.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помогнете ми.. не знам какво да правя

Ще опитам да бъда колкото се може по кратка.
    Аз съм на 17 години и живея в София. В един от близките магазини до моя блок видях едно момче - много красиво, магазина е на родителите му и той работи там. Страшно много ми хареса и започнах да ходя в магазина почти всеки ден за какво ли не след няколко седмици си изпросих тактично да ми вземе телефона, защото се заговорихме за едни партита и така се запознахме. когато влизах в магазина той винаги се усмихваше закачахме се нещо и един път му казах, че ще ходя в ескейп и той ми каза, че ще е празно и няма смисъл да ходя, но аз все пак тоидох и наистина беше празно затова му се обадих и му казах, че е страшна скука и го попитах той каде е каза ми и аз му казах че може да идем при тях, а той каза нещо от сорта че сиг след малко си тръгва и нз дали ще остава там. Аз го разбрах като намек - не идвай ! След това видях в един сайт негова снимка - целуваше се с едно момиче и мисля че си има приятелка а той е студент втора година.. И така мина лятото от време навреме ходех в магазина до като не отиде на море за 1 месец след като се върна аз отидох пак и когато ме видя някак си се усмихна почна да ме заговаря как съм, какво правя и т.н...
    Не знам за мен може би той е някакъв каприз, но искам да привлека вниманието му а не знам как.. Доста от приятелктие ми смятат че е добре да ида някоя вечер малко по -късно да го попитам до колко е на работа и да го питам дали иска да излезем някъде след това. Но мен хем ме естрах, хем искам да го направя, но си мисля след като ми има телефона и т.н. ако иска няма ли да го направи той ?
    Моля ви кажете ми какво мислите..

От това което разбрах, мисля че момчето просто е учтиво..Всеки, ако не те е виждал дълго време, ще те пита как си и така нататък....Щом си има приятелка, остави го да живее.. Не знам как да му привлечеш вниманието.>ако все пак толкова държиш на това, пробвай да го поканиш на малка разходка след работното му време там както са ти предложили приятелките ти, ако откаже, just STop It!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако си има приятелка-не се занимавай с него.

според мен зарежи тая работа момчето е просто много учтиво и възпитано

Ако е каприз както ти казваш няма да направи той първата крачка. Някой път отиди с някой момченце в магазина и се прави, че това ти е приятеля и му виж реакцията от там ще разбереш колко е заинтересован от теб

1во приятелките ти са идиотки...съвета им поне е такъв...ако искаш да се чукате това е начина ама така като те слушам си девствена...

2ро ако пича си има приятелка духаш ...ама супата...

3то ако си няма няма да е зле да ко поканиш някъде да излезете и да го зарибяваш нещо,че накрая ще му писнеш...и ще му е все тая...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Първо по кое разбра, че съм девствена и че искам само да се чукам с него ? Всеки има менние, но можеш да се изразяваш малко по - мило ;x
    Не знам как да разбера дали си има гадже днес пак влезнах говореше ми как ще ходи в Милано - той ме заговаря винаги.. после се случи така, че трябваше да вляза пак и ми каза " ех любов, любов необяснима " аз се засмях и казах " да аз от толкова време се опитвам да ти го намекна " и той каза "хахха недей ще се изчервя " след това го попитах дали е ходил на кънки на лед той каза че ходи и аз му казах че някой път може да отидем и той каза " да може " и аз си тръгнах...
    След като съвета на приятелките ми е тъп как да го зарибявам след като е очевидно, че той няма да ме покани първи !?

Голям фен Аватара на Crazytu
    Както казаха и другите,момчето просто е по-учтиво и за това те е попитал как си това онова ... Според мен не си заслужава да му предлагаш да излизате и някфи такива .. след като той ти има номера,а не ти е звъннал (следователно не проявява интерес към теб),пък и на снимката се е целувал с някакво момиче .. това може да е приятелката му.Така че според мен няма какво да се занимаваш с него ....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Помогнете ми.. не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от mmm_nn
    Ще опитам да бъда колкото се може по кратка.
    Аз съм на 17 години и живея в София. В един от близките магазини до моя блок видях едно момче - много красиво, магазина е на родителите му и той работи там. Страшно много ми хареса и започнах да ходя в магазина почти всеки ден за какво ли не след няколко седмици си изпросих тактично да ми вземе телефона, защото се заговорихме за едни партита и така се запознахме. когато влизах в магазина той винаги се усмихваше закачахме се нещо и един път му казах, че ще ходя в ескейп и той ми каза, че ще е празно и няма смисъл да ходя, но аз все пак тоидох и наистина беше празно затова му се обадих и му казах, че е страшна скука и го попитах той каде е каза ми и аз му казах че може да идем при тях, а той каза нещо от сорта че сиг след малко си тръгва и нз дали ще остава там. Аз го разбрах като намек - не идвай ! След това видях в един сайт негова снимка - целуваше се с едно момиче и мисля че си има приятелка а той е студент втора година.. И така мина лятото от време навреме ходех в магазина до като не отиде на море за 1 месец след като се върна аз отидох пак и когато ме видя някак си се усмихна почна да ме заговаря как съм, какво правя и т.н...
    Не знам за мен може би той е някакъв каприз, но искам да привлека вниманието му а не знам как.. Доста от приятелктие ми смятат че е добре да ида някоя вечер малко по -късно да го попитам до колко е на работа и да го питам дали иска да излезем някъде след това. Но мен хем ме естрах, хем искам да го направя, но си мисля след като ми има телефона и т.н. ако иска няма ли да го направи той ?
    Моля ви кажете ми какво мислите..
    Nike-Just Do It
    Adidas-Impossible Is Nothing
    Pepsi-Dare For More
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Пробвай да го поканиш да пиете кафе. Ако приеме, супер. Ако пък откаже - здраве да е . Има и други мъже.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си