- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектната 1-ва среща. (момичета,към вас е ;)
Здравейте.
Момичета,бихте ли споделили какво представялва идеалната 1-васреща за вас.
Мисля,че скоро ще ми е от полза.
Мерси.![]()
Няма идеална първа среща. Опитай се просто да отделиш на момичето внимание и да правите заедно неща, който и двамата харесвате.
P.S. - В никакъв случай не взимай приятел с теб !![]()
edna istina-nqma perfektna parva sre6ta
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Мии тоо си е индивидуално...аз до скоро мислех че перфектният за мен не съществува ама го срещнах.... пъък перфектната среща важното е да си с правилния човек и вс ще си доиде на мястото
Никога не може да си сигурен, че една първа сруща ще бъде перфектна. Винаги може да стане някъф гафТака че - важното е да бъдеш себе си, да не приказваш само ти ( и то все неща дето другият не го късаят
) и да не му мислиш много много - квото стане
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Много ядене,пиене,гюбеци,Първоначално написано от zazza
чекнене,от сичко по много
и върти-сучи сичкото Версаче по масите.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
искам да ме води на мач Локо-ботев и да ми подари тениска на която пише аз обичам локо и тузаро![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Идеална среща до сега не съм имала , но една почти се доближи . Важното е и двамата да сте наясно ,че искате едно и също ,че стават гафовеИ важното е да има емоция
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
офтопик - Bai Toq луд лудПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Мом4е сЪМ!!! сори 4е писах тук На първа среща изгорели са безброи добри моми4ета ...."шегата на страна" ми идеалната първа среща идете на кафе поговорете си после се разкараите някаде седнете в някои парк от много неща зависи ....
![]()
![]()
![]()
1во правило:Никога не взимай приятел!!! (дори тя да ти каже че ще вземи някой) 2ро:Опитвай се да я предразположиш да се отпусни някои момичета понякога мн се притесняват особено ако им пука за момчето. 3то и мн важно : Ако има тея стоп паузи в които е мн сконфузну щото няма кво да си кажите гледай да я попиташ нещо да разкаже абе подготви си теми за резервен случай ако стане някав спек.(като стана дума за това гледай да не се увличаш да дардориш за себе си или някои друг които тя даже и не познава по добре да става дума за нея) 4то: Не я целувай на първата среща - по добре на втората
5то: Плати ти сметката (винаги тези момчета са ми правили добро впечатление) ако настоява да си плати и кажи : аз те поканих на кафе така че аз ще платя
.. с тва винаги можеш да приключиш баналното ама не аз аз.. и т.н
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз мога да ти кажа предложение,но не за първата среща,а можеби след като се опознаете по добре. Направи нещо като романтична вечер само вие двамата,заведи я у вас или у някой приятел,но трябва да бъдете сами.Пусни лека музика,запали свещи,намери плодове който могат да се ядът със сметана (сметаната най-добре да е битасметана) поговорете си.И след това си пуснете някой романтичен филм,прегърни я леко сгушете се и се наслаждавайте на вечерта.![]()
Дано съм била полезна :P
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
Идеална първа романтична среща: Хубаво момче...на някое хубаво място... (красив парк или приятно кафе)...мили думи...целувки...прегръдки...![]()
Идеална първа еротична среща: Ягоди,белезници и сметана![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
и на финала на срещата Ботев да бие локотоПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Разходка в парка, (уж) необмислено откъснато цветче, небрежно сложено в косата, искрен смях, какао, усмивки, говорещи погледи, театър(тук включвам идеалното:Д), споделен шал(вече и времето се намесва:Д), топло, нешумно кафе(в момента си представям "Сфумато", но топло:Д), интелектуален/емоционален(по избор) разговор, червени ръкавички, прегръдка, притаен дъх, целувка по бузата(челото, нослето...) и две(едно) огнени очи, тъкмо навреме преди да му се нахвърля:Д
Нема да станеПървоначално написано от be_true
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Щом си с някого, когото харесваш - всяка среща е идеална.
ии милоПървоначално написано от be_true
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тя да ми изкара мара , да се напушим двамата и след това да се смеем на хората дето минават...
+ страхотна целувка за лека нощПървоначално написано от mynichka
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ест...Първоначално написано от mmm_nn
момичета, учете сеПървоначално написано от fc
и бело и кафево не отказваме
Аз лично предпочитам да има и трети човек поне в началото... По-лесно стават нещата.
Иначе на кафе според мен е най-тъпо. Не искам някой да ме заведе на кафе.
Кино (знам че на някои им звучи тъпо но ако и двамата харесват филми си е идея), разходка в парка,...
За мен перфектното ще е да ме заведе на Славейков или в някоя огромна книжарница и след като си накупя книжки да отидем да ядем някъде![]()
![]()
Стара тема.