- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проболем с Fifa 09
 Отговор в тема
 Отговор в тема

zna4i razbrah 4e e izlqzalo demoto na fifa 09 drapnah si go i nali otgovarqm na si4ko koeto e nujno i pak mnogo mi se4e ! samo nz kak da proverq video kartata mi kolko mb e bihte li mi obqsnili kak da go napravq please
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Първоначално написано от LiLGrizzly
пич трябва ти мн яка видео карта... 8600 GTS имам и върви.. (мразя фифа мн е тъпоооо)
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
ms mn ! ne moga da pi6a na kirilica bugna mi se flextype i kato go iztriq i instal drugo pak ne stava... samo f skype moga da pi6a na kirilica !Първоначално написано от tqnkо
a otnosto po dolniq komentar... trqbva mi 128 to4no kolko imam ! taka pi6e pri iziskvaniqta a za6to togava mi se4eee?
Ти даде голям отговор да знеш ! (деа олигофрена)Първоначално написано от dshiznit
По темата:
Изтегли си everest, там най-добре ще видиш, колко Mb ти е видео картата.
Съвет: Изчакай да излезе цялата игра, а не демото
Първоначално написано от AnincetoSexy
Еми от ЕА Спортс са идиоти,нормално е да ти сече,те въобще не са я доразвили както трябва и на мене ми сечеше,но след време се оправя.Тва е щот играта била натоварваща и незнам си кви глупости те беха обяснили
абе тва е нарочно. демотата са по-тежки да мое да накупите по-добри части преди играта. пълната версия ще е оптимизирана както трябва.

да няма троянски кон

сигурно има троянски кон вътре за тва
Ходи се прегледайПървоначално написано от ThE kInG

Мисля че цялата ще излезне след около седмица,ако съдя по това че в замунда след като излезна демото на 08 2 седмици след тва пуснаха цялата,така че би трябвало да е след около седмица
tqnko ne stava 4iek napravih tema samo za tfa.. i drugi prog teglih.. i tazi pak q teglih i q krakvah... i kfi li ne gluposti o6te promenqh no ne stana.. !
i az q pozvah uspe6no 7 godini predi da si preinstal kompa no sled tfa se bugna i f taq tema deto q pusnah dr mi kazaha 4e imali sa6tiq.. i trqbvalo vednaga da q mahna 6oto bila mnogo gadna