- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо я/го обичаш?
Защото е момчето мечта![]()
![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Брех,брех,почвам да ревнувамПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Eх ти пък ....Първоначално написано от Bai Toq
Аз и тебе та обичам бе
:P
Щото кара Лада 7![]()
Никой не обичам вече и ми е адски добре.Поне за сега ...
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Обичам го, защото е голям сладур, мил, нежен, забавен, с него се чувствам сигурна, и защото не мога да си представя живота ми без него!![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Защото си приличаме мноого по характер.
Защото с него преодолявам страховете си.
Защото понякога само от един поглед разбира какво искам да му кажа.
Защото има голямо сърце и по принцип е добър.
Защото понякога като ми е сдухано и се сетя за някой негови изцепки или постъпки ме напушва на смях.
Защото затвори най-гадната страница от живота ми.
Защото е открит и по принцип каквото му е на сърце,това му е и на уста.
Защото е многоо,многооо красив.
Защото ме търпи ... въпреки трудния ми характер![]()
Има доста още,но това са най-важните![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Amiii, obi4am go, za6toto se poqvi v jivota mi v moment,v koito bqh na sredata na ni6toto i se lutah i neznaeh na kude da poema-toi mi pomogna da napravq pravilniq izbor,a ne da se provalq.Be6e do men,kogato imah adski mn problemi,problemite stanaha i negovi i dvamata zaedno uspqhme da se opravim!Dokaza mi lubovta si po na4in,po koito nikoi drug muj ne go e pravil za jenai riskuva tolkova mnogo za men,kolkoto ne moga dori da povqrvam.Zaedno sme i gradim nastoq6teto i bude6teto si zaedno,minaloto su6to e ob6to,imame prekrasno detence,koeto vsqka sutrin se sabujda s usmivka pri mama i tati, preodolqvame vsi4ko zaedno,re6avame vsi4ko zaedno.A i nikoi drug ne moje da me gu6ne taka silno i prosto za sekunda vsi4ko,koeto me trevoji iz4ezva.Oporata,obi4ta,doverieto i silata,koito mi dava,sa pri4inata da go obi4am.
P.S-A na momenti e tolkova idiotski-nastroen,4e me kara da se smeq s 4asove!Kak da ne go obi4am!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Основното което мога да кажа за това защо го обичам е защото ме кара при всяка среща да треперя както при първата ни и да го погледна със същите очи омагьосани от неговото излъчване.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
не обичам никой !![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
нямам гадже![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Обичам го заради силта, с която се изправя срещу всичко, което иска да го смачка. Обичам го, защото е единствения, когото познавам, който не е лъгал, лицемерничил и никога не се е крил, само и само да спаси кожата. Обичам го заради твърдостта, с която отстоява позицията си, независимо на каква цена. Обичам го, защото това е той и няма друг той в зависимост от случая. И го обичам, защото все пак е непредсказуем. Обичам го и заради уникалните и супер оригинални скандали, които си спретваме - не познавам друг, с когото да ми е толкова забавно да се карам, а и няма друг, който да ме е затапвал досега. Защото думите му винаги означават точно това, което си чул, можеш да си сигурен, че са истина. Защото в прегръдката му има точно толкова място, колкото за мен.
Не знам споменах ли богатите му родители?
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
1. Защото всеки път когато телефона ми звани си мисля че е той
2. Защото не е до мен и идва едва тогава когато изгубя надежда че му липсвам и че знача нещо за него
3. Защото когато чуя тъжна песен се сещам за него .. колко много ми липсва и започвам да плача
4. Защото когато го погледна ме побиват тръпки и незнам къде съм
5. Защото всеки път си обещавам да не мисля за него .. че ще го забравя ... и никога не го изпълнявам
6. Защото е човека който дава смисъла на живота ми и е способен да ме разплаче само с думи
Опира до желанието ти да се правиш на оригинална и всезнаеща, впечатленията ти от сапунените сериали и ограниченото ти мислене.Първоначално написано от Janeta_
![]()
Нямам гадже![]()
Don't worry, be happy!
гласа му ме успокоява
целува ме прекрасно
дори и за 2 дни да сме се видели те бяха най-хубавите ми до сега
романтичен е![]()
емоционален еи най-важното в което се убедих вече е че ме обича
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Добре де даваш мнение за общия знаменател,а ти не слагаш ли всичи българи под общ знаменател ? тццц ....Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
, и ми е чудно дали изобщо си ходил да поживееш малко в "ЕВРОПА" та даваш примери
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
Обичам го заради самия него обичам всичко в него![]()
![]()
не я обичам, "обичам те" били големи думи не се казвали просто така, връзката ни била несериозна, преди като я видех ми светеха очите, притеснявах се изобщо светех от всякъде, сега приятелката ми е формалност, тя е едно красиво момиче, което е умно и се облича добре, гледа ме с тези красиви очи, но това не ме трогва, търси ме, но си личи как го прави по задължение, когато съм с нея се чувтствам добре, но когато я няма съм сам, истински сам. Понякога си мисля и за други момичета, но идеята за цялата зарибявка, срещи, любовни думи ме отегчава. Имам нужда от спокойствие и като че ли приятелката ми го дава.
Аз ще напиша защо обичам първата си любов защото само за тази обич съм 100% сигурна ,че е истинска...Първоначално написано от 4ujdata_
1.той е идеала ми за мъж
2.изключителен човек
3.добър
4.забавен
5.умен
Здравейте!
Отдавна не бях писала във форума.. реших най-после да поправя грешката си
Няма да изреждам 5 неща, заради които обичам приятеля си, защото те са много повече, а и не могат да се опишат с думи.. Просто искам да пожелая на всички да намерят истинският човек за тях... аз мисля, че го намерих- 3 години и половина съм с него, преживяли сме страшно много, няколко пъти щяхме да скъсаме ( не заради изневери- по много сложни причини), но преодоляхме всичко ЗАЕДНОО.. това е най-важното.. да си имате доверие и да знаете, че този човек ще е ВИНАГИ до вас.. каквото и да стане.. а не при най-малкия проблем да избяга.. това са детинщини. Поживейте докато можете, но ако срещнете точния човек не го изпускайте заради разни флиртове и закачки.. не си струва..
Zashtoto ne izpulnqva vsqka moq prishtqvka.
Zashtoto nikoga ne bi mi izneveril.
Zashtoto vinagi mi protivorechi.
Zashtoto e mnogo revniv.
Zashtato ima strahotni sivi ochi.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Zashto obichah,obicham i vinagi shte obicham edno momche,makar da ne e s men i nikoga nqma da byde otnovo:
1.Zashtoto toi mi pokaza liubovta
2.Zashtoto s nego usetih raq i ada,bolkata i istinata za jivota...
3.Zashtoto s nego sym izjivqla nai-prekrasnite i mili momenti...
4.Zashtoto vinagi e bil za men i nai-dobyr priqtel...
5.Zashtoto vinagi znaeshe kak da opravi nastroenieto mi,da me podkrepi i da me nakara otnovo da mechtaq.
6.Zashtoto vinagi znaeshe tochno kakvo iskam...
7.Prosto zashtoto me obichashe... i prosto,zashtoto mi zabi noj v gyrba s "nai-dobrata si priqtelka" 10min sled kato mi kaza "obicham te i ne moga da jiveq bez teb"...
Защото,тя е момичето на моя живот.
Защото,винаги е била до мен когато съм имал нужда от нея.
Защото,е единствения човек който вярва е мен и знае какъв съм.
Защото,тя ме разбира по-добре от всеки друг.
Защото,ме обича и е с мен въпреки всичко и всички.
Защото,просто тя е Единствената.
И ЗАЩОТО АЗ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАМ И ТЯ ГО ЗНАЕ,НО ТЯ ПРОСТО Е С МЕН!!
Не знам защо. Само знам,че той е всичко онова, което съм искала.
Не ми липсва.
Мога 'да дишам' без него.
Но знам,че друг не искам.
Smile!?
Защото с него разбрах какво в да си ЩАСТЛИВ,да мисля постоянно за някой,да търся образа му навсякъде около мен,да чакам с нетърпение да го видя.Защото е най-скъпото ми човече![]()
![]()
![]()
Обичам го просто заради това,което е .Добър или лош аз го обичам.Просто обичам начина по-който ме кара да се чувствам .. чувствам се жива.За това го обичам,защото мога да се разбера с него само с поглед.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!