.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Втори път-кръв?!

Здравейите! Наскоро правих секс за първи път и ест имаше кръв малко, но това е нормално и не ме плаши. Странното е,че онзи ден го правихме за втори път и започнахме на задна и тогава пак имаше кръв. Страх ме е да не е някаква раничка или може би просто не съм била отворена докрай, което нз как би станало след като го правихме поне 30 мин първия път. Моля момичета споделете имали ли сте този проблем Мерси за вниманието

Спокойно Това се случва доста често И при мен имаше кръв втория път (даже ако не се лъжа и третия имаше 2-3 капки)

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Някоя момичета има по-еластичен химен, което значи, че разкъсването му ще е по-трудно. Чувала съм дори за момиче, което имаше U-образен химен. Според мен няма причина за тревога..
    Sasho1988

Варна..

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Еми случва се .. не се притеснявай

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Някоя момичета има по-еластичен химен, което значи, че разкъсването му ще е по-трудно. Чувала съм дори за момиче, което имаше U-образен химен. Според мен няма причина за тревога..
    Kakvo shte reche U-obrazen himen?

Ох много ви благодаря! Смея да кажа, че съм добре образована на тема секс, но това наистина ме изплаши,тъи като всички казват, че само първия път са имали кръв и аз се шашнах

Цитирай Първоначално написано от nadka
    Ох много ви благодаря! Смея да кажа, че съм добре образована на тема секс, но това наистина ме изплаши,тъи като всички казват, че само първия път са имали кръв и аз се шашнах
    Личи ти,че си добре информирана по тази тема Щом аз (момичето,което все прави забележки за сексуалната култура) не съм ти направила нито една забележка ...
    Мога само да ти кажа "Евала!!!" и не се притеснявай от нищо

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Знаеш какво представлява буквата U, нали?!
    Sasho1988

Варна..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Знаеш какво представлява буквата U, нали?!
    Da... Ama kakvo napodobqva togava normalnia himen... v smisal kakva e tochno razlikata mejdu dvete i kakvo iskashe da kajesh s tova U-obrazen... s koito mojesh da pravish sex bez da se skysa?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Спокойно Това се случва доста често И при мен имаше кръв втория път (даже ако не се лъжа и третия имаше 2-3 капки)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Няма място за притеснение съвсем нормално е!
    Don't worry, be happy!

Град
    София

Re: Втори път-кръв?!

Цитирай Първоначално написано от nadka
    Здравейите! Наскоро правих секс за първи път и ест имаше кръв малко, но това е нормално и не ме плаши. Странното е,че онзи ден го правихме за втори път и започнахме на задна и тогава пак имаше кръв. Страх ме е да не е някаква раничка или може би просто не съм била отворена докрай, което нз как би станало след като го правихме поне 30 мин първия път. Моля момичета споделете имали ли сте този проблем Мерси за вниманието
    Не се притеснявай, нормално е Аз например кървих първите, три пъти
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Нормално е, успокой се
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

nqma ni6to nenormalno pod sluntseto
    spoko vs ti e nared a za rani4kaaaaaaa............ da ti hrymna 4e ako ima6 rani4ka to4no puk tam 6te te boli divo prosto ne ti se e bil skusal himena napulno

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    nqma ni6to nenormalno pod sluntseto
    spoko vs ti e nared a za rani4kaaaaaaa............ da ti hrymna 4e ako ima6 rani4ka to4no puk tam 6te te boli divo prosto ne ti se e bil skusal himena napulno
    +1 \/

Град
    с0фия
    оф няма ти нищо
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

ha.. normalno da imash kryv i 2riq pyt ako si mn tqsna moje i da imash i 3tiq i 4tiq ne se plashi normalno e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си