- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- парафин
като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов органПървоначално написано от pro_teen
ses :P
me togava slaga ***Първоначално написано от RuLzZz
![]()
момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали![]()
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
\Първоначално написано от Prayerr
/ \
/ \
/
Ama ti bi go ubol nali![]()
I 6te hodi da gi pali v curkvataПървоначално написано от baby_bitch
![]()
е незнам направо се попиках докато четох тази тема хаухаухуа "КУРО" хахахахаха
Ми един мой приятел има парафин и...ОГРОМЕН Е!
![]()
Е не не Вие ме довършихте ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
mm interesno.i vse pak ne si struva tovaПървоначално написано от Lodge
![]()
Първоначално написано от bunit0
![]()
оказва се, че мъжете са също толкова ненормални като жените
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Аз искам да си сложа силикон в КУРО ... дали може![]()
Сефте чувам за това нещо.. парафин в мъжкия атрибут.. Потресена съм.
Sasho1988
Варна..
Ей го новото поколение!Ей такива да се пращат в Китай,да им казват,че е полезно,да си БОДЪТ ПИШКИТЕ,да им изгърмят и поне планетата ще стане по-малко населена!
Опасно е тука има един при нас с парафин при него положението е трагично.Значи сложил си човека парафин и вече се фали нагоре надоло като "най- големия еб*ч" но след 2 месеца се случи нещо.Чукал жена си направил и 1 тек след тва още 1 и след това починали малко и почнал да прави трети но му грамнал ху* и ся ходи преварзан и го маже с някфи мазила и са му правили операция за тва че помислете малко![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
ихаа мн известна ми стана темичката :P![]()
![]()
![]()
Тва е най голямата простотия ,,, един пич който работеше лятото при мен си би парафин от половин кубик кура му се поду много имаше чувството че ще се пръсне 1 седмица не можеше да работи ..след тва се оправи и се 1 нищо не беше бил
поне така каза той ама след като не изяви желание да си бие повече значи не си е работа ... + тва се замисли колко смешен ти става кура главата малка а стъблото огромно огромно
![]()
+ тва се получават много често шибани деформации тип бучки и кура освен да пикаеш за нищо друго не може да го използваш![]()
това пък енай-голмата глупост която съм чувала!Първоначално написано от Lodge
Момчета стига сте си експериментирали с половите органи! Накрая н нищо няма да приличат а и за нищо нма да стават! За всеки влак си има пътници, дори и за вашияСтига с тия простотии бе народе!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
дпбре бе да му еба майката или не пишете и давайте качествени отг ... ебаси![]()
не че моя отг е некъф смислен ама все то бива бива всяка ваша втора дума е все против нещо
срри за спама все пак ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от biker_94
am napisal sam koto znam btw dnes namerih i snimki v neta koftiizglejda...... a otnosno baikara94 tosi li4i koi e glupak......![]()
A.C.A.B.
Стига ъпвахте стари теми бееее
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
^Най-добрия съвет.