.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: парафин

Цитирай Първоначално написано от pro_teen
    Цитирай Първоначално написано от Lodge
    sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam

Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?!
    като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган ses :P

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Цитирай Първоначално написано от pro_teen
    sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam

Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?!
    като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган ses :P
    me togava slaga ***

момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали
    Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от Prayerr
    момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали
    \/ \/ \/

Ama ti bi go ubol nali

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Свещи ли ще си праиш?

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Свещи ли ще си праиш?
    I 6te hodi da gi pali v curkvata

е незнам направо се попиках докато четох тази тема хаухаухуа "КУРО" хахахахаха

Вие сте непоправими

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер кухата тема!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми един мой приятел има парафин и...ОГРОМЕН Е!

Е не не Вие ме довършихте ...
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    mm interesno.i vse pak ne si struva tova

Цитирай Първоначално написано от bunit0
    tova sa mneniq ot dr forum
    Лекар 34год.
    Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
    Дата на изпращане:22 Август 2008
    na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
    Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
    ima o6te mn
    no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura
    оказва се, че мъжете са също толкова ненормални като жените
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Аз искам да си сложа силикон в КУРО ... дали може

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Сефте чувам за това нещо.. парафин в мъжкия атрибут.. Потресена съм.
    Sasho1988

Варна..

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ей го новото поколение!Ей такива да се пращат в Китай,да им казват,че е полезно,да си БОДЪТ ПИШКИТЕ,да им изгърмят и поне планетата ще стане по-малко населена!

Град
    Барбадос
    Опасно е тука има един при нас с парафин при него положението е трагично.Значи сложил си човека парафин и вече се фали нагоре надоло като "най- големия еб*ч" но след 2 месеца се случи нещо.Чукал жена си направил и 1 тек след тва още 1 и след това починали малко и почнал да прави трети но му грамнал ху* и ся ходи преварзан и го маже с някфи мазила и са му правили операция за тва че помислете малко
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

ихаа мн известна ми стана темичката :P

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Тва е най голямата простотия ,,, един пич който работеше лятото при мен си би парафин от половин кубик кура му се поду много имаше чувството че ще се пръсне 1 седмица не можеше да работи .. след тва се оправи и се 1 нищо не беше бил поне така каза той ама след като не изяви желание да си бие повече значи не си е работа ... + тва се замисли колко смешен ти става кура главата малка а стъблото огромно огромно
    + тва се получават много често шибани деформации тип бучки и кура освен да пикаеш за нищо друго не може да го използваш
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    това пък енай-голмата глупост която съм чувала!
    Момчета стига сте си експериментирали с половите органи! Накрая н нищо няма да приличат а и за нищо нма да стават! За всеки влак си има пътници, дори и за вашия Стига с тия простотии бе народе!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    с0фия
    дпбре бе да му еба майката или не пишете и давайте качествени отг ... ебаси

не че моя отг е некъф смислен ама все то бива бива всяка ваша втора дума е все против нещо

срри за спама все пак ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Athens
    Цитирай Първоначално написано от biker_94
    ТИ СИ ГЛУПАК!

am napisal sam koto znam btw dnes namerih i snimki v neta koftiizglejda...... a otnosno baikara94 tosi li4i koi e glupak......
    A.C.A.B.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Стига ъпвахте стари теми бееее
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS