.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

nz kakvo da pravq... ;(

Преди около 2 месеца се запознах с едно момче в една дискотека. Забихме се и той ми взе номера...след това подържахме връзка писахме си смси и ходихме на кафе...След това аз заминах на море и тои ми се обаждаше всеки ден за да види как сам докато не ми откраднаха телефона и тогава нямаше от каде да му се обадя..Като се върнах от морето и отидах следваштата събота на дискотеката го видях.Той ме поздрави, поговорихме си и така...след това го видях да се целува с 2 момичета и ми стана мн кофти...после той дойде при мен но аз го бутнах и му казах да ме остави..Тои ме попита защо и аз му казах да отиде при другата...Тогава ми обеща, че това няма да се повтори но след 5 мин пак стана същото тогава отново му простих...Следвашата събота като се видяхме се подминахме без да си кажеме нищо.Аз го попитах дали ми се сърди за нещо и той ми каза не.Вчера като отидах пак ме подмина ,но този път аз нищо не му казах...Един негов приятел го бутна към мене но той каза че не иска..аз не разбрах защо.После неговия фр ми каза, че не искал да се забива с мене защото изглеждал мн тъпо...защото се забивал с мн момичета и не можел да е само с една...Лошото е че аз мн се привързах към него и нз какво да правя...секи път като се сета за всичко това ми идва да заплача и ми е мн кофти защото аз наистина го харесвам много... ;(

P.C - Опита да се забие и с най - добрата ми приятелка... :X ;(

незнам защо се тормозиш , той не те заслужава .. гледай си живота и така

еми дабъл вижън или амор
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

emi az obiknovenno hoda i v 2te no tova stana v amor

ами гледай...там мом4етата ходят да забиват моми4етата...моми4етата ходят да се разкършат около пилона с новата поличка/потниче/панталонки и да ги забиват за забавление...не приемай момчетата от там твърде навътре,защото ще си в положението,в което си сега...
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Еми момчето може да си е помислило,че си несериозна.. ти обесни ли му,че нямаш телефон..?
    Иначе звучи много детинско.. поздравявате се, не се поздравявате, държите си сметка кой какво прави

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ти на колко си бе ?! .... да ти имам историята ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ти на колко си бе ?! .... да ти имам историята ...
    Е щом ходи в дабъл вижан и амор на колко да е ? 25 ? Не повече от 13-14 ;]

А иначе, авторке, Райчето ти го каза най-правилно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi go,ne si zaslyjava,nameri si dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Пфф да ви имам проблемите?! Ми момчетата за тва ходят на дискотека за да могат да се забиват с повече момичета.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

и затва момчетата, които ходят на дискотека с тая цел са на по 12-13 и са мнооого истински

да да дабъл вижан или АМОРЧе :х омг.....ам не мисли,че като се забиеш с някой в дискотека и ще е вечно твой...и щом н е го знаеш сиг си някво лапе ама..... забрави го....щом вече не ти и говори.. то е ясно не мислиш ли?
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си