- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- парафин
я дайте едно демо на някой който си е бил парафин в пениса![]()
ПП : темата не е ебафка даите някаф пик и кажете има ли някфи странични ефекти и т.н..
Линк нямам. Ти си ненормален.
По темата: Да, има странични ефекти. МНОГО е вредно.
Добре!Признавам си,че съм проста,но айде някой да обясни за какъв х*й му е на автора да си бие парафин
![]()
Е как за къв? За да може да го ползва и като свещ и докато прави секс в тъмното да си свети с него за да уцели дупката...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Първоначално написано от hollowman
Е чак толкова тъпа не съм,но се радвам,че си 2-то момче във форума,което се опитва (естествено несъзнателно) да ми оправи настроението
![]()
![]()
Еее радвам се, че и аз нещо полезно съм направилПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Иначе по въпроса с парафина... автора на темата просто се надява, че все ще се намерят кандидатки, които да искат да му духнат свещта ... тъй си мисля аз.
аве питам само ве мнгоо на вътре го приемате аз сам на 15 да не мислите че ще си сложа такова![]()
![]()
![]()
![]()
RuLzZz ИЗВИНЯВАЙ, АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ, ХАЙДЕ НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО И ТОГАВА ПУСНАЙ ТЕМИ ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v kura i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam![]()
A.C.A.B.
Е аз си признавам,че наистина не знаех за какво е тоя парафинПървоначално написано от Lodge
![]()
Все още обаче мисля,че е тъпо!!!Има релефни презервативи,както и едни като "шапчици" с различен релеф...Като толкова иска да доставя кеф на момичетата да си купи нещо такова,а не да се боцка с парафин![]()
Като искаш да си биеш инжекции, поне бии некъв стероид да станеш кораффф.Кви са тия парафини...И как не те е страх да си допреш игла там
![]()
Аз ще умра от страх.
![]()
аве ташаци аз ви питам от обща колтура защото незнам точно какво е вие тука ми се обеснявате като путки и ще ви кажа кой е грамотен и кой не стига ми флодете темата да пишат само тези който имат отговор по върпоса. мерси
А ти като псуваш и обиждаш като селянин да не мислиш, че някой ще пише в яката ти тема?Първоначално написано от RuLzZz
![]()
tova sa mneniq ot dr forum
Лекар 34год.
Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
Дата на изпращане:22 Август 2008
na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
ima o6te mn
no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura
Момче, от парафина (използва се такъв за миене на коли) се подува и става по-голям но след това гаранция че няма да ти стане!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
небих се убол с игла по к**а дори от това да зависи човечеството![]()
![]()
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Ако човечеството и по-точно моя живот зависи от това лично бих та убол с игла по куро![]()
А ако така куро ти стане по-голям ше се убодеш ли?
3 метра да стане няма да се убода по него мисля че и ти неби ...
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Мноо ясно куро му е по-важен от човечеството![]()
Аз бих го убол, ако така ше стана безсмъртенПървоначално написано от Prayerr
![]()
Или айде... поне да свършва, без да хвърля нищо и веднага да е готов за нови подвизи![]()
Първоначално написано от Lodge
Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?!![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Първоначално написано от pro_teen
izglejda moderatorite si vur6at rabotata![]()
A.C.A.B.