- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нямам приятели ;[
винаги съм помагала на приятели те ми с техните проблеми... нямам време дори за свойте ... напоследък ми се натрупа много и почнах да малча когато сам с тях ... а те сички ме знаят като най веселата от компанията ни ... вчера трябваше да излезна с една от тях ... но ми писа смс 4е няма да дойде ... и така вчера не излизах с тоях си у нас ... но неска вече не издаржах и пак писах на 2 - 3 приятелки да излезем сичките казаха 4е няма да дойдат на срещата ни ;[ ... не издаржам в кащи а няма с кой ;[ .. имали някой от Стара Загора който е като мене и му се излиза ?! ..
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Как става това след като нямаш приятели.Първоначално написано от ne_sam_malka
ми преди да почнат да се отдрапват и да не искат да излизаме .. ми бяха приятели и им помогахПървоначално написано от dshiznit
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
е това че 2 дни не сте излизали не означава че не те искат повечепочакай още малко и ако се отдръпнат няма нужда да правиш скандали - НЕ СА БИЛИ ИСТИСНКИ ПРИЯТЕЛИ! ... а пък и ти как направи това че в момента няма с кого да излезнеш най-големия проблем на планетата XD ;??
полудявям в кащи ... ако са истински приятели няма да изчезват винаги когато ми трябватПървоначално написано от kiss_kris
Не мисли само за себе си. За това, че ти полудяваш у вас си. Може те да имат някакви ангажименти и пр. Всичко става така, че не бъди такъв егоист.
¤ ‰ Никога не се опитвай да разбереш всичко - някой неща не са от значение.. Никога не прикривай чувствата си : Когато си щастлив - отдай им се.. когато не си - преживей ги! Никога не се страхувай да направиш нещата по-добри... ¤ ‰
не се отчайвай...все някой ден пак ще се сетят за теб..тогава ти им напомни този момент..няма смисъл да се ядосваш в момента,а пък Jessica^ ако искаш дай двете ще излезем и аз съм от русе :P
np ;] kogato si v s7z pi6iПървоначално написано от Jessica^
![]()
вече спрях да се отчайвам някак си ще се справя ;]Първоначално написано от favourite_girl
Точно така!Те ако ти бяха истински приятелки,нямаше да се държат по този начин.Първоначално написано от ne_sam_malka
При мен е подобно положението. Ами щом тези хора се отнасят така към теб, значи търсят само някакво разтоварване - без сериозни приятелски намерения. Аз също разчитах много на дадени хора, но се получи, така че сега едвам си говорим. Може би ние всички се променяме. Характерите ни се различават и интересите също. Така че рано или късно особено в пубертета настъпва момент, в който някои хора се отдръпват. Но все пак съм сигурен, че има поне 1-2-ма които оставатт верни на приятелството за дълго. Намери ги!![]()
Born with nothing die with nothing
Да ви имам представите за приятелство. Не са имали възможност или не са искали да излязат и край. Голям проблем!![]()
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от kiss_kris
i az sam na sa6toto mmnenie po4akai malko za6toto i na men mi se e slu4valo da nemoga da izlqza nqkolko dni ..... n6 4e vav vas ne ti e mn dobre 6te doide vreme i 6te se sabirate sas fr
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Това е лошото при момичетата , като излезнат с 3 приятелки цял живот треа излизат с тях.
И като оставят едната и тя се чуди к'во да праи...
Ако искаш съм съгласна за утре.![]()
AMAN!