.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Hybrid View

Защото е момчето мечта
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Oбичам го защото :
    1. Той е единствения човек, който ме разбира по уникален начин
    2. Той е единствения човек, който успява да ме разсмее , когато ми е тъжно
    3. Той е единствен , уникален , неповторим и имаме толкова много общи неща
    4. Можем да си говорим по телефона 2 часа без прекъсване и пак ще има за какво да си говорим
    5. И не на последно място ... Обичам начина , по който ме кара да се усмихвам , всеки път, когато чуя гласа му
    ...
    Брех,брех,почвам да ревнувам
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Oбичам го защото :
    1. Той е единствения човек, който ме разбира по уникален начин
    2. Той е единствения човек, който успява да ме разсмее , когато ми е тъжно
    3. Той е единствен , уникален , неповторим и имаме толкова много общи неща
    4. Можем да си говорим по телефона 2 часа без прекъсване и пак ще има за какво да си говорим
    5. И не на последно място ... Обичам начина , по който ме кара да се усмихвам , всеки път, когато чуя гласа му
    ...
    Брех,брех,почвам да ревнувам
    Eх ти пък .... Аз и тебе та обичам бе :P

Град
    Пловдив
    Щото кара Лада 7

Никой не обичам вече и ми е адски добре.Поне за сега ...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Обичам го, защото е голям сладур, мил, нежен, забавен, с него се чувствам сигурна, и защото не мога да си представя живота ми без него!
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Защото си приличаме мноого по характер.
    Защото с него преодолявам страховете си.
    Защото понякога само от един поглед разбира какво искам да му кажа.
    Защото има голямо сърце и по принцип е добър.
    Защото понякога като ми е сдухано и се сетя за някой негови изцепки или постъпки ме напушва на смях.
    Защото затвори най-гадната страница от живота ми.
    Защото е открит и по принцип каквото му е на сърце,това му е и на уста.
    Защото е многоо,многооо красив.
    Защото ме търпи ... въпреки трудния ми характер
    Има доста още,но това са най-важните
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Amiii, obi4am go, za6toto se poqvi v jivota mi v moment,v koito bqh na sredata na ni6toto i se lutah i neznaeh na kude da poema-toi mi pomogna da napravq pravilniq izbor,a ne da se provalq.Be6e do men,kogato imah adski mn problemi,problemite stanaha i negovi i dvamata zaedno uspqhme da se opravim!Dokaza mi lubovta si po na4in,po koito nikoi drug muj ne go e pravil za jenai riskuva tolkova mnogo za men,kolkoto ne moga dori da povqrvam.Zaedno sme i gradim nastoq6teto i bude6teto si zaedno,minaloto su6to e ob6to,imame prekrasno detence,koeto vsqka sutrin se sabujda s usmivka pri mama i tati, preodolqvame vsi4ko zaedno,re6avame vsi4ko zaedno.A i nikoi drug ne moje da me gu6ne taka silno i prosto za sekunda vsi4ko,koeto me trevoji iz4ezva.Oporata,obi4ta,doverieto i silata,koito mi dava,sa pri4inata da go obi4am.
    P.S-A na momenti e tolkova idiotski-nastroen,4e me kara da se smeq s 4asove!Kak da ne go obi4am!!!

Основното което мога да кажа за това защо го обичам е защото ме кара при всяка среща да треперя както при първата ни и да го погледна със същите очи омагьосани от неговото излъчване.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Мега фен Аватара на mynichka
    не обичам никой !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

нямам гадже
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Обичам го заради силта, с която се изправя срещу всичко, което иска да го смачка. Обичам го, защото е единствения, когото познавам, който не е лъгал, лицемерничил и никога не се е крил, само и само да спаси кожата. Обичам го заради твърдостта, с която отстоява позицията си, независимо на каква цена. Обичам го, защото това е той и няма друг той в зависимост от случая. И го обичам, защото все пак е непредсказуем. Обичам го и заради уникалните и супер оригинални скандали, които си спретваме - не познавам друг, с когото да ми е толкова забавно да се карам, а и няма друг, който да ме е затапвал досега. Защото думите му винаги означават точно това, което си чул, можеш да си сигурен, че са истина. Защото в прегръдката му има точно толкова място, колкото за мен.
    Не знам споменах ли богатите му родители?
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

1. Защото всеки път когато телефона ми звани си мисля че е той
    2. Защото не е до мен и идва едва тогава когато изгубя надежда че му липсвам и че знача нещо за него
    3. Защото когато чуя тъжна песен се сещам за него .. колко много ми липсва и започвам да плача
    4. Защото когато го погледна ме побиват тръпки и незнам къде съм
    5. Защото всеки път си обещавам да не мисля за него .. че ще го забравя ... и никога не го изпълнявам
    6. Защото е човека който дава смисъла на живота ми и е способен да ме разплаче само с думи

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    защото притежава вагина
    Ето голата истина в три думички, без глезотийки от сорта на "обичам я, защото ме разбира" и дрън-дрън-дрън. В крайна сметка всичко опира до това.

Момиче съм, ама тоя пост ме впечатли.
    Опира до желанието ти да се правиш на оригинална и всезнаеща, впечатленията ти от сапунените сериали и ограниченото ти мислене.
    Нямам гадже
    Don't worry, be happy!

Град
    in my world!
    гласа му ме успокоява
    целува ме прекрасно
    дори и за 2 дни да сме се видели те бяха най-хубавите ми до сега
    романтичен е
    емоционален е и най-важното в което се убедих вече е че ме обича
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    защото притежава вагина
    Ето голата истина в три думички, без глезотийки от сорта на "обичам я, защото ме разбира" и дрън-дрън-дрън. В крайна сметка всичко опира до това.

Момиче съм, ама тоя пост ме впечатли.
    Това, че ти попадаш на хора като killswitchengage не значи, че всички момчета са такива бе .... Защо винаги слагате ВСИЧКИ под общ знаменател ? Кога за последно успя да опознаеш всички момчета бе ? Бахти как ме дразнат такива мнения като това .... Само попитай аничкаааа дали съм с нея за това ? Деба и дрислата. писна ми да ме слагат в колонката на "женкари/използвачи/лицемери" и т.н ....
    Vichko0o ти не знаеш ли ,че в България има такава функция от много отдавна всичко да се слага под общ знаменател? А това е много тъпо!Мисля ,че мога да ти дам смислен отговор /поне аз така си го обеснявам/ : ,,Българите се боят от различното , шокиращо ,а същевременно толкова нормално във всички държави в Европа ,но ние българите сме си уникални . . . е за това!Не обръщай внимание на никой българите си падаме леко глупавички!
    П.П. Българин съм и казвам това което виждам всеки ден!
    Добре де даваш мнение за общия знаменател,а ти не слагаш ли всичи българи под общ знаменател ? тццц .... , и ми е чудно дали изобщо си ходил да поживееш малко в "ЕВРОПА" та даваш примери
    Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!

Обичам го заради самия него обичам всичко в него

Супер фен
    не я обичам, "обичам те" били големи думи не се казвали просто така, връзката ни била несериозна, преди като я видех ми светеха очите, притеснявах се изобщо светех от всякъде, сега приятелката ми е формалност, тя е едно красиво момиче, което е умно и се облича добре, гледа ме с тези красиви очи, но това не ме трогва, търси ме, но си личи как го прави по задължение, когато съм с нея се чувтствам добре, но когато я няма съм сам, истински сам. Понякога си мисля и за други момичета, но идеята за цялата зарибявка, срещи, любовни думи ме отегчава. Имам нужда от спокойствие и като че ли приятелката ми го дава.

Re: Защо я/го обичаш?

Цитирай Първоначално написано от 4ujdata_
    Защо обичаш приятеля/приятелката (гаджето) си?? kажете 5 причини?? :P
    Аз ще напиша защо обичам първата си любов защото само за тази обич съм 100% сигурна ,че е истинска...
    1.той е идеала ми за мъж
    2.изключителен човек
    3.добър
    4.забавен
    5.умен

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    Отдавна не бях писала във форума.. реших най-после да поправя грешката си
    Няма да изреждам 5 неща, заради които обичам приятеля си, защото те са много повече, а и не могат да се опишат с думи.. Просто искам да пожелая на всички да намерят истинският човек за тях... аз мисля, че го намерих- 3 години и половина съм с него, преживяли сме страшно много, няколко пъти щяхме да скъсаме ( не заради изневери- по много сложни причини), но преодоляхме всичко ЗАЕДНОО.. това е най-важното.. да си имате доверие и да знаете, че този човек ще е ВИНАГИ до вас.. каквото и да стане.. а не при най-малкия проблем да избяга.. това са детинщини. Поживейте докато можете, но ако срещнете точния човек не го изпускайте заради разни флиртове и закачки.. не си струва..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Zashtoto ne izpulnqva vsqka moq prishtqvka.
    Zashtoto nikoga ne bi mi izneveril.
    Zashtoto vinagi mi protivorechi.
    Zashtoto e mnogo revniv.
    Zashtato ima strahotni sivi ochi.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Zashto obichah,obicham i vinagi shte obicham edno momche,makar da ne e s men i nikoga nqma da byde otnovo:
    1.Zashtoto toi mi pokaza liubovta
    2.Zashtoto s nego usetih raq i ada,bolkata i istinata za jivota...
    3.Zashtoto s nego sym izjivqla nai-prekrasnite i mili momenti...
    4.Zashtoto vinagi e bil za men i nai-dobyr priqtel...
    5.Zashtoto vinagi znaeshe kak da opravi nastroenieto mi,da me podkrepi i da me nakara otnovo da mechtaq.
    6.Zashtoto vinagi znaeshe tochno kakvo iskam...
    7.Prosto zashtoto me obichashe... i prosto,zashtoto mi zabi noj v gyrba s "nai-dobrata si priqtelka" 10min sled kato mi kaza "obicham te i ne moga da jiveq bez teb"...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Защото,тя е момичето на моя живот.
    Защото,винаги е била до мен когато съм имал нужда от нея.
    Защото,е единствения човек който вярва е мен и знае какъв съм.
    Защото,тя ме разбира по-добре от всеки друг.
    Защото,ме обича и е с мен въпреки всичко и всички.
    Защото,просто тя е Единствената.
    И ЗАЩОТО АЗ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАМ И ТЯ ГО ЗНАЕ,НО ТЯ ПРОСТО Е С МЕН!!

Град
    София
    Не знам защо. Само знам,че той е всичко онова, което съм искала.
    Не ми липсва.
    Мога 'да дишам' без него.
    Но знам,че друг не искам.
    Smile!?

Град
    Сливница
    Защото с него разбрах какво в да си ЩАСТЛИВ,да мисля постоянно за някой,да търся образа му навсякъде около мен,да чакам с нетърпение да го видя.Защото е най-скъпото ми човече

Град
    in the city of wonder : )
    Обичам го просто заради това,което е .Добър или лош аз го обичам.Просто обичам начина по-който ме кара да се чувствам .. чувствам се жива.За това го обичам,защото мога да се разбера с него само с поглед.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си