.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: бръснене

Голям фен Аватара на girl4eety

бръснене

Сега вече ее зима и ще се носят дълги панталони и дълги блузи,та вие намирате ли го за необходимо да се бръснат краката и подмишниците?
    Вие бръснете ли се зимата някъде и къде ?

Супер фен Аватара на Di
    иеии още 1 смислена тема .. браус .. кой когато иска го прай! тебе кфо ти се бърка в нещата ?? ако искаш да станеш маймуна не го прави.. ако не искаш да си маймуна .. бръсни се..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Horata ne se brysnat, za da izglejdat dobre za pred horata, brysnat se za sobstveno udovletvorenie, koq normalno jena bi se chuvstvala dobre s kosmi.

Град
    в мазето ;dd
    даа цяла есен ии зима няма да си бръсна краката...мишниците и п*тката (извинете ме за израза )

и все пак това че ще захладнее и няма да носим къси неща не значи че не трябва да се обезкосмяваме пък и ти какво да не би да се бръснеш само защото те е срам да те гледат обрасла в космарлаци ... това трябва да се прави от лична хигиена
    аз нямам намерение да спирам

Аз мисля да не се обезкосмявам и тъкмо пролетта да кандидатствам в зоо-то за горила. Ще ме вземат предполагам

Хахах не аз зимата не се бръсна плета си плитчитци

Бъзик....естествено,че се бръсна навсякъде независимо дали е лято,зима,пролет или есен,това е до лична хигиена по-комфортно се чувствам като нямам косми отколкото да имам навсякъде...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

О, Боже...
    П.П.: Правилния глагол е "обезкосмявам", а не "бръсна", тъй като не всички използват самобръсначки.

Re: бръснене

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    Сега вече ее зима и ще се носят дълги панталони и дълги блузи,та вие намирате ли го за необходимо да се бръснат краката и подмишниците?
    Вие бръснете ли се зимата някъде и къде ?

ето предлагаш да не се обезкосмяваме и да имаме косми тъкмо за зимата за да ни е топло

ПП> да,обезкосмявам се през зимата

Град
    L.A. \ Moscow
    тфа че е зима не значи че няма се съблечеш пред момиче...
    кфо като е зима сега да ходя кат маймуна ли? ... тъпа тема
    ест. че се бръсна (без краката... ) там не си ги махам
    Raise your fist!

да естествено че се епилирам ...през цялата година-независимо от сезона

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ОО, аз не се понасям с косми дори да са много малки......Махам всичко наред... Луда перфекционистка съм.... Няма значение дали е пролет,лято, есен или зима....Чудя се как би могла една жена да се харесва космата?.... И по-точно кой мъж би искал до себе си такава жена....тцтцтц...

Аз се обезкосмявам независимо от сезона,просто така се чувствам по-добре.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да бе верно закво да се обезкосмяваш?! ..не е ли най-добре космат да си ходиш целогодишно ..ти се обезкосмяваш само щтот през лятото хората ще ти гледат косматите крака и космите на подмишниците ще ти се заплитат с тези на половите органи ?!

странно ..ама сякви хора има
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Краката няма нужда, но мишниците да като си легниш до момичето не искаш да те земе за пурвобитен нали :P

Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    Краката няма нужда, но мишниците да като си легниш до момичето не искаш да те земе за пурвобитен нали :P
    Авторката не е ли момиче?
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Естествено,че се обезкосмявам и през зимата!
    Просто ми е супер некомфортно космясала

Честно,не вярвах,че и такава тема ще се пусне тук

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    даа цяла есен ии зима няма да си бръсна краката...мишниците и п*тката (извинете ме за израза )

и все пак това че ще захладнее и няма да носим къси неща не значи че не трябва да се обезкосмяваме пък и ти какво да не би да се бръснеш само защото те е срам да те гледат обрасла в космарлаци ... това трябва да се прави от лична хигиена
    аз нямам намерение да спирам
    +1
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Казанлък
    Аз също се обезкосмявам и през зимата, но в този сезон не е толкова фатално, ако не го направиш! Повечето го правят за собствено удоволствие, защото така им е по-комфортно, но ако на теб не ти пречи и да имаш косми-няма проблем! Всеки го прави по собствено желание! Между другото космите имат и биологична функция, така че не си мислете, че тва е няква зараза, от коята трябва 100% да се оттървете! И все пак е по-готино, ако си се обезкосмил/а, там където искаш

П.С. Примера с гаджето беше тъп! Моя приятел ме харесва дори и да не съм с идеално гладки крака! /НЕ говоря за косми станали примерно 2 см, но все пак ако са наболи не му пречи толкоз/
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Цитирай Първоначално написано от karibskata_gotina
    Аз също се обезкосмявам и през зимата, но в този сезон не е толкова фатално, ако не го направиш! Повечето го правят за собствено удоволствие, защото така им е по-комфортно, но ако на теб не ти пречи и да имаш косми-няма проблем! Всеки го прави по собствено желание! Между другото космите имат и биологична функция, така че не си мислете, че тва е няква зараза, от коята трябва 100% да се оттървете! И все пак е по-готино, ако си се обезкосмил/а, там където искаш

П.С. Примера с гаджето беше тъп! Моя приятел ме харесва дори и да не съм с идеално гладки крака! /НЕ говоря за косми станали примерно 2 см, но все пак ако са наболи не му пречи толкоз/
    +1
    ..Why can't I be innocent..

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Аз се обезкосмявам независимо от сезона,просто така се чувствам по-добре.
    и аз съм така!То би ми било не приятно да ги търпя тия косми

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз през една седмица имам плуване (предмет в даскало) .. и искам, не искам .. тряя се епилирам .. иначе веднъж месечно се епилриах преди

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    ооо махам ги навсякъде по всяко време, на крачетата по някога съм и оставяла по дълги , но рано или късно и там ги махам де ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Голям фен Аватара на 24white24
    ЛЕлеле ще ме съсипете, какво като е зима не трябва да се подържате ли !!?! И какво като носите дълги дрехи това ви е оправданието, за да не се епилирате ли !?!

все още няма такава мода зимата да ти изкачат космите през дрехите
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    Казанлък
    ОМГ!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си