- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курва...?!
Никой не е казал, че секса е нещо лошо...в грешка си. Най-вероятно я наричат курва, защото докато някои си играят още на топка и се интересуват от учение, момичето е тръгнало да се е*е. Едва ли някой ще се съгласи, че 13 или до 15 е нормална възраст за правене на секс - не заради друго - просто тогава сме още деца - нямаме нито мисленето нито способността да носим отговорност. А и организмът не е достатъчно развит.
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
По-скоро би трябвало на теб да ти ударят един пердах, че така си я възпиталПървоначално написано от Wrathchild
Всичко е до обществото в което живеем, и до възпитанието. Замислете се. А с мнението на ЦвЕтИт0 съм напълно съгласна.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Колкото и да отричаш-да, това е техния избор и те имат правото да го направят независимо дали са 12,13,14,15...До колко правилен е, е отделен въпрос...Първоначално написано от Wrathchild
С бой нищо не се постига, толкова е грозно да видиш родител как удря детето си...![]()
И всъщност, познавам момичета, започнали да водят полов живот още от 14 годишни, но това в никакъв случай не ги е превърнало в курви.
Умишлено не намесих въпроса с отговорността, защото човек попада в непредвидени ситуации без значение на колко години е.
Тоест това, което се случва с тийновете, се случва и с хората в зряла възраст, но е много по-лесно да съдиш по-малките от позицията на по-голям и опитен...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone