.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

кара ме да се чувствам супер гадно

Имаме дълга предистория бяхме заедно повече от 10 месеца с много случки през това време. Като скъсахме се карахме много, от време на време си правехме кефа един на друг, виждахмме се през времето когато не се дразнехме и.. след врееме той си намери ново гадже. Спряхме да контактуваме за известно време след, което той пак ме потърси. Той отново е с нова, но звъни често..,лафим си на различни теми както преди, само дето сме просто приятели, но аз съм на второ място. Преди малко пак си говорихме, а той ми каза - "айде утре ще се чуем, чао за сега, че гаджето ми звъни".Стана ми тъпо, но пък си е нормално тя трябва да е на първо място.
    Опитвам се да го избягвам, да не му вдигам и да не говорим много, друго не знам какво да направя. Някакви мнения или идеи по темата, ако имате ще се радвам да прочета чуждо и безпристрастно мнение.
    aa

И още 10 да смени, мислите му ги притежаваш ти.. А тази реплика "..че гаджето звъни" , може би ти я е казал нарочнo за да се подразниш от факта, че е с друга.. Иска отново да усеща ревността ти
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    И още 10 да смени, мислите му ги притежаваш ти.. А тази реплика "..че гаджето звъни" , може би ти я е казал нарочнo за да се подразниш от факта, че е с друга.. Иска отново да усеща ревността ти
    Съгласен
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    напъъъъъъъъъъъъълно съглааааснааа

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    И аз си мисля, че го е казал нарочно.. ако не му пукаше за теб, нямаше да те търси... Опитай на направиш нещо, с което да го накараш да ревнува и виж реакцията му .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Stotii
    а защо пък просто да не обича приятелството ви, и наистина да го е потърсило гаджето !?

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    а защо пък просто да не обича приятелството ви, и наистина да го е потърсило гаджето !?
    Аз не отричам този вариант.. исках да споделя някъде, почувствах се гадно..вече не съм на първо място и чувството е странно, когато каже подобно нещо Но го разбирам, както казах и по - горе нормално е тя да е по - важната. Гледам да го отбягвам, ама малко трудно.
    aa

Защо се разделихте след като имаш чувства към него,може би и той към теб ?

Според мене между вас е останало едно най - обикновено приятелство. В подобна ситуация съм и мисля че трябва да приемеш, че той има ново момиче в живота си и както сама казваш тя трябва да му е по - голям приоритет от теб.Не трябва да се впечатляваш неща, за гаджето му. Не разбрах от колко време не сте заедно, но изглежда, че той е просто приятелски настроен към теб, а ти искаш да видиш нещо, което го няма. Опитай се да видиш нещата от различен ъгъл!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от puppy2
    Разделихме се защото много се карахме в последните дни, иначе в началото всичко си беше окей, но последният месец всеки ден спорове и караници. На мен ми омръзна и на него също и .. той сложи край.

а sunshinepp

преди повече от половин година скъсахме..

Мерси за съветите
    aa

Цитирай Първоначално написано от tinkerbella
    Цитирай Първоначално написано от puppy2
    Разделихме се защото много се карахме в последните дни, иначе в началото всичко си беше окей, но последният месец всеки ден спорове и караници. На мен ми омръзна и на него също и .. той сложи край.
    До болка познато..

Голям фен
    Амии познато чувство.Според мен ти все още чувстваш нещо към него, но ще трябва да се примириш, че вече сте само приятели.Рано или късно ще свикнеш с тази мисъл и всичко ще е ОК.
    Хора много , Човеци малко !

Според мен ако нямаше чувства към теб, нямаше да е така..
    Макар че, то си зависи и от самите вас и от много други неща, никой тук не може да каже със сигурност.
    Не бих ти препоръчала да говориш с него по темата, защото ако наистина вече те възпрема като приятелка, ще си развалите отношенията.
    Но понякога уж на бъзик, на лигня, може да пробваш с някои леки намеци и виж как ще реагира. : ))
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Но понякога уж на бъзик, на лигня, може да пробваш с някои леки намеци и виж как ще реагира. : ))
    Снощи по телефона той преди да ми затвори ме избъзика. Беше нещо от сорта на :

Той: Аз знам, че ти още имаш нещо към мене.. (сериозен)
    аз: Да, прав си, така е
    той: Ама наистина ли? Да бе да нали знаеш кога ще ти повярвам, че е така

aa

Ооо според мен последната му реплика крещи накрая "Ще ми се още да имаше нещо към мен".. ;х
    Лично мнение, може и да греша ест, но..
    Още по-убедена съм в твърдението си, че между вас още има нещо..
    Пробвай пак с някой бъзик.

Ооо спер мен последната му реплика крещи накрая "Ще ми се още да имаше нещо към мен".. ;х
    Лично мнение, може и да греша ест, но..
    Още по-убедена съм в твърдението си, че между вас още има нещо..
    Пробвай пак с някой бъзик.

Мерсии за съвета. Въпреки, че не знам вече как да постъпвам. Като си говорим по телефона, примерно вечер, и все си припомняме времето когaто бяхме заедно, неквии забавни случки .. кой в каква ситуация е бил виновен и се заяждаме един с друг .. а аз наистина още имам нещо към него, но не съм сигурна какво точчно е .
    aa

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На твое място едва ли бих поддържала "приятелски" отношения с него. Не знам, просто ми се вижда адски странно. А и ти сякаш имаш още чувства към него, съдейки по заглавието на темата.
    Той гледа напред, направи го и ти.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

' If two past lovers can remain friends it's either they were never in love or they still are. '
    Мисля, че сте били уморени от караниците, имали сте нужда от време разделени.. но не сте спирали да сте влюбени един в друг..

Той 100% има тръпка още към тебе.Предложи му да излезете като приятели да си припомняте моментите,на живо най добре ще разбереш дали има чувства към теб......

Супер фен
    ' If two past lovers can remain friends it's either they were never in love or they still are. '
    Мисля, че сте били уморени от караниците, имали сте нужда от време разделени.. но не сте спирали да сте влюбени един в друг..
    Точно.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен
    Аз пък ще те посъветвам да го зарежеш и да продължиш напред въпреки времето прекарано с него и приятните спомени.Ако той искаше да бъде с теб,със сигурност щеше да е.Мисля,че той сега споделя с теб и те търси понеже,те има до няктде за близка,все пак сте били гаджета,но когато срещне ново момиче,към което да изпитва чувства,ще спре да те търси.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може би още те харесва,а може и да не те харесва-просто иска да сте приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Вчера се видяхме,бяхме и с други приятели и пак се бъзикахме , бихме се и накрая се загледа по някакво момиче, една приятелка му каза -"имаш си гадже! " аз заядливо отвърнах, че това че е с гадже никога не му е пречело да се заглежда по други момичета, а даже и повече , а той каза, че само веднъж му е пречело и това е когато е бил с мене. Стана ми от една страна хубаво, но и нещо от вътре ми казваше, че не е вярно. После пак ми звъня няколко пътии, уж нямаше да сяда на скайп ама и в скайп влезна и ми писа .. и такам, не знам вече кво да мисля, но се израдвах на вчерашната среща. Не мога да споделям с приятелите ми защото не искам да знаят, че все още имам нещо към него.. прекалено съм недоверчива.
    aa

Излезте cамо двамата.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от tinkerbella
    Вчера се видяхме,бяхме и с други приятели и пак се бъзикахме , бихме се и накрая се загледа по някакво момиче, една приятелка му каза -"имаш си гадже! " аз заядливо отвърнах, че това че е с гадже никога не му е пречело да се заглежда по други момичета, а даже и повече , а той каза, че само веднъж му е пречело и това е когато е бил с мене. Стана ми от една страна хубаво, но и нещо от вътре ми казваше, че не е вярно. После пак ми звъня няколко пътии, уж нямаше да сяда на скайп ама и в скайп влезна и ми писа .. и такам, не знам вече кво да мисля, но се израдвах на вчерашната среща. Не мога да споделям с приятелите ми защото не искам да знаят, че все още имам нещо към него.. прекалено съм недоверчива.
    Това момче май не е сигурно в чувствата си... и определено има нещо..
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си