.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    Пловдив

Запознанство без интернет-невъзможно

Бе хора аз досега съм се запознал с адски много хора, обаче днес се замислих, че всичко е от интернет.Просто не може по улицата да вървиш и "здрасти, как си, аз съм......." Как е при вас, как се запознавате без интернет, или и вие само така

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ти със случайни хора от улицата ли искаш да се запознаваш ?!
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    отиваш с твой приятел на кафе, там твоя приятел вижда негови други приятели. = > следователно се запознавате. - > не е интернет ...
    The Spark

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Запознанство без интернет-невъзможно

Цитирай Първоначално написано от nasko_kaulitz
    Бе хора аз досега съм се запознал с адски много хора, обаче днес се замислих, че всичко е от интернет.
    При теб така се е случило/се случва.Не при всички е така!

Аз пък много ще се изкефя ако някой на улицата ме спре и ми каже: "Здрасти, искаш ли да се запознаем?" Веднъж се е случвало обаче човека не изглеждаше много наред.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Аз пък много ще се изкефя ако някой на улицата ме спре и ми каже: "Здрасти, искаш ли да се запознаем?" Веднъж се е случвало обаче човека не изглеждаше много наред.
    еми то и аз ще се изкефя ама ми се иска човека да не изглежда кретен и да имаме общи интереси всъщност ако съм сам на пейка и често идва някоя баба или дядо и ме заговаря, ама.....

Абе,квото и да ми кажете,в нета е различно от живото запознаване...Тръпката е по-малка,лично за мен!

Град
    `Soмэewhэrэ...
    преди няколко мисеца с една приятелка бяхме седнали на пейка в парка и един човек (мъж на около 40 години) дойде и каза ''момиченца искате ли да се запознаем ?" като без да пита седна на пейката точно до приятелката ми сами се досещате какъв е бил (за тези които няма да се досетят-педофил) ...ние ист станахме и си тръгнахме но той отиде при 'следващите '
    ..е за такъв тип запознанства-НЕ,БЛАГОДАРЯ

Град
    дупката на геврека
    nasko_kaulitz че койше иска да се запознае с тебе на улицата ... хората сигурно бягат от тебе кате те видят
    нали си мн здрав и слушаш токио хотел (в случай че излезеш де)

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    За съжаление технологиите навлизат все по-навътре в човешкия живот, а понеже е и по-лесно - за някои дори служи като средство за запознанство. Всъщност.. нищо не може да замени усещането, докато гледаш събеседника си в очите, наблюдаваш реакциите му, etc.. Пред монитора изобщо не е същото.
    Тъй че гледай да си намираш реални приятели.. ще ти е от полза
    You are broken, I can fix you...

Град
    Пловдив
    Ама вие май не ме разбрахте-ние се запознаваме в интернет, пишем си по скайпа и след няколко дни евентуално си уреждаме среща ако сме от един град

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Ама вие май не ме разбрахте-ние се запознаваме в интернет, пишем си по скайпа и след няколко дни евентуално си уреждаме среща ако сме от един град
    и на уречената среща идва човек-коренно различен от този с който си пишеш ..баси ташака

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    и на уречената среща идва човек-коренно различен от този с който си пишеш ..баси ташака
    Напротив досега е нямало такива изненади даже много добри приятели станахме с някой от тях, даже с всички, но някой не са от пловдив и по-рядко се виждаме

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Не винаги става така ...
    По темата ..аз напоследък се запознавам само ли4но с хората
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    отиваш с твой приятел на кафе, там твоя приятел вижда негови други приятели. = > следователно се запознавате. - > не е интернет ...
    taka 4rez fr se polu4aa raotata i sa zapoznaa6 sa6tota sas mn hora
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Голям фен Аватара на asasfdf
    "здрасти, аз съм еди-кой-си" и запознанството е готово ;P аз съм си тийн, какво необичайно може да има в запознанството с някого на моята възраст на улицата?
    ако седя на спирка или някъде другаде и скучая, мн ясно, че ще искам искам да си говоря с някой..

XaXaXa

ЧеСнО КаЗаНо нЕ При ВсИчКи ХоРа е Така С НеТа ... На Мен ЛичНо мнОгО ЧеСто ми Се СлУчВа Да Ме СпРе НяКоЙ По УлиЦаТа И Да Ми КаЖе " Може ли да се запознаем?" Вярно То ИнТиРНет ЛюБовТа ( ПрителСтВа) Не е Кой Знай КвО Но Пак ПоНякоГа От Там ТрЪгВа всичКо По ХуБаВо си Е да ГлеДаш ЧовЕка В оЧиТе И да ГоВоРиТе От коЛкоТ Да Ти Са ИстЪрКваТ ПръСтиТе По КлАвИаТуРаТа :P :P :P

Град
    в мазето ;dd
    при мен не е точно така
    даа ... запознала съм се с много хора по интернет но те не са от моя град и рано или късно просто прекратяваме връзка
    запознавам се с нови хора чрез общи познати или случайни срещи

Град
    в мазето ;dd

Re: XaXaXa

Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    ЧеСнО КаЗаНо нЕ При ВсИчКи ХоРа е Така С НеТа ... На Мен ЛичНо мнОгО ЧеСто ми Се СлУчВа Да Ме СпРе НяКоЙ По УлиЦаТа И Да Ми КаЖе " Може ли да се запознаем?" Вярно То ИнТиРНет ЛюБовТа ( ПрителСтВа) Не е Кой Знай КвО Но Пак ПоНякоГа От Там ТрЪгВа всичКо По ХуБаВо си Е да ГлеДаш ЧовЕка В оЧиТе И да ГоВоРиТе От коЛкоТ Да Ти Са ИстЪрКваТ ПръСтиТе По КлАвИаТуРаТа :P :P :P
    колко време го писа това с малките и големите букви

Град
    Пловдив

Re: XaXaXa

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    колко време го писа това с малките и големите букви
    и аз тва се питам

Град
    Някъде там...
    И аз съм така спокс

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    nasko_kaulitz че койше иска да се запознае с тебе на улицата ... хората сигурно бягат от тебе кате те видят
    нали си мн здрав и слушаш токио хотел (в случай че излезеш де)

+1

Интернета като навлезна в живота ни и уплеска работите...
    Като сетя преди като са видели някой , може би никога повече не са го виждали и са си искали домашните телефони.
    От една страна е хубаво , че същестува този вид връзка от друга хич.

Мега фен Аватара на Blab
    Хмм... не си общителен? Знам ли.
    Да ти кажа къде и как се запознавам с хора в реалния свят?
    В театралните фоайета, на различни курсове, в училище, в парка, на кино, в магазина... ъъъ... навсякъде(?)
    Желание трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си