.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ама не слагай всички под общ знаменател бе!!!
    И аз го направих на 14 год.,но никога не съм задавала такива тъпи въпроси (всъщност никакви въпроси не съм задавала,защото бях достатъчно информирана за тези неща)!!!!
    Мамка му мразя те .. И аз съм така ..

+1 бее и аз съм така
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Какво би било, ако ?

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Абе ен може ли да се направи някаква генна модификаци по хората - докато не станат достатчно наясни със секса, да не им стават пишките, а жените да не се възбуждат ?
    Защото ми писна от някакви 14-15 годишни пикли, които викат: Аз правих секс със приятеля ми с презерватив.Има ли опаснсот да забременея ?
    o6te ne sa izmisleni takiva individi

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Спри да слагаш всички под общ знаменател!И аз го направих на 14,но като гледам не съм станала курва

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Спри да слагаш всички под общ знаменател!И аз го направих на 14,но като гледам не съм станала курва
    Има време :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    hah tva be6e yako...nyama da pomogne...primerno az go napravih na 14 ,no nikoga ne sym zadavala takiva vyprosi ,az prosto sama si gi znaeh.Predi takiva ne6ta 4eta malko ,obrazovam se ,pyk togava ve4e pravya kakvoto i da e bilo

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Ама не слагай всички под общ знаменател бе!!!
    И аз го направих на 14 год.,но никога не съм задавала такива тъпи въпроси (всъщност никакви въпроси не съм задавала,защото бях достатъчно информирана за тези неща)!!!!
    Айде по-спокойно БЕ!Кво се караш тука?Аз съм съвсем съгласна с темата.На 14 си информирана за секса.О добре...Разправяй ги на други 14 годишни тия.
    Как може на 12 години секс да правят.Пикли с пикли
    ХаХ само да те светна,че едно време бях на 14 год. и не съм казала,че е нормално да се прави секс на 12 год.!!!Не ми преиначавай думите!!!Освен това ако ти на 14 год. не си се интересувала от тези неща,а си играла в пясъчника пред блока ... е сори,но някои от нас са се интересували Освен това сигурно съм била информирана щом не съм се чудила,защо и при 2-я полов акт ми тече кръв,не съм се чудила и защо ми закъснява с 8 дена,нито пък съм задавала тъпи въпроси като "Правихме го без презерватив,той свърши извън мен...Бременна ли съм"!!!
    Ами да ти кажа,не съм си играла.Интересувала съм се много относно секса,но не смятам,че на 14 си готов/а да правиш секс.Поради простата причина,че тялото ти не се е развило все още и тн.Няма ли да те хване срам,когато един ден,ако имаш дъщеря,те попита "Мамо,а ти кога прави секс за първи път?"Мисля,че отговора ти няма да е много искрен,от страх да не направи и тя като теб Аз бих се срамувала да кажа на дъщеря си,че когато съм била на 14 съм правила секс и на всичкото отгоре претендирам колко много знам за секса.Имаш още много да папкаш,докато станеш толкова разбираща по отношение на секса
    Айде лека ви нощ!
    И защо трябва да ме е срам да кажа на детето си (което не знам от къде знаеш,че ще е момиче ),че съм го направила на 14 год.?!Нито съжелявам,нито съм го направила с първия срещнат,нито нищо Освен това както се менят поколенията след 20-тина години,когато детето ми ще е на около 10 год. (може би),всички на тази възраст вече ще са го правили (като съдя по днешните момичета/момчета на 13-15 год.)
    Освен това не знам какъв ти е проблема ама нещо май не ти е наред!!!Как може да кажеш,че sextazy_baby (или всяка друга,която го е направила на 14 год.) ще стане курва?! Ти тъпа ли си или кво?!Как може да си толкова плиткоумна,че да слагаш всички под общ знаменател?!(все едно всички,които пушат трева от време на време да са тревомани...я се замисли малко...)
    (пффф добре,че сме в добри отношения с приятеля ти иначе така щях да те насоля )
    П.П.Иве ето ти кисс-ка ма

бе да питат децата..то няма лошо, кат толко ви дразнят, не им отговаряйте....дано някое родителско тяло схване най-накрая, че трябва да образоват децата си от малки, че да не стават гафове после, като забравени у гъзо капачки не дезодоранти
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    in my world!
    Ама не слагай всички под общ знаменател бе!!! Mad
    и аз съм като теб,според мен независимо на колко си почнал преди това трябва да си мн информиран!!а тея дето питат такива тъпотии е явно че не са!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    BurGasSs 8-)
    еми и аз го направих на 15 ... даже ако трябва да бъдем точни преди по- малко от месец... не съжелявам... не казвам, че съм изчела абсолютно всичката информация, но знам нещата без които не трябва да правиш секс и тн [нз как точно да се изразя, щото ся гледам филм] и мисля, че не бих пуснала тема от сорта "Правихме го с презерватив,той не свърши в мен и се съмнявам че съм бременна" .... тва е за което се сещам в момента... и съм напълно съгласна, че не трябва всички да се слагат под общ знаменател... все едно да кажеш, че вс момичета са курви и вс момчета бройкаджии... не е ли така?

еее кое ще ме кара да се смея чак до пръсване ако не тези прекрасни теми от рода на,,Мога ли да забременея при анален секс,,
    ахаххахахахахах как да не ти е драго на сърцето...
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    еми и аз го направих на 15 ... даже ако трябва да бъдем точни преди по- малко от месец... не съжелявам... не казвам, че съм изчела абсолютно всичката информация, но знам нещата без които не трябва да правиш секс и тн [нз как точно да се изразя, щото ся гледам филм] и мисля, че не бих пуснала тема от сорта "Правихме го с презерватив,той не свърши в мен и се съмнявам че съм бременна" .... тва е за което се сещам в момента... и съм напълно съгласна, че не трябва всички да се слагат под общ знаменател... все едно да кажеш, че вс момичета са курви и вс момчета бройкаджии... не е ли така?
    Момичетата се делят на 2 вида: курви и неатрактивни (към тях спадат и затворени в себе си или както аз ги наричам "никакви") Момчетата се делят на 2 вида бройкаджии и гейове. По-ясно как да ти го кажа?
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Ти ги остави пиклите на 14-15 кво ше кажеш за пиклите на 11-12 дет пускат такива теми

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Има време :P
    Защо мила,да не си ме изпреварила?

Цитирай Първоначално написано от skaty
    Ти ги остави пиклите на 14-15 кво ше кажеш за пиклите на 11-12 дет пускат такива теми
    Горното ми мнение важи за всички втзрасти. Сега тая есен се начева набор 96-97 . Така че няма какво да се чудиш

Re: Какво би било, ако ?

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Абе ен може ли да се направи някаква генна модификаци по хората - докато не станат достатчно наясни със секса, да не им стават пишките, а жените да не се възбуждат ?
    Защото ми писна от някакви 14-15 годишни пикли, които викат: Аз правих секс със приятеля ми с презерватив.Има ли опаснсот да забременея ?
    О, стига, повтаряш се ; )

С темата си нищо не променяш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Абе земете спрете с тия теми бе..всякакви ги има..не можеш да кажеш,че всички сме еднакви И не,няма как да стане тва питай някой учен
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    бе да питат децата..то няма лошо, кат толко ви дразнят, не им отговаряйте....дано някое родителско тяло схване най-накрая, че трябва да образоват децата си от малки, че да не стават гафове после, като забравени у гъзо капачки не дезодоранти
    Тоя случай е световно известен

Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    Тоя случай е световно известен
    Да, нали за теб става дума, друг път мисли какво си завираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си