- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- филми от сортът на..
Здрасти,бихте ли ми казали подобен филм на ''Дневниците на принцесата'',''История за Пепеляшка'',''Лоши момичета'' и такам
Не ги наричам тийнейджърски,защото под тийнейджърски разбирам онези глупави колежански филмчета с много алкохол,наркотици и евтини момичета )))))
Confessions of a teenage drama queen, The challenge, Freaky friday, Sleepover, Bring it on, It's a boy/girl thing, Picture this, High school musical, Election, Getting there.. ако се сетя за още нещо ще ти пиша лс![]()
иначе ако се премислиш за наркотиците гледай New best friend и Thirteen :P
Not Another Teen Movie (не съм сигурна за заглавието),Camp Rock,Taking 5...![]()
![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken..And the one that could always brighten up your thay even if she couldn't brighten her own....
Горещо предлагам What a Girl Wantsмен лично мн ми хареса
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Another cinderella story
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Sweet 16, The perfekt man, Cheaper By The Dozen, Cheaper By the dozen 2, New York Minute, Ice princess, Bratz: The Movie
aа може ли линк за този филм плс че замундата ми е бъгналаПървоначално написано от MaDDnes-f
![]()
http://zarta.org/details.php?id=18132 - Само, че ти трябва регистрация.Първоначално написано от unicorn_f
Едит: Други филмчета:
The Cutting Edge 2
The Cutting Edge 3
Summer Catch
A Walk to remember
The Hottie and the Nottie
Chasing Liberty