.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Маалко помощ

Първо искам да кажа на сички тийнове, че любов има! Просто не трябва да съжалявате за пропуснатите възможности ии да се осъзнаете, че има много други шансове и ще има много други Сашовци, Гошовци, Емовци ии др..

Ам аз си иам гадже, ноо проблема се състои в родителите ми, които са яко строги, и понеже мислят, че любофта пречи на ученето, дрън-дрън.. някви такива.. та мисълта ми е, че нашто време е доста ограничено.. можем да се виждаме веднъж седмично ии някак си ми е мн кофти така.. от различни квартали сме а и аз не мога да слизам на центъра мн мн.. :X ии плюс тва има опасност да спрат детските, та не мога да бягам и от час.. ии си мислех дали бихте могли да ми помогнете с някви оправдавания за излизане (не баналните обаче) ии другото което е някво оправдание за пред г-жата по руски при която имаме 2 часа и да ме пусне втория, но без да ми пише отсъствие.. Надявам се, да има хора, които да ми влезнат в положението ии да ме разберат и да помогнат.. Много много моля!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами за пред родителите кое разбираш като банално оправдание ? Казваш им, че отивате на дискотека примерно цялата компания илии пък на купонче, някой има рд...поводи винаги се намират Най-простото е да кажеш, че примерно от даскало са ви възложили там по някъв си предмет да работите по двойки иии имате много за правене, писане там и затова ще спиш в приятелка

А за госпожата по руски - аз казвах, че ми е лошо или съм на зъболекар / гинеколог Винаги вършеше работа. :P
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Сега.. любов няма!

По същество: Просто си избии от главата да бягаш от час. Няма да коментирам защо ти го казвам, но ще спомена, че е от опит.Сега...Обяснение към вашите амбициозни родител и родителка ( ) не мога да измисля...Толкова ли е трудно да се виждате когато и на двамата ви е удобно..Не са ли ви достатъчни 2-3 часа бе мама му млада и да казваш че излизаш с приятелка?

Амии тези неща не минават, а и другото което е, че той работи ..

Минавай покрай работата му преди да се прибираш от училище ако работи до толкос късно ако не преди даскало пак е вариянт а ако не купувай си извинителни бележки

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Дали ще видя скоро тема като за свят скоро ? Надали! Нищо все пак ще дам приноса си ...темата за любовта няма да я коментирам...всички които ми знаят писаниците са наясно с мнението ми ...другото пред ваще няма какво да се оправдаваш...или по скоро в твоя случей лъжеш...просто накрая ще ти излезе през ...сещаш се...кажи им истината или просто го прави и им я казвай след това и най вече го прави системно и упорито въпреки наказания и тъпотий...накрая ще им писне и ще те оставят намира...при мен поне свърши работа навремето...btw ти на колко си години и той на колко е ?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Първо.. работи далеч от даскалото.. Аз съм на 15, той на 19.. а относно бележките - при нашта класна не важат

любов може и да има....ама изчезва все някога
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

По-добре говори културно с ваш'те. Не може да не ти оказват разбиране. Запознай ги с момчето или де'а знам.. Ама им обясни че ученето няма да ти избяга и ако може малко по-често да се виждаш с него, пък дори да е за кратко време...
    Един път в седмицата не е работа, поне да са 2-3 пъти, било то и за 2 часа...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Кажи,че те е треснАл яко хормонът...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    people`s wet dreams
    Помисли си дали проблема е в родителите ти , или че ти не си заслужил доверието им и не си се утвърдил пред тях като разумен и порастнал човек? А по написаното от теб смея да твърдя че си още млад и зелен и имаш още да порастнеш.

Град
    софия
    Досега не съм срещала любовта. Това не значи, че я няма. Миличка, оправдания милион. Кажи, че излизаш просто и се измъкни преди да са заваляли въпростите- с кой, кога ше се върнеш, къде отиваш и т.н. По-добре не бягай от час.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    И аз да са изкажа като препатила От час не се бяга !!!!!! Намерете време, което ще е удобно и за двама ви , без да се налага ти да рискуваш

не бягай от час става многооооо сложно после ам говори с тях обясни им,че няма да заебеш ученето заради любовта и дрън дрън дрън..докажи им го бе!и говори с тях нормално не да се репчиш насреща им.А ако те накажат упорствай не се отказвай ....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Пробвах, говорих спокойно.. и нищо

Тъпото е, че др вариант няма.. а и може да ме зареже, знам ли..

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

аве ти нещо боцкаш ли се или си препил ?

KillSwitchEngage ПРЕЗИДЕНТ!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Първо искам да кажа на сички тийнове, че любов има!

аве ти нещо боцкаш ли се или си препил ?
    А де...

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Немерете си начин....Ако има желание,има и начин нали знаеш?Съжалявам,че не мога кой знае колко да ти помогна със съвет... Не съм и попадала в такава ситуация...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На госпожата казваш, че ти е лошо. Но това минава само за един път и е наистина тъпо да бягаш от час.
    И след като ти не можеш да ходиш до центъра да го виждаш защо той не дойде да те вземе от училище и да те изпрати до вас..?
    А ваште - просто изкарвай добри оценки. Ако проблемът наистина е там, че "любовта пречи на образованието" ще го решиш с достатъчно добри оценки.
    П.С. Аз лично не смятам, че любовта пречи на ученето. Когато аз имах изпити адски много ме мързеше да уча и постоянно си измислях други занимания, но приятелят ми ми помогна много. По цяла нощ съм му чела учебници и ме е изпитвал и не ме е оставял да спя, ако не знам нещо. Адски много ми помогна, така че мисля, че проблемът е там, че вашите не харесват приятеля ти (ако го познават), или не харесват това, което знаят, или не знаят от теб за него...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аре пиши кво стана, че ми е интересно де

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Сега.. любов няма!

По същество: Просто си избии от главата да бягаш от час. Няма да коментирам защо ти го казвам, но ще спомена, че е от опит.Сега...Обяснение към вашите амбициозни родител и родителка ( ) не мога да измисля...Толкова ли е трудно да се виждате когато и на двамата ви е удобно..Не са ли ви достатъчни 2-3 часа бе мама му млада и да казваш че излизаш с приятелка?

изобщо не съм на твоето мнение ... аз също мсиля,че има любов ... как ще ми обясниш тогава,че майка ти и баща ти са заедно и даже си имат дете и това си ти? а?ми простотий говориш баси ... а пък 2-3 часа седмично аз ,ако се виждам с гаджето ми ще откача

Цитирай Първоначално написано от lyfche*
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Сега.. любов няма!

изобщо не съм на твоето мнение ... аз също мсиля,че има любов ... как ще ми обясниш тогава,че майка ти и баща ти са заедно и даже си имат дете и това си ти? а?ми простотий говориш баси ... а пък 2-3 часа седмично аз ,ако се виждам с гаджето ми ще откача
    Тъй..Никой и не те кара да бъдеш на моето мнение..Любов мило дете НЯМА,нямло е и няма да има..btw кфо е тфа?Яде ли се?Пие ли се?За кфо служи?Второ от къде знаеш че майка ми и баща ми са още заедно и тфа с детето ако не си чувала живеем в 21 век деца се правят не от любов, а в 96 % от семействата го правят за да продължат рода просто? И трето мен не ми дреме на тебе колко часа са ти достатъчни да се виждаш с твоя коч..и четвърто никъде не съм казала за 2 3 часа в СЕДМИЦАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си