- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво би било, ако ?
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
+1 бее и аз съм така![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
o6te ne sa izmisleni takiva individiПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Спри да слагаш всички под общ знаменател!И аз го направих на 14,но като гледам не съм станала курва
Има времеПървоначално написано от sextazy_baby
:P
hahtva be6e yako...nyama da pomogne...primerno az go napravih na 14 ,no nikoga ne sym zadavala takiva vyprosi ,az prosto sama si gi znaeh.Predi takiva ne6ta 4eta malko ,obrazovam se ,pyk togava ve4e pravya kakvoto i da e bilo
![]()
И защо трябва да ме е срам да кажа на детето си (което не знам от къде знаеш,че ще е момичеПървоначално написано от princesa_viki
),че съм го направила на 14 год.?!Нито съжелявам,нито съм го направила с първия срещнат,нито нищо
Освен това както се менят поколенията след 20-тина години,когато детето ми ще е на около 10 год. (може би),всички на тази възраст вече ще са го правили
(като съдя по днешните момичета/момчета на 13-15 год.)
Освен това не знам какъв ти е проблема ама нещо май не ти е наред!!!Как може да кажеш,че sextazy_baby (или всяка друга,която го е направила на 14 год.) ще стане курва?!Ти тъпа ли си или кво?!Как може да си толкова плиткоумна,че да слагаш всички под общ знаменател?!(все едно всички,които пушат трева от време на време да са тревомани...я се замисли малко...)
(пффф добре,че сме в добри отношения с приятеля ти иначе така щях да те насоля)
П.П.Иве ето ти кисс-ка ма![]()
![]()
бе да питат децата..то няма лошо, кат толко ви дразнят, не им отговаряйте....дано някое родителско тяло схване най-накрая, че трябва да образоват децата си от малки, че да не стават гафове после, като забравени у гъзо капачки не дезодоранти![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
и аз съм като теб,според мен независимо на колко си почнал преди това трябва да си мн информиран!!а тея дето питат такива тъпотии е явно че не са!Ама не слагай всички под общ знаменател бе!!! Mad
И аз го направих на 14 год.,но никога не съм задавала такива тъпи въпроси (всъщност никакви въпроси не съм задавала,защото бях достатъчно информирана за тези неща)!!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
еми и аз го направих на 15 ... даже ако трябва да бъдем точни преди по- малко от месец... не съжелявам... не казвам, че съм изчела абсолютно всичката информация, но знам нещата без които не трябва да правиш секс и тн [нз как точно да се изразя, щото ся гледам филм] и мисля, че не бих пуснала тема от сорта "Правихме го с презерватив,той не свърши в мен и се съмнявам че съм бременна" .... тва е за което се сещам в момента... и съм напълно съгласна, че не трябва всички да се слагат под общ знаменател... все едно да кажеш, че вс момичета са курви и вс момчета бройкаджии... не е ли така?
еее кое ще ме кара да се смея чак до пръсване ако не тези прекрасни теми от рода на,,Мога ли да забременея при анален секс,,
ахаххахахахахах как да не ти е драго на сърцето...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Момичетата се делят на 2 вида: курви и неатрактивни (към тях спадат и затворени в себе си или както аз ги наричам "никакви") Момчетата се делят на 2 вида бройкаджии и гейове. По-ясно как да ти го кажа?Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
Ти ги остави пиклите на 14-15 кво ше кажеш за пиклите на 11-12 дет пускат такива теми![]()
Защо мила,да не си ме изпреварила?Първоначално написано от princesa_viki
Горното ми мнение важи за всички втзрасти. Сега тая есен се начева набор 96-97 . Така че няма какво да се чудишПървоначално написано от skaty
О, стига, повтаряш се ; )Първоначално написано от SK0RP10N
С темата си нищо не променяш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе земете спрете с тия теми бе..всякакви ги има..не можеш да кажеш,че всички сме еднаквиИ не,няма как да стане тва питай някой учен
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от tarataikЪ
Тоя случай е световно известен
![]()
Да, нали за теб става дума, друг път мисли какво си завирашПървоначално написано от ForgotN
![]()
![]()
![]()