но и знам, че той така или иначе би се върнал при мен. Както и да е, успях да го спечеля обратно. Сега сме заедно и сме щастливи сякаш от векове. Ние сме създадени един за друг. Миналото си е минало, а настоящето е по-хубаво от всяка приказка. Така че не е важно кой кого е зарязал, кога и защо, важен е човекът отсреща. И макар че сега сигурно не бих се борила дори заради любовта си към един човек, любовта е единственото смислено нещо, за което можеш и си заслужава да се бориш. Щом не сте изпитвали досега желанието някой да се върне при вас, значи връзката ви с него просто не си е заслужавала. Но не прибързвайте с коментарите, защото може да сте преживели много неща, но не сте преживели всичко и не винаги вашият критерий е правилният.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Аз имах възможността да се върна при "бивш",година и половина след раздялата ни,но 3 бяха причините,които ме спряха.
1.сега съм с друг,който е перфектния за мен.
2.знаех,че дори да се съберем спомена от причинената болка няма да се заличи и нещата няма да са гладки.
3.Когато сложа край на нещо,то си остава в миналото и няма връщане назад!
sled 1 godina... bez nqkvi dni tam.. se subrahme pak.. no ne az sum go obi4ala v slu4aq, a toi... i sega pak 6te skusame... tva da se vurne6 pri biv6 e golqma gre6ka :]