- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде могат да ми направят? :?
Оня ден се запознах с едно момиче от другия клас...та,тва момиче имаше закачени маниста на един кичур...Много ме изкефи и я попитах дали е изкуствено,тя каза,че си е нейната коса и са й го правили на морето...Нямам снимка и ен мога да ви обясня много добре.Значи малка плитка е направена и на нея са закачени маниста..Много е нежно и искам да си направя такова.Някой знае ли къде ще ми го направят?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не можеш ли сама или поне някоя приятелка да ти направи?
Според мен просто трябва да закачиш мъниста на едно конче, и както се сплиташ, да се сплиташ с кончето по някакъв начин.![]()
na4i sega da pitam celite manuska sa bili nanizani na plitkata ili na nqkolko ku4ur4eta ot plitkata sa nanizani maniska i plitkata e pletena s tqh ne mojah da razbera
Zimash edin konec, koprinen nai-dobre, zashtoto e zdrav i nanizvash nqkolko manista i gi zakrepqsh kato pravish vyzeli ot dvete im strani ili gi minavash po dva pyti s koneca. Razdelqsh si kosata za plitka i s edinia ot kraishtata pletesh i koneca s mynistata.
ами самите мъниста са сплетени с плитката...не мога да го обясня простоПървоначално написано от Gnidi4ka
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ем ... тия плитки .. знам ги и аз си правих миналата година...
знам как става ама ...
така няма как да ти го обясня![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми сещам се, една приятелка имаше няколко такива от морето. Предполагам че ако обясниш на някоя фризиорка, тя ще се сети и може и да ти направи, попитай в некой по-хубав салон или се опитай сама някакси.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!