- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблеми ;((((((
Imam problem s novoto u4ili6te![]()
![]()
absolutno nikoi ne poznavam ot noviq si klas i kato otidoh parviq den malko zakasnqh vsi4ki si bqha nasqdali a az ostanah da stoq sama.Ne stiga 4e mi e mn trudno v tova u4ili6te i 4e trqbva mn da u4a ami se 4uvstvam super izolirana i nz to4no kak da vi go obqsnq ne moga da se sasredoto4a v 4asovete vinagi sam raztrevojena i mi e na rev onzi den za malko da zapla4a v 4as po angliiski povqrvaite mi mnogo zle se 4uvstvam nqkoi ako moje da me posavetva kakvo da napravq molq da kaje za6toto mi e mnogo zle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maika mi kaza 4e ako se nalaga moje da me premesti no az ne posmqh da i kaja cqlata istina prosto i kazah 4e mi e mn trudno s u4eneto a ne zatova 4e se 4uvstvam izolirana neznam nqkaksi ne moga da sabera sili da i kaja za tova postoqnno se zatvarqm v sebe si i pla4a za6to taka se polu4ava neznam s kakvo sam zaslujila tova molq vi pomognete mi
![]()
![]()
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
кажи на майка си цялата истина...тя може би е минала през такъв период и ще ти да де съвет..и не се безпокой..още се съвсем началото...щом сте нов клас типърва ще се опознавате и сприятелявате
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Защо просто не се опиташ да говориш с съучениците сиАз също се чувствах много изолирана, когато се преместих след седми клас, демек преди 2 години, но огледах се и намерих хора, с които имам какво да си кажа, имаме сходни интереси
Не се отчайвай и каквото и да става недей да ревеш, че може да ти излезе прякор ревлата
Просто спокойно, отпусни се и всичко ще се нареди
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Едва сега започва училището,спокойно.Опитвай се по често да заговаряш съучениците си.Така постепенно ще се опознаете и се надявам положението да се оправи.
Не мисля че ще има нужда да се местиш в ново училище, най-малкото защото си закъсняла за първия ден и до никого не си седнала. Това че си изтървала времето когато всички са се запознавали не означава че с никого няма да се сближиш. Аз също не познавах никого от класа в който бях нова преди 3 години, нито от него, нито от училището. Сега като познавам всички от класа съм наясно че с повечето не бих могла да съм приятелка, но има и такива с които бих. Сигурна съм че ще "откриеш" своите приятели. Моите ги "открих" след година и половина в това училище. Сега отначало вероятно няма да сте на групички и ще е много по-интересно и лесно да откриеш кои хора от класа ти допадат. Недей да страниш от класа през междучасията и да си седиш на чина постоянно и всичко ще е ОК.![]()
nedei taka mn te iskam..ako bqh v tvoq klas nqma6e da se nalaga da pla4e6 v u4ili6te iskam da sedq s teb![]()
Sinan Sakic rulzzz
В този смисъл, аз също съм изолиран в училище. И то не защото съм нов, а защото харектера ми не съответства с този на другите. Но моята философия в случая е такава, че аз не търся приобщаване. Има хора, които ме разбират, въпреки че не са от моя клас и аз разчитам на тях. А в клас просто формално отговарям - еднозначно на всикчко, което ме питат и така имам сравнително неотрална позиция(т.е. нито съм скаран, нито съм приятел с тях).
Не искам да се явявам като пример в твоя случай, но просто да ти кажа, че има мн. начини да излезеш от положението - дори и по този!
Born with nothing die with nothing
sega govorih s mama i mi stana malko po leko pak se pritesnqvam ama ne 4ak tolkova
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Абе да ти кажа и аз бях така миналата година в новото училище. Имаше и мили хора, но само като влезех в сградата и ми се доплакваше, просто не чувствах такава атмосфера, от каквато имах нужда. Стоях там 3 дни и накрая помолих мама да се преместя. Отидохме в училището-гнездо да попитаме в кои от училищата, в които още съм била приета имат свободни места и така изведнъж направо се влюбих в самото училище-гнездо!Едно такова чистичко, приветливо, децата- веселяци.... И ето ме там вече втора година карам и се радвам, че се осмелих да си отворя устата и се преместих.
Разбира се, има и голям шанс да се приспособиш и в този клас... Но виж с мен как хубаво се получи. Следвай си сърцето и инстинкта и ще отидеш където трябва.
![]()
Не се притеснявай.Просто се опитвай да разговаряш със съучиниците си,не се изолирай от тях и все ще намериш някой с когото да си допаднете
.
Ами 1 седмица си ги наблюдавала, все някой ти е привлякал вниманието. Отиди и го заговори примерно "тоя час беше баси тъпия"нещо за училище или нещо друго, просто го попитай каквото и да е,за да се запознаете
И недей да страниш от класа
Не са толкова страшни колкото изглеждат Спокойно
Бъди уверена в себе си
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И аз така бях в началото (тая година) , но точно след 1 ден се запознах с повечето и се оказаха супер пичове , докато в началото всички ми изглеждажа мега зле..Не се шашкай , ще се запознаеш все с някой , но и да не се запознаеш кво ти пука ?? Просто ходиш да учиш там и тва е.Не мисля , че нямаш други приятели.
Trance/House Only in my heart..
Щом не можеш да се справиш с това за нататък в живота не знам , как ще се справиш.![]()
Явно си доста срамежлива , а приказливите особенно момчетата мразят такива.
Както казваме "Малчи кът пукал напрао ми идва да му/и прасна един" , тъй , че намери отракани приятели , да те отракат.![]()
Ne se pritesnqvai.I az sq sum v nov klas ama se zapoznah burzo s vsi4ki pove4eto sa kato teb-mul4alivi i vse oshte pritesneni.Spox samo,otpysni se,zapoznavai se i i vsi4ko shte si doide na mqstoto.Btw ot koi grad si i ot koe daskalo (ako si ot pld)
I <3 Tokio Hotel
razbira se 4e imam drugi priqteli nai dobrata mi fr s koqto i jiveem zaedno u4i v sasednata staq mama mi kazva 6tom ne se razbiram s drugite da si hodq s neq vse 6te izdarjam nqkakvi si 40 min taka si e no nz za6to tolkova mn se 6a6kam i mi e tajnoПървоначално написано от housy
nadqvam se s vremeto da se opravq
Спокойно с времето нещата ще се оправят. Аз също в шести клас бях в ново даскало и ми беше трудно, но свикнах някакси. Само гледай да не си развалиш успеха заради тези неща.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
И аз бях тъй, смисал никого не познавах от класа си и закаснях и всички бяха на сядали ама аз седнах при едно момче и после се запознах и с другите.. Спокс изчакай да мине малко време може да се по променят нещата... Успееех![]()
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Що не се опиташ да се сприятелиш с другите нови ученици?
Fighting for nothing is what you're born for.