- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Запознанство без интернет-невъзможно
Бе хора аз досега съм се запознал с адски много хора, обаче днес се замислих, че всичко е от интернет.Просто не може по улицата да вървиш и "здрасти, как си, аз съм......." Как е при вас, как се запознавате без интернет, или и вие само така![]()
ти със случайни хора от улицата ли искаш да се запознаваш ?!![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
отиваш с твой приятел на кафе, там твоя приятел вижда негови други приятели. = > следователно се запознавате. - > не е интернет ...
The Spark
При теб така се е случило/се случва.Не при всички е така!Първоначално написано от nasko_kaulitz
Аз пък много ще се изкефя ако някой на улицата ме спре и ми каже: "Здрасти, искаш ли да се запознаем?" Веднъж се е случвало обаче човека не изглеждаше много наред.![]()
Първоначално написано от lost_in_candyland
еми то и аз ще се изкефя ама ми се иска човека да не изглежда кретен и да имаме общи интереси
всъщност ако съм сам на пейка и често идва някоя баба или дядо и ме заговаря, ама.....
![]()
...
Абе,квото и да ми кажете,в нета е различно от живото запознаване...Тръпката е по-малка,лично за мен!
преди няколко мисеца с една приятелка бяхме седнали на пейка в парка и един човек (мъж на около 40 години) дойде и каза ''момиченца искате ли да се запознаем ?" като без да пита седна на пейката точно до приятелката ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сами се досещате какъв е бил (за тези които няма да се досетят-педофил) ...ние ист станахме и си тръгнахме но той отиде при 'следващите '
![]()
..е за такъв тип запознанства-НЕ,БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasko_kaulitz че койше иска да се запознае с тебе на улицата ...![]()
хората сигурно бягат от тебе кате те видят
нали си мн здрав и слушаш токио хотел(в случай че излезеш де)
За съжаление технологиите навлизат все по-навътре в човешкия живот, а понеже е и по-лесно - за някои дори служи като средство за запознанство. Всъщност.. нищо не може да замени усещането, докато гледаш събеседника си в очите, наблюдаваш реакциите му, etc.. Пред монитора изобщо не е същото.
Тъй че гледай да си намираш реални приятели.. ще ти е от полза![]()
You are broken, I can fix you...
Ама вие май не ме разбрахте-ние се запознаваме в интернет, пишем си по скайпа и след няколко дни евентуално си уреждаме среща ако сме от един град
и на уречената среща идва човек-коренно различен от този с който си пишешПървоначално написано от nasko_kaulitz
..баси ташака
![]()
Напротив досега е нямало такива изненадиПървоначално написано от `noтhИng...
даже много добри приятели станахме с някой от тях, даже с всички, но някой не са от пловдив и по-рядко се виждаме
![]()
Не винаги става такаПървоначално написано от `noтhИng...
...
По темата ..аз напоследък се запознавам само ли4но с хората![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
taka 4rez fr se polu4aa raotata i sa zapoznaa6 sa6tota sas mn horaПървоначално написано от 5StaR
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
"здрасти, аз съм еди-кой-си" и запознанството е готово ;P аз съм си тийн, какво необичайно може да има в запознанството с някого на моята възраст на улицата?
ако седя на спирка или някъде другаде и скучая, мн ясно, че ще искам искам да си говоря с някой..
ЧеСнО КаЗаНо нЕ При ВсИчКи ХоРа е Така С НеТа ... На Мен ЛичНо мнОгО ЧеСто ми Се СлУчВа Да Ме СпРе НяКоЙ По УлиЦаТа И Да Ми КаЖе " Може ли да се запознаем?" Вярно То ИнТиРНет ЛюБовТа ( ПрителСтВа) Не е Кой Знай КвО Но Пак ПоНякоГа От Там ТрЪгВа всичКо![]()
![]()
По ХуБаВо си Е да ГлеДаш ЧовЕка В оЧиТе И да ГоВоРиТе От коЛкоТ Да Ти Са ИстЪрКваТ ПръСтиТе По КлАвИаТуРаТа :P :P :P
![]()
![]()
![]()
при мен не е точно така
даа ... запознала съм се с много хора по интернет но те не са от моя град и рано или късно просто прекратяваме връзка![]()
запознавам се с нови хора чрез общи познати или случайни срещи![]()
колко време го писа това с малките и големите буквиПървоначално написано от srebyrna
![]()
![]()
Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
и аз тва се питам
Интернета като навлезна в живота ни и уплеска работите...
Като сетя преди като са видели някой , може би никога повече не са го виждали и са си искали домашните телефони.![]()
От една страна е хубаво , че същестува този вид връзка от друга хич.![]()
Хмм... не си общителен? Знам ли.
Да ти кажа къде и как се запознавам с хора в реалния свят?
В театралните фоайета, на различни курсове, в училище, в парка, на кино, в магазина... ъъъ... навсякъде(?)
Желание трябва.![]()