Преди около 2 месеца се запознах с едно момче в една дискотека. Забихме се и той ми взе номера...след това подържахме връзка писахме си смси и ходихме на кафе...След това аз заминах на море и тои ми се обаждаше всеки ден за да види как сам докато не ми откраднаха телефона и тогава нямаше от каде да му се обадя..Като се върнах от морето и отидах следваштата събота на дискотеката го видях.Той ме поздрави, поговорихме си и така...след това го видях да се целува с 2 момичета и ми стана мн кофти...после той дойде при мен но аз го бутнах и му казах да ме остави..Тои ме попита защо и аз му казах да отиде при другата...Тогава ми обеща, че това няма да се повтори но след 5 мин пак стана същото тогава отново му простих...Следвашата събота като се видяхме се подминахме без да си кажеме нищо.Аз го попитах дали ми се сърди за нещо и той ми каза не.Вчера като отидах пак ме подмина ,но този път аз нищо не му казах...Един негов приятел го бутна към мене но той каза че не иска..аз не разбрах защо.После неговия фр ми каза, че не искал да се забива с мене защото изглеждал мн тъпо...защото се забивал с мн момичета и не можел да е само с една...Лошото е че аз мн се привързах към него и нз какво да правя...секи път като се сета за всичко това ми идва да заплача и ми е мн кофти защото аз наистина го харесвам много... ;(

P.C - Опита да се забие и с най - добрата ми приятелка... :X ;(