- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Провлем?
xaresvam tur4in...mislite li 4e e problem edna takava vruzka![]()
Зависи си само от теб дали си съгласна с такава връзка.
mislete kvoto iskate no az priznavam samo dvama turci-edna ot nai dobrite mi priqtelki i biv6e gadjeaz tragnah s nego 6toto e svesten 4ovek no ne se zadarjahme mn-vapreki vsi4ko si ostanahme mn dobri priqteli i se radvam za tva
az po princip ne bih hodila s drug tur4in no to si e do 4ovek.a i si pomisli hubavo toi svesten li e,iska6 li da si s nego,uspeh4eta
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Първоначално написано от Bebeto_^
Зависи от теб и него.
Но попринцип няма проблем![]()
Ако не си расист няма да е проблемЛично за мен е проблем
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Въпрос на религиозни убеждения..аз лично не ги харесвам..
Ми,ако искаш да му влезеш в харема,няма проблем!Бъзика на страна,и аз харесвах туркиня,но тя-др. момче и останахме приятели.Проблемът идва от роднините(ако са расисти).
Не че съм религиозна .. просто от историята си правя някакви асоцияции... Абе накратко мн са ми антипатични ...Първоначално написано от The_iMMortal_f
тряя да е някой свъх готин че да тръгна с него !!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от Football Manager
Имам един от моя клас - турчин. Влюбен е в българка, а техните им забраняват да се виждат.. така че ако с роднините нямате проблеми и ти си ОК с разликата, значи всичко е ОК![]()
e nqma lo6o,to ima i svestni hora,ne moga da razber,za kvo se pritesnqvate,kakvo 6e kajat drygite?vseki ima razli4en vkus
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако ти го обичаш и той те обича няма проблем![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Проблем ли е, че да речем ти си руса, а той чернокос?
Въпрос на разбиране...
nicolepcd
Съгласна съм с мнението на elsy
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Абе ти ще ходиш с него,не ние,ти решавай
+1 аз лично не виждам никакъв проблемПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Определено другите хора ще говорят за вас, може би това те притеснява...Но в крайна сметка не живееш заради тях, така че не трябва да ти е проблем.
Мила,ако чувствата ви са силни не се отказвайте от любовта си!От опит го казвам само,че при мен нещата се объркаха и просто нищо не се получи...Първоначално написано от Bebeto_^
![]()
Успех!
знае ли човек, има ги всякакви, ама ако аз тръгна с някой дето не е българин, наще ако разберат, ще ме обезглавят![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ми зависи от човека![]()
Може би ,може би не,това зависи изцяло от теб и твойте разбирания!Първоначално написано от Bebeto_^